Дзеркальні дати 2022 року: які дні принесуть удачу і здійснення бажань

27 січня 2022, 11:27оновлено 3 лютого 2022, 19:01
П'ять днів на рік, в які можуть здійсняться заповітні мрії.
дзеркальні дати 2022
Дзеркальні дати в 2022 році / depositphotos.com/

Новий рік 2022 принесе нам відразу п'ять магічних днів з потужною енергетикою, яка сприятиме втіленню задуманого і виконанню заповітних бажань. У ці дні можна привнести позитивні зміни в своє життя і заручитися підтримкою фортуни.

Про те, в які дні в кінці зими можна загадувати бажання та розраховувати на успіх в будь-яких починаннях, читайте в нашому матеріалі: Подарунок долі і казкове везіння в грошах: названі найвдаліші дні лютого для всіх знаків зодіаку.

Більшість щасливих дзеркальних дат 2022 року нас чекає в лютому. Згідно нумерології, цифра 2 - символ внутрішньої рівноваги, гармонії і спокою. 2022 рік в сумі дає цифру 6, яка відповідає за працьовитість і сімейні цінності. Цей рік буде успішним для тих, хто вірить у власні сили, допомагає близьким і не ухиляється від роботи.

02.02. 2022 - ця перша дзеркальна дата року, яка "нашпигована" двійками. Цей день буде сприятливим для нових починань, а ваші проекти та ідеї оцінить начальство. Ви зможете досягти успіхів у професійній сфері і реалізувати всі свої прагнення.

12.02.2022 - ця дата напередодні дня святого Валентина буде наповнена енергією любові і романтики. Безпосередня близькість до головного свята люблячих сердець робить її хорошою датою для укладення шлюбу.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

22.02.2022 - абсолютна дзеркальна дата. Астрологи відзначають, що це самий енергетично потужний день не тільки 2022 року, але і всього століття. Крім того, цей день – 22 місячна доба, і другий день тижня – вівторок. Така комбінація цифр здатна зробити день воістину чарівним. Цей день може принести кардинальні зміни в життя людей. 22.02.22 необхідно прислухатися до підказок інтуїції, записувати ідеї і планувати майбутнє. Люди, які мріють про сімейний затишок, мають шанс зустріти свою другу половинку, а ті, хто сконцентрований на кар'єрі зможуть чітко побачити те, що заважало їм рухатися вперед.

Що можна робити в дзеркальну дату 22.02.2022:

  • загадувати бажання - особливо ті, що пов'язані зі сферою любовних відносин і фінансами;
  • грати весілля - комбінація цифр забезпечить молодятам щасливий союз;
  • миритися з дорогими людьми і прощати образи;
  • займатися пошуком прихованих талантів і здібностей.

12.12.2022 - цей день принесе рівновагу. Сума перших чотирьох цифр дорівнює сумі других. У цей день потрібно приділити максимальну увагу собі і своїм справжнім бажанням. Присвятіть час собі, і Всесвіт прислухається до ваших прохань.

22.12.2022 - сприятлива дата для підведення підсумків і роботи над помилками. Можна проаналізувати всі ваші досягнення і провали і зробити правильні висновки. Яких цілей цього року вдалося досягти, а які так і залишилися на етапі реалізації. Ви зможете побачити чітку картину і зрозуміти, в якому напрямку рухатися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти