Загадка з підступом: потрібно за 10 секунд знайти корову, яка відрізняється від інших

7 травня 2023, 10:28
Нова головоломка підкориться не кожному, адже доведеться зібрати всю свою уважність для пошуку тварини.
Головоломка з коровами, девушка
Потрібно за 10 секунд знайти корову, яка відрізняється від інших/ колаж: Главред, фото: Brightside, ua.depositphotos.com

Головоломки є не лише чудовим засобом для тренування своїх розумових здібностей, а гарним способом проведення вільного часу. Різні загадки здатні урізноманітнити як ваш відпочинок у вихідний день, так і вільний час після важкого робочого дня. Наступна головоломка змусить зібрати до купи всю вашу уважність, адже потрібно буде знайти на малюнку корову, яка за певною ознакою відрізняється від своїх родичів.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежену кількість часу – всього за 10 секунд, пише Brightside.

На малюнку зображені 25 корів. Майже усі вони не відрізняються одна від одної – мають однакове чорно-біле забарвлення та однаково сидять. Лише одна тварина виділяється із стада.

відео дня

Ви можете спробувати розгадати цю загадку самостійно або провести мозковий штурм разом зі своїми рідними чи друзями. За допомогою цієї та інших головоломок можна урізноманітнити вечір, проведений з рідними людьми.

Головоломка с коровами
Потрібно за 10 секунд знайти корову, яка відрізняється від інших/ Brightside

Якщо вам не вдається самостійно знайти корову, яка відрізняється, даємо невелику підказку – зверніть увагу на другий ряд тварин.

Внизу ми залишаємо розгадку цієї головоломки.

Головоломка с коровами
Корова заховалася у другому ряду/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно за 13 секунд знайти корону серед натовпу людей. Корона "заховалася" у неочікуваному місці. Знайти її за такий короткий проміжок часу зможуть лише найуважніші.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти заховану літеру за 9 секунд. Літера "і" заховалася серед десятків схожих на неї літер, тому помітити її буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти