Жінка нанесла ополіскувач для рота на голову і показала своє волосся

19 червня 2023, 17:31оновлено 20 червня 2023, 15:17
Багато хто знає, коли потрібно використовувати ополіскувач для рота, проте не всі знають, що це можна робити не за призначенням.
Жінка нанесла ополіскувач для рота на волосся
Жінка нанесла ополіскувач для рота на волосся / колаж: Главред, фото: скрін

Мало хто знає, коли можна використовувати ополіскувач для рота, крім як під час чищення зубів. Дізнайтеся, як ще його можна застосувати.

У більшості з нас колись була лупа, від якої буває важко позбутися. Лупа - це стан шкіри, що представляє собою легку форму екземи. Зазвичай шкіра на голові позбавляється від відмерлих клітин невидимим чином. Можливо, ваші мертві клітини шкіри видаляються занадто швидко, коли вони стають видимими і у вас з'являється лупа. Ми розповімо, чим можна обполіскувати волосся в домашніх умовах.

Як ще можна використовувати ополіскувач для порожнини рота - Listerine прийде на допомогу в боротьбі з лупою

Отже, як можна позбутися від лупи? Все, що вам потрібно, це трохи Listerine. Ця багатофункціональна рідина для полоскання рота допоможе вам позбутися від білих пластівців на голові. Всі знають Listerine, як засіб для чищення рота, але насправді його можна використовувати для інших цілей.

відео дня

Наповніть пульверизатор наполовину Лістерином і наполовину водою, потім добре струсіть. Потім, коли ваше волосся вологе, розпиліть суміш на шкіру голови і залиште на кілька хвилин, перш ніж змити теплою водою. Шкіра голови стане свіжою і доглянутою, і ви помітите, що лупа зникла.

Чи знаєте ви, що в 1950-х роках Listerine фактично продавався як продукт проти лупи, перш ніж люди зрозуміли, що він працює і як рідина для рота? Ментол та евкаліпт, що містяться в ньому, мають протигрибкову дію, що робить його дуже ефективним проти лупи.

Джерело

Дивіться відео про те, як ополіскувач для рота використовувати для волосся:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти