Завершення ретроградності Меркурія: які знаки відчують полегшення і знайдуть успіх

3 лютого 2022, 14:58
Астролог Влад Росс розповів, для яких справ потрібно використовувати період прямого руху Меркурія в лютому.
Астролог розповів, що потрібно робити на директному Меркурії в лютому
Три знаки відчують велике полегшення 6 лютого, коли закінчиться ретроградний рух Меркурія і його статичність / колаж ua.depositphotos.com

Меркурій припиняє свій ретроградний рух 3 лютого, однак перед тим, як він почне рухатися прямо, кілька днів він буде статичним. Період статичного Меркурія, 4-6 лютого, буде не менш складним, аніж період ретроградності цієї планети. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Директний рух Меркурій почне 6 лютого, і це, за словами астролога, найбільше відчують на собі ті знаки зодіаку, якими управляє ця планета, а особливо Близнюки і Діви.

"З початком прямого руху Меркурія прекрасний період почнеться в житті дів, непоганий період – у Близнюків", – зазначив Влад Росс.

відео дня

читайте такожАстрологічний прогноз на лютий-2022: яким буде місяць в плані грошей, кохання і кар'єри

Також, на думку астролога, полегшення після 6 лютого відчують Водолії, тому що Меркурій рухатиметься цим знаком. Таким чином, після "суперпоганого місяця" у Водоліїв почнеться "суперуспішний період", запевнив Росс.

"Благотворний вплив директного Меркурія на життя Водоліїв проявиться в тому, що в гору стрімко піде кар'єра, блискуче стануть складатися справи з фінансами, та й взагалі на них чекає успіх. Діви теж відчують це завдяки приємним подіям на роботі і підвищенню зарплати. У Близнюків після 6 лютого добре підуть справи в роботі, а також прекрасно складуться далекі поїздки і подорожі, відкриття віз і еміграція", – прогнозує Влад Росс.

Крім того, астролог розповів, для яких справ буде сприятливим період Меркурія.

"Цей час відмінно підійде для побудови планів і проектів, причому їх можна складати на рік вперед. Прекрасно в цей період вибудовувати партнерські взаємини. Успішним буде відкриття нового бізнесу і запуск стартапів. Вдалою буде зміна місця роботи і виду діяльності", – уточнив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав щасливчиків і лузерів лютого 2022 року.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти