Жаба душить часто: названо самі заздрісні знаки зодіаку

15 квітня 2022, 19:23
Рейтинг знаків зодіаку, яким складно впоратися з почуттям заздрості.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022 / depositphotos.com/

Уколи заздрощів час від часу відчуває кожен представник зодіакального кола. Однак цим чотирьом знакам зодіаку буває складно пройти повз чужих досягнень.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола посміхнеться грошова удача, а кому пощастить зустріти ту саму людину.

Астрологи виділили чотири зодіаку, яким найскладніше впоратися із заздрістю. Перед ними краще не хвалитися.

відео дня

Скорпіон

Скорпіони - найбільші заздрісники зодіакального кола. Вони не дуже добре можуть приховувати свої почуття, тому вважають за краще рвати відносини з тими, хто в чомусь більш успішний. Бути краще представника цього водного знака - нажити собі кровного ворога. Заздрять Скорпіони часто, але недовго, вони не ходять негативними думками по кілька днів, практично відразу відпускають ситуацію.

Рак

Раки можуть маскувати свою заздрість під інші почуття. В основному вони "включають" заздрість, коли у власному житті все йде шкереберть. У кращі моменти життя Раки не звертають особливої уваги на "як там що у кого". Вони можуть просто посміхатися в обличчя, коли серце буде роз'їдати чорне почуття. Причому Раки не заспокояться до тих пір, поки не обійдуть суперників.

Лев

Представники знака стихії вогню - в центрі зодіакального кола. Для них просто нестерпно, якщо хтось інший стане претендувати на пальму першості. Спостерігаючи за тим, як успіхи інших звеличують їх на п'єдестал, Леви можуть відчути уколи заздрості.

Овен

Примхливі і вперті Овни звикли домагатися свого за всяку ціну. Амбітні вогняні люди не звикли милуватися успіхами інших, це може зачіпати їх власну гідність і викликати заздрість. Однак це почуття тільки підстьобує діяльних Овнів підкорювати нові вершини і перемагати суперників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти