Жінка регулярно натирає обличчя банановою шкіркою і показала дивовижний ефект

24 червня 2023, 14:52
Главред розповість, як бананова шкірка впливає на шкіру обличчя і який ефект може забезпечити.
 як бананова шкірка впливає на шкіру обличчя
як бананова шкірка впливає на шкіру обличчя / колаж: Главред, фото: pexels, скрін

Банани дуже корисні. Жовтий фрукт сповнений вітамінів і мінералів, таких як вітамін C, калій і магній. Ми їмо їх як закуску, як частину смузі або з крупами для сніданку. Але чи знаєте ви, що є ще багато речей, які ви можете зробити з бананом? Відтепер не викидайте бананову шкірку, а дізнайтеся як використовувати шкірку банана для обличчя.

На сайті Tips and Tricks з'явилося відео, в якому жінка показала свій досвід того, як банан впливає на шкіру.

Як бананова шкірка впливає на шкіру обличчя

Один банан містить приблизно 100 калорій, які в основному складаються з вуглеводів, а саме 20-25 грамів. Банан також містить 1,2 грама білка, 0,2 грама жиру і 0,4 грама клітковини. Крім того, банани багаті калієм, вітаміном C, триптофаном, магнієм і селеном. Все це робить банани відмінним доповненням до здорового харчування. Крім усіх вітамінів і мінералів, корисних для організму, банани також містять речовини, корисні для шкіри. Бананова шкірка містить те, що називається лютеїном, антиоксидантом, пов'язаним з вітаміном А, який, серед іншого, відповідає за природний УФ-фільтр. Ця речовина також корисна, коли справа доходить до запалення, а це означає, що вона може допомогти проти прищів.

Що робить шкірка від банана - як використовувати

Промийте обличчя і переконайтеся, що на ньому немає жиру. Наріжте шкірку банана на шматочки і використовуйте один із шматочків, щоб протерти обличчя. Слід використовувати внутрішню частину шкірки і здійснювати нею кругові рухи. Потрібно робити це протягом 10 хвилин. Важливо перевірити, чи залишилася шкірка всередині білої. Коли вона почне чорніти, варто взяти новий шматок і продовжити терти їм.

Тоді найкраще почекати деякий час, щоб ваша шкіра змогла засвоїти якомога більше вітамінів. Після цього обполосніть обличчя і нанесіть денний або нічний крем, в залежності від часу доби. Повторюйте цю процедуру щодня, і ви побачите, як ваша шкіра почне очищатися.

Джерело

Дивіться відео-лайфхак про те, як протирати шкіру бананом:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти