Запорука успіху в 2024 році: астролог розповів, що кожному знаку потрібно зробити до Нового року

7 грудня 2023, 07:40
Астролог Влад Росс розповів, які незавершені справи кожному знаку зодіаку не варто відкладати на 2024-й, щоб рік був вдалим.
Астролог розповів, які незавершені справи не варто відкладати на 2024 рік
Астролог Влад Росс розповів, які справи потрібно закінчити до Нового року кожному знаку зодіаку / Главред

Новий 2024 рік повинен бути вдалішим і щасливішим, ніж той, що минає – цього, напевно, хотілося б кожному. В будь-якому разі ніхто точно не хоче тягнути за собою в Новий рік незавершені справи та старі клопоти.

Астролог Влад Росс в ексклюзивному коментарі Главреду розповів, що кожному знаку зодіаку потрібно встигнути зробити в грудні, тобто до Нового року, щоб 2024 рік був вдалим.

Овну у грудні потрібно здійснити переїзд, який давно планувався, але відкладався: емігрувати або повернутися на батьківщину з-за кордону. Також до Нового року потрібно неодмінно почати вивчення іноземної мови або скласти з неї іспити, а також встигнути захистити диплом.

Тельцю в грудні 2023-го потрібно встигнути ризикнути: стрибнути з парашутом, піднятися на Джомолунгму або підкорити іншу вершину. Також він сміливо може ризикнути інвестиціями.

Близнюкам до Нового року потрібно встигнути подати позов до суду, розлучитися або, навпаки, взяти шлюб.

Раку у грудні важливо встигнути змінити роботу, якщо така необхідність назріла. Також слід пройти оздоровчі або косметологічні процедури, а також зробити омолоджуючі операції.

Леву до початку 2024 року потрібно встигнути зачати дитину або знайти сексуального партнера, особливо це стосується тих представників знака, у кого давно не було сексу.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс розповідає, які незавершені справи не потрібно відкладати на 2024 рік:

Діві до Нового року потрібно встигнути придбати нерухомість, а також почати ремонт, до якого все ніяк не доходили руки.

Терезам протягом останнього місяця 2023 року потрібно встигнути купити новий автомобіль, велосипед або будь-який інший засіб пересування.

Скорпіону слід встигнути почати новий бізнес або вкласти фінанси в певну справу. Можливо, варто вкластися в біткоїни.

Стрілець до Нового року має встигнути постригтися, змінити імідж, пофарбувати волосся, оновити свій гардероб, тоді буде удача в 2024 році. Потрібно без коливання викинути старі речі і завести абсолютно новий гардероб.

Козерогу в грудні важливо встигнути проконсультуватися з астрологом або психологом.

Водолію до початку 2024 року не зайвим буде завести нових друзів, потрапити в нову компанію або запустити новий проєкт.

Рибам у грудні слід обійняти високу посаду, можливо, стати керівником, зайнятися якоюсь важливою діяльністю, намітити значущі цілі життя, просунутися вгору по кар'єрних сходах.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на грудень 2023 року і розповів, чого чекати від останнього місяця року. Крім того, Влад Росс поділився гороскопом на грудень-2023 і назвав щасливчиків та невдах місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти