Задумали велику трагедію: астролог назвала 10 міст України, які чекає масована атака

5 жовтня 2022, 19:09
Астролог розповіла, що президент Володимир Зеленський знаходиться зараз в небезпеці і міста України чекає бомбардування.
війна, гороскоп для України
Гороскоп для України / goodfon.ru

Війна в Україні набирає нових обертів. У той час як Збройні сили України ведуть масштабний контрнаступ і звільняють території України, Росія планує мстити ракетними обстрілами. Крім того, астролог Яна Эзотеричка каже, що вони спробують почати наступ на нових ділянках фронту.

За її словами, варто бути більш акуратними та не ігнорувати повітряні тривоги. Також вона не виключила повторний наступ на Київ з території Білорусі.

"Я подивилася астрокартографію цих міст. Можуть бути ракетні удари, застосування тактичної ядерної зброї. І можливий напад з боку Білорусі", - сказала астролог.

Які 10 міст України чекає небезпека

  • Луцьк,
  • Львів,
  • Київ,
  • Чернігів,
  • Харків,
  • Миколаїв,
  • Одеса,
  • Дніпро,
  • Запоріжжя,
  • Кривий Ріг.

"Жовтень і листопад дуже складні енергетичні місяці. Не можна панікувати і знаходиться в напрузі", - говорить астролог.

Астролог також розповіла, чи буде повторний наступ на Київ.

"Наступ дуже можливий, і з території Білорусі теж. Це може стосуватися не тільки Києва, а й Львова, Луцька, Чернігова", - говорить астролог.

Фахівець зазначає, що Харків чекає бомбардування.

"У Харкові, на жаль, будуть прильоти. Будуть намагатися поставити свою "владу". Є ще карта - Об'єднання. Зараз приймаються порогові рішення, від яких залежить вся ситуація на фронті", - зазначає вона.

А ось на Миколаїв масштабних наступів не буде, але "у окупантів стоїть план по цьому місту".

"Росія мріє взяти і Одесу. І будуть яісь моменти зі зрадою", - зазначає астролог.

У Дніпрі дуже складна ситуація, каже астролог.

"На Дніпро випадає стихія - Вогонь. Там будуть масовані атаки. Але місто буде під контролем України", - повідомила вона.

Загроза замаху на Зеленського

"Кривий Ріг - це місто президента. Місто для масованого удару і нападу. Йде злість, агресія, боротьба. На президента України Володимира Зеленського може бути напад або замах, він зараз знаходиться в небезпеці. Потрібно бути обережним", - повідомляє астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти