Загадка, яка "підірве" ваш мозок: потрібно знайти привида серед людей за 5 секунд

26 травня 2023, 10:08
Серед гостей балу заховався привид, якого важко помітити неозброєним оком.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти привида серед людей за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Різноманітні головоломки і загадки допомагають тримати у тонусі мозок і тренувати свої розумові здібності. Особливо, якщо виконувати такі завдання регулярно. Наступна головоломка змусить вас добряче задуматися, адже потрібно буде знайти привида серед гостей балу.

На завдання дається обмежена кількість часу – всього 5 секунд, що робить його ще складнішим для виконання, пише Mirror.

Ми бачимо на малюнку групу людей, які прийшли на бал. Усі присутні одягнені відповідним чином – дівчата у гарних вечірніх сукнях, а хлопці – в костюмах. Усі мають гарний настрій і налаштовані на чудове проведення часу.

відео дня

На перший погляд на картинці немає нічого дивного. Проте якщо придивитися, стає очевидно, що хтось із гостей – це не людина, а привид. Відрізнити цю особу від інших можна лише за однією ознакою.

Після того, як розгадаєте цю загадку, можете запропонувати її також рідним і друзям, щоб і вони могли перевірити свою уважність.

Головоломка
Головоломка/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти привида на малюнку, даємо невелику підказку – уважно розгляньте усі частини тіла кожного з гостей. Нічого не здається дивним?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Привид – це одна з дівчат, що стоїть зліва/ Brightside

Привид – це друга дівчина, якщо рахувати з ліва на право. Якщо придивитися до її ніг, то стає очевидно, що вони напівпрозорі.

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти кота серед єнотів за 15 секунд. Котик добре заховався. Його відрізняє від інших тварин лише одна помітна деталь.

Також Главред розповідав про головоломку, у якій потрібно за 5 секунд знайти людину серед статуй. Непроханий гість так замаскувався, що помітити його буде непросто. Але його видасть одна проста деталь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти