Захищає будинок від злого ока і приносить удачу: як перетворити гострий перець в найсильніший оберіг

16 травня 2023, 00:20
Мало хто знає, що перець чилі володіє потужною енергетикою, яка може захистити дім від пристріту.
Перец чили
Навіщо вішають перець? / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Гострий червоний перець – чудова спеція, яка додає стравам пікантності та неперевершеного смаку. Проте мало хто знає, що перець чилі володіє ще й потужною енергетикою, яка може захистити дім від пристріту. Здавна господині вішали гострий перець над дверима свого будинку, оскільки вірили, що завдяки такому оберегу в дім не прийдуть ніякі негаразди. Главред розповідає, як діє червоний перець і як зробити сильний оберіг для дому за допомогою цієї фантастичної рослини.

Для чого вішають червоний перець вдома

Згідно з народними віруваннями, гострий червоний перець має широкий спектр дії. Зокрема, людям, які знаходяться без пари, він допомагає знайти своє кохання. Окрім того, перець чилі допомагає розпалити пристрасть між подружньою парою, яка раптово втратила інтерес один до одного.

Якими ще властивостями володіє цей потужний оберіг для дому та сім'ї:

  • відганяє нечисту силу;
  • очищає простір від поганої енергетики;
  • захищає від пристріту та порчі;
  • не пускає в дім заздрісників та лицемірів;
  • приносить до оселі удачу та благополуччя.

Який перець має найпотужнішу енергетику

Варто зауважити, що не весь перець чилі може підійти для створення потужного оберегу для будинку. Найкраще захищати будинок від усього поганого буде вогняно-червоний перець. Також він має мати гладеньку шкірку без жодних дефектів, а його форма має нагадувати піку. Плоди перцю можуть бути як свіжими, так і сушеними.

відео дня

Як зробити сильний оберіг для дому своїми руками

Щоб захистити свій дім від злого ока та залучити в нього щастя, потрібно пам'ятати про важливе правило: оберіг має створювати лише господиня дому. До того ж, вона обов'язково має бути у гарному гуморі. Для створення оберегу потрібно взяти непарну кількість однакових за розміром перців чилі та покласти їх на сонце, аби вони увібрали в себе сонячну енергію. Після цього усі перчики потрібно нанизати на зелену нитку із шерсті. Нанизуючи перець, потрібно думати лише про хороше, уявляючи у своєму домі достаток, щастя та благополуччя. А якщо ви хочете знайти свого судженого чи покращити стосунки у сім'ї, то візуалізуйте цю ціль.

Куди вішати червоний перець для захисту дому

Зв'язку із перців чилі потрібно вішати у тій кімнаті, у якій ви найчастіше приймаєте гостей. Чим більше людей дивитимуться на ваш оберіг, тим сильнішою буде його дія. Зауважимо, що такий оберіг робиться лише на один рік, після чого спалюється. Інколи буває так, що перець чилі раптово почорнів чи потріскався, це означає, що він увібрав у себе весь негатив, а тому його також потрібно спалити. На місце старого оберегу потрібно повісити новий.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти