Здоров'я похитнеться ще більше, буде замах: астролог назвав найнебезпечніший місяць для Путіна

26 липня 2022, 10:21оновлено 26 липня 2022, 12:34
Вже зовсім скоро самопочуття російського диктатора може різко погіршитися, а крісло під Володимиром Путіним остаточно розхитається, каже гороскоп.
Володимир Путін, Влад Росс
У серпні на Путіна може бути скоєно замах, прогнозує Влад Росс / Фото УНІАН

Астролог Влад Росс прогнозує, що серпень 2022 стане найнебезпечнішим місяцем для президента РФ Володимира Путіна в плані здоров'я.

Фахівець не виключає, що його самопочуття може різко погіршитися, а крісло під російським диктатором остаточно розхитається.

Також в третій місяць літа на Путіна може бути скоєно замах.

"Раніше я прогнозував, що замах можливий у липні, особливо 16 числа – приношу вибачення, помилився. 16 липня була спроба вбивства Патрушева. Схоже, що саме Патрушев є верховним головнокомандувачем в РФ, тобто Путін залишається царем на троні, але реально всім керує сірий кардинал - Патрушев", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

Путін хворий - що відомо

Під час візиту президента країни-агресора Росії Володимира Путіна до Ірану господар Кремля занедужав. Йому треба було чотири рази "відпочити" в присутності медичного працівника.

У Кремлі заявили, що Путін захворів під час візиту до Тегерана. Нібито господар Кремля "трошки застудився" через спеку і роботу кондиціонерів.

За даними ЗМІ, в ніч з 22 на 23 липня Путіну знадобилася термінова медична допомога. Він скаржився на сильну нудоту.

Раніше ЗМІ писали з посиланням на джерела в розвідці, що президент країни-агресорки РФ Володимир Путін впав у кому нібито після невдалої операції.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти