Затемнення у жовтні вплине на кожен знак зодіаку: кому пощастить

5 жовтня 2023, 14:29
1351
Жовтень 2023 року виходить у фазу із затемненнями в Овні та Терезах - астролог розповів, що чекає знаків зодіаку.
Затемнення у жовтні вплине на кожен знак зодіаку: кому пощастить
Сонячне затемнення у жовтні 2023 / колаж: Главред, фото: pexels.com, ua.depositphotos.com

У жовтні 2023 року світ охопить сонячне затемнення в Овні та Терезах, які будуть насичені терміновими та інтенсивними подіями. Коли ретроградний Плутон відходить назад, то затемнення потрапляють у центр уваги, а це так звані ворота до трансформації, які відкривають новий розділ життя.

Як повідомив астролог Коул Протс, що найближчий місяць осені - жовтень принесе знакам зодіаку кардинальні зміни, важливі події та нові можливості, передає журнал W Magazine.

Овен

Жовтень для Овнів стане "американськими гірками" в інтимних стосунках, які можуть повпливати на майбутню міцність стосунків. Овни мають вогняну природу та динамічний характер, який завжди безстрашно рветься вперед. Але іноді вся ця енергійність може змусити представників знаку втратити розуміння того, що відбувається у стосунках із партнером.

відео дня

"Сонячне затемнення кидає серйозну увагу на зону ваших стосунків. У ваше життя можуть увійти нові обличчя та можливості - не цурайтеся їх. Скористайтеся шансом побудувати міцні, справжні стосунки", - зазначив астролог.

Телець

Жовтень - космічний місяць GPS для Тельців. Він налаштовує вас змінити маршрут, особливо з точки зору вашого матеріального стану. Астролог радить представникам цього знаку, зупинитись і зрозуміти, що насправді вас оточує. Чи насолоджуєтесь Ви своїм життям у повній мірі.

"Ось головне правило Тельцям на жовтень: дай волю веселощам, друже! Дай собі зелене світло, щоб насолоджуватися життям не лише заради нього, а й як прекрасний спосіб самовираження", - додав Протс.

Близнюки

Жовтень - місяць у якому Близнюки матимуть ряд змін та спонтанних "гойдалок". Астролог радить Близнюкам подумати про веселощі та активний відпочинок, які були раніше у вашому житті. Але не варто забувати про організованість власного часу. Змініть свій розпорядок дня - це і додасть основу для вашого довгострокового успіху, зберігаючи свободу, яку ви обожнюєте.

"Зосередьтеся на тому, що викликає ваше щастя, але також цей місяць підштовхує вас до стабільності та зміни позиції на довгострокову перспективу", - наголосив Протс.

Рак

Жовтень принесе пригоди та вихід із домашньої зони комфорту для Раків. Сонячне затемнення у жовтні перевірить вас, чи не засиділись ви на місці. Час згадати людей, які справді приносять вам комфорт і безпеку.

Що стосується вашого домашнього життя та кар’єри, будьте впевнені у ньому. Відчуйте нові поштовхи, але не дозволяйте їм кинути ваше життя у вир.

"Залишайтеся на землі, будьте раціональними та знайдіть найкраще між комфортом і зростанням", - порадив астролог.

Лев

На початку місяця Леви націлені на спілкування, занурення в розмови та отримання нових знань. Сонячне затемнення для Левів розпочинається з тріском, купою соціального галасу та великою кількістю зустрічей. Але варто не забувати про себе. Жовтень - це тепле запрошення підзарядити батареї Левів.

"Візьміться за неквапливе читання, відпочивайте із друзями - настав час знову знайти солодкий заряд енергії. Дозвольте собі стати на шляху до цілющих вібрацій, які вам потрібні. Насолоджуйся комфортними моментами, Леви", - наголосив Протс.

Діва

Для Дів гроші мають велике значення, а жовтень може добре позначитись у цій сфері. Астролог радить добре подумати, куди прямують ваші інвестиції. Діви завжди йдуть логічним шляхом, але чи справді це приносить вам задоволення, якого ви прагнете.

"Це справа Діви, яка прагне до практичного шляху, навіть якщо це не запалює вогонь. Протягом жовтня розберіться в тому, що справді важливо для вас. Перевірте, чи ваші щоденні зусилля відповідають цим цінностям і чи приносять ваші речі ту радість, яку ви думаєте", - вважає астролог.

Ваги

Сонячне затемнення у жовтні підштовхне представників цього знаку до розмови віч-на-віч із собою, варто зануритись і зрозуміти себе. Підтримуючи ці соціальні пожежі, переконайтеся, що ви не втратите себе серед усього цього з поля зору.

"Цей місяць схожий на особисту зустріч із самим собою - це може здатися трохи дивним, але повірте мені, воно того варте. Дозвольте собі поставити собі питання про те, чого ви насправді хочете. Нехай цей жовтень буде присвячений розумінню та сприйняттю вас чудового", - наголосив Протс.

Скорпіон

Скорпіон цього місяця зануритись в ті страхи, які виникаають щодо того, щоб виправдати очікування інших. Жовтень - час зміцнити довіру до себе за допомогою чесних, душевних розмов із собою. Астролог наголосив, що жовтень - це початок сезону Скорпіонів, це момент, щоб прийняти свої страхи та зрозуміти, що ці очікування не визначають вас.

"Відмовтеся від переконань, які виникли внаслідок хвилювання про те, про що можуть пліткувати інші. Візьміть владу в свої руки та спрямуйте життя в бажаному напрямку. Довірся собі, Скорпіоне, і не дозволяй страху підрізати тобі крила", - радить астролог.

Стрілець

Астролог Коул Протс вважає, що останнім часом Стрільці відчувають себе заплутаними. Стрільцям іноді доводиться зупинятися на підживлення, щоб продовжити курсувати до своїх цілей.

"Але ось підсумок жовтня: уважно подивіться на свій власний потяг і амбіції. Іноді метушня навколишнього світу може вибити нас з колії. Цього місяця копніть глибше й запитайте, чи не знаходили ви причини стримуватися від змін і можливостей, на які ви дивилися", - зазначив він.

Козеріг

Плутон нарешті завершує свою ретроградну подорож у цьому знаку. У жовтні варто проаналізувати свої дії та рішення, починаючи від квітня, та розібратись зі змінами, які вас трансформували. Козероги - земні знаки, які зазвичай люблять керувати і безстрашно мчати до своїх цілей. Але ось перлина мудрості для жовтня - визнайте, де ви можете, а де не можете все контролювати. Астролог вважає, що цілком нормально попросити про руку допомоги, підтримку або розділити обов’язки, які ви виконували самостійно.

Водолій

Жовтень для Водоліїв призначений для того, щоб скинути з плечей важкі очікування. Водолії мають вроджену здатність розуміти, через що проходять інші, бо наділені сильною емпатією. Однак іноді це може змусити їх дотримуватися певних суспільних стандартів.

"Я хочу, щоб ви натиснули на паузу, порівнюючи себе із типовою масою людей. Замість цього зосередьтеся на порівнянні себе з тим, ким ви є насправді, і з тим, чого ви справді хочете. Який спадок ти хочеш залишити в цьому світі? Ви приймаєте це бачення? Ось порада на жовтень: подумайте, як ваш бунтарський і інноваційний дух іноді може вступати в конфлікт із вашою справжньою сутністю", - радить астролог.

Риби

Останні декілька місяців для Риб були нелегкими. Жовтень настав дя того, щоб додати у життя Риб трохи веселих і цікавих настроїв. Важливо відпустити ситуаці та дозволити собі насолодитися осіннім часом.

"Приймай хвилювання та озноб, мій друже! І ще одне - це цілком нормально відчувати те, що ти відчуваєш, і виражати себе. Не тримай все в собі, випусти все", - каже астролог.

Цей місяць призначений для того, щоб знайти спокій, знаючи, що ви маєте надійних друзів.

Більше астрологічних новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти