Захоплююча хіромантія: як по руці дізнатися, скільки буде дітей

27 квітня 2023, 14:43
Лінія дітей на руці - тоненька риска, яка розповість дуже багато цікавого про майбутню сім'ю.
Як дізнатися по руці, скільки буде дітей
Як дізнатися по руці, скільки буде дітей / ua.depositphotos.com

Однозначної відповіді на питання "Яка лінія на руці показує кількість дітей" немає - різні школи хіромантії мають різні трактування. Главред пропонує до розгляду кілька найпопулярніших варіантів.

Досвідчені хіроманти радять ворожити, скільки буде дітей, по провідній руці: якщо ви правша, то на правій, лівша - на лівій. Незважаючи на те, що справи сердечні та сімейні, як правило, визначають по лівій долоні, для більш точного визначення лінії дітей використовують саме ту руку, якою людина користується активніше.

Перед ворожінням слід злегка зігнути долоню човником, щоб лінії стали більш чіткими, а також використовувати лупу - лінії дітей дуже тонкі, і для того, щоб їх краще розгледіти, необхідно збільшувальне скло.

відео дня

Схема європейського ворожіння по руці така: під мізинцем на робочій руці знаходиться пагорб Меркурія, який стикається лінією серця. Дітей визначають по лінії шлюбу, яка проходить по центру пагорба. Діти в даному випадку - лінії, які відходять від неї перпендикулярно. Враховуються тільки глибокі чіткі лінії, тому 5 ліній - не означає, що у вас буде 5 дітей. У вас є потенціал і здоров'я народити та/або виростити рівно стільки спадкоємців, але ви самі маєте право змінювати свою долю.

Читають лінії зліва направо. Наприклад, на фото чітко окреслені дві лінії: перша - тонка і маленька, значить першою народиться дівчинка; друга довга і товста - хлопчик. Розгалужена лінія в сторону мізинця - у вас можуть з'явитися близнюки, в сторону лінії серця - малюк може мати проблеми зі здоров'ям.

Лінія дітей на руці
Лінія дітей на руці / скріншот YouTube (Хіромантія від А до Я)

Хіроманти східної школи також ворожать по мізинцю, правда, по його середній фаланзі провідної руки - кількість вертикальний рисок, що чітко прорізують шкіру, буде відповідати чисельності вашого ймовірного потомства. Якщо на мізинці "лінії дітей" ледь помітні, то повторити процедуру слід на середньому пальці.

Індійський хіроманти визначають кількість дітей по кільцю сім'ї - лінії, яка оперізує основу великого пальця. Розкрийте долоню і максимально відведіть великий палець в сторону, щоб краще розглянути кільце сім'ї. Воно може нагадувати ланцюжок або горбисту поверхню. Порах*йте "горбки" які видно найкраще - вони і будуть вказувати на кількість дітей.

Пагорб Венери, який знаходиться відразу за великим пальцем і окреслений чітко вираженою лінією життя, в деяких випадках також використовують для визначення того, скільки у людини буде дітей. Чіткі вертикальні лінії, які можуть перетинати пагорб від лінії життя до основи долоні, одні хіроманти трактують як кількість майбутніх дітей, інші - кількість шлюбних союзів.

"Лінії дітей" на долоні не означають, що рівно стільки дітей народиться. Найчастіше, вони показують кількість дітей, до яких ви будете гаряче прив'язані. Тому не варто лякатися, якщо ви розглянули у кільці сім'ї цілих шість чітко окреслених горбків - в їх число можуть входити також племінники і онуки.

Також не варто засмучуватися, якщо на своїй долоні ви і зовсім не змогли розглянути "дітей": ці лінії не завжди даються навіть досвідченим хіромантам, а тлумачити їх - тонке мистецтво. До того ж доріжки долі на долоні можуть змінюватися з часом.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти