Зеленська розповіла, куди буде вступати дочка президента

31 травня 2022, 23:07
Дівчинка вирішила залишитися в Україні.
Зеленська розповіла, куди буде вступати дочка президента
Дочка президента України Олександра

17-річна дочка президента України Володимира Зеленського Олександра планує вступати до українського вишу.

Як повідомляє Оглядач, дівчинка вирішила здобувати вищу освіту на батьківщині ще до війни, а після повномасштабного вторгнення РФ не змінила своїх планів.

Як повідомила дружина президента Володимира Зеленського на прес-конференції, яку транслювали в ефірі телемарафону, рішення дочка приймала самостійно. Цього року Саша закінчує Новопечерську школу в Києві, проте ніякого торжества, як і у всіх випускників України, у дітей не буде.

відео дня

читайте такожХоча б попили разом чаю: Олена Зеленська розповіла, як змінила війна їхню сім'ю з президентом

Перша леді зазначила, що 17-річна дочка і 9-річний син зараз знаходяться поруч з нею.

"Діти зі мною. На щастя, ми змогли облаштувати побут так, щоб вони не повинні були нікуди їхати. Олександра, звичайно ж, випускниця. Ми всі дуже переживаємо. Це важливий етап в її житті, на жаль, він випадає на такий складний період і нашої сім'ї, і нашої країни. Випускного не буде, нічого не буде, школу ми закінчуємо Дистанційно. Чинити вона буде в Україні, Вона це вирішила ще перед війною, нічого не змінилося. Плани свої ми не хочемо міняти. Я на неї не тиснула, це було її рішення. Я, чесно кажучи, щаслива, тому що не хотіла б зараз розлучатися. Буде здавати мультимедійний тест. Зараз до нього готується. Зрозуміло, що ми всі хочемо, щоб вона вчинила", – прокоментувала Зеленська.

Дружина українського лідера не стала розповідати, яку професію вирішила освоїти дочка, проте зізналася, що це буде гуманітарний напрямок.

"Не буду поки говорити. Думаю, все пізніше дізнаються. Це людям цікаво. Вона просить, щоб я не дуже про це розповідала. Гуманітарний напрям, Україна, Вдома. Будемо вчитися тут", - повідомила перша леді.

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська виступила в Українському Домі в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія).

Перша леді розповіла слухачам про гуманітарну ситуацію в Україні і показала фотографії українських міст до і після нападу Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти