Захід спішить завершити війну в Україні: таролог пояснила причину

24 березня 2023, 10:51
Західні країни хочуть закрити тему війни в Україні, щоб все йшло до миру, каже Хомутовська.
Украинские военные, таролог, карты таро
Таролог зазначає, що Захід спішить завершити війну в Україні/ 59 ОПМБр імені Якова Гандзюка, pixabay.com

Західні держави хочуть, щоб війна в Україні закінчилася якомога швидше, саме тому вони останнім часом все активніше надають військову допомогу.

Це не означає втому Заходу від війни, просто країни-партнери зараз розуміють, що можна завершити війну швидше, якщо надати Україні необхідну зброю. Про це сказала таролог Людмила Хомутовська в інтерв’ю ТСН.ua.

Таролог зазначає, що збільшення військової допомоги та висловлювання про потребу швидше проводити контрнаступ (наприклад, заява президента Чехії Петра Павела про те, що вікно можливостей для контрнаступу наступного року може закритися) показують, що Захід намагається підтримати Україну у майбутньому контрнаступі та спонукає її до цього. Західні держави спонукають українську владу швидше рухатися у цьому питанні, вважає таролог.

"Політичний аспект полягає в тому, що тему війни в Україні хочуть закрити. Щоб все йшло до миру. Тут вся система світу якимось чином зав’язана на Україні. Я не можу назвати, що це втома (Заходу – ред.). Просто в їхніх очах – це можна зробити швидше і закрити цю тему", – додала Хомутовська.

Раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Нагадаємо, астролог Альбіна Пономаренко попередила про три найнебезпечніші дні в кінці березня. Російські загарбники найближчим часом можуть знову вдарити ракетами по Україні. Є ризик масованих ракетних обстрілів у період 24-26 березня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти