Запах багатства і успіху: як залучити фінансову удачу за допомогою аромату

31 липня 2023, 13:10
4952
Езотерики і східні мудреці точно знають: пахнути благополуччям, вдихати на повні груди удачу і виділяти аромат впевненості - прямий шлях до благоденства.
Грошові запахи-аромати для залучення грошей
Грошові запахи - аромати для залучення грошей / колаж: Главред, фото: pexels.com

Масла для залучення грошей використовують не одну сотню років. Така практика прийшла до нас зі східних країн з стародавньою культурою – Китаю, Індії, Тибету та ін., де було прийнято умащувати ароматичними субстанціями тіло (в першу чергу – долоні і ступні) і товари запахами багатства. Також, щоб уберегти себе від злодіїв і нечесних угод, приміщення обкурювали ароматичними сумішами.

Главред розповість, який запах приваблює гроші, і як правильно використовувати ефірні масла для залучення фінансового успіху.

Грошові запахи - який аромат притягує багатство

Соковитий запах абрикоса і його квітів не тільки занурить вас в теплий літній день, але і вбереже від нечистих на руку клієнтів. У приміщенні, яке виділяє цей аромат, немає місця обману. В угодах можна розраховувати на охайність і чесність.

відео дня

Одним з головних "грошових" рослин вважається герань. Її запах приваблює достаток, тому мати цю рослину в горщику, або розпорошувати запах її квітів в будинку корисно для відкриття і розширення фінансового потоку.

Також езотерики радять класти в потаємну кишеньку гаманця засушені квіти лаванди - вважається, що тоді ваші кишені ніколи не спорожніють. Також ефірним маслом можна змастити купюру невеликого номіналу, і покласти її серед великих. Така "побутова магія" спрямована на вдалий результат угод, а також на появу доходу з нових джерел. Особливо добре запах лаванди взаємодіє з творчим потенціалом людини – стимулює її таланти, забезпечує успіх. У будинку ароматичні палички з запахом лаванди варто запалювати за годину перед сном.

Грошові запахи-аромати для залучення грошей
Грошові запахи - аромати для залучення грошей / pexels.com

Сильні магічні властивості в області фінансів приписують ефірному маслу чайного дерева. Особливо воно підійде тим, кому необхідна удача в спілкуванні з клієнтом або керівництвом – його аромат, нанесений на діловий костюм або носовичок, допоможе привернути до себе людину.

Запах кипариса, на думку китайців, це запах багатства і успіху. Безумовно, трактування цих понять у кожного своє, тому і блага він притягує такі, про які мріє людина. Будьте впевнені у своїх бажаннях, коли використовуєте ці запахи.

Сандал - сакральне дерево в езотеричних віруваннях, тому використовувати його радять регулярно: обкурювати приміщення, використовувати парфум з ефірною олією сандалу та ін. Він не гарантує вам моментальний результат, але здатний посилити грошову енергію в довгостроковій перспективі.

Грошові запахи-аромати для залучення грошей
Грошові запахи - аромати для залучення грошей / pexels.com

Ефірні масла для посилення ефекту:

  • лимон - відповідає за фінансову стабільність і успішний пошук нестандартних рішень проблем;
  • розмарин - підвищує ймовірність випадкового заробітку (премії, повернення боргу, отримання спадщини, грошового призу та ін.);
  • гвоздика - натхнення та успіх у пошуку альтернативних джерел доходу;
  • м'ята/евкаліпт - розширює грошовий потік. Допомагає лише в чесних угодах, для аферистів може мати зворотний ефект;
  • жасмин - матеріалізація бажань;
  • кориця - привертає добробут, підвищує комунікативні навички, допомагає викликати прихильність до себе незговірливих клієнтів;
  • іланг-іланг - допомагає в пошуку і встановленні корисних зв'язків і потенційно вигідних угод.
Грошові запахи-аромати для залучення грошей
Грошові запахи - аромати для залучення грошей / pexels.com

Як зробити так, щоб були гроші, за допомогою грошових запахів

Аромати для залучення грошей використовують різними способами: обкурюють робоче приміщення або житло аромапаличками, змащують ефірними маслами зап'ястя, робочі інструменти і поверхні, банківські карти і купюри, наносять парфум з "грошовими" запахами в композиції, кладуть в гаманець шматочок тканини, просоченої "багатим" запахом.

Також езотерики рекомендують раз на місяць або перед важливими подіями, від яких буде залежати ваш фінансовий успіх, приймати "грошову ванну". Приготуйте розчин з 2 столових ложок морської солі, молока і меду, додайте туди 7-10 крапель ефірного масла, і розчиніть отриману субстанцію в теплій воді. Занурте тіло на 15-20 хвилин, намагайтеся вдихати аромат багатства на повні груди, візуалізуючи те, яким ви уявляєте собі фінансовий успіх. Якщо така вправа для вас поки занадто складна і абстрактна, просто тримайте в голові конкретну суму, яку хочете заробити, або блага, які ви плануєте на неї придбати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти