Загадка на увагу: потрібно знайти синє гумове коло в аквапарку

10 травня 2023, 08:12
Безліч людей та предметів на картинці будуть заплутувати та збивати погляд. Знайти загублений предмет вдасться лише одиницям.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти синє гумове коло в аквапарку/ Supplied, ua.depositphotos.com

Головоломки стануть чудовим тренуванням для мозку і хорошим рішенням, якщо ви хочете перемкнути увагу з важкого робочого дня на щось інше. Наступна головоломка пропонує знайти синє гумове коло в аквапарку.

На малюнку зображений аквапарк з великою кількістю людей та різноманітними видами атракціонів, повідомляє Mirror.

Серед такої великої кількості деталей буде непросто знайти розшукуваний предмет. Синє гумове коло буквально розчиняється серед людей та предметів, які його оточують.

відео дня

Частина людей плаває у басейні, інша частина – засмагає, ще хтось – просто неквапно прогулюється парком. Але серед цього всього різноманіття персонажів та предметів заховався один, який потрібно знайти.

Можете спробувати розгадати цю загадку самостійно або влаштувати змагання зі своїми рідними і друзями й перевірити, хто із вас найбільш уважний та спритний у таких справах. Ця головоломка стане чудовим доповненням до інших розваг під час спільного проведення часу з рідними людьми.

Головоломка
Потрібно знайти синє гумове коло в аквапарку/ Supplied

Внизу ми залишимо розгадку цієї головоломки.

Головоломка
Знайти синє гумове коло непросто/ Supplied

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 19 секунд знайти 13 захованих тварин. На одному невеликому малюнку заховалися понад десяток тваринок. Знайти усіх зможуть лише одиниці з тих, хто спробує.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 10 секунд знайти "дивних тварин" на малюнку. Серед зображень котів і собак заховалося одне "зайве", яке відрізняється від інших всього за однією ознакою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти