Жіночий гороскоп на тиждень 10-16 жовтня: Ракам - з'ясування стосунків, а Рибам - здійснення мрії

11 жовтня 2022, 08:08
Кому потрібно відкрити своє серце коханій людині, кому - зайнятися самоаналізом, а на кого чекає підвищення на роботі, розповів гороскоп на тиждень.
Гороскоп
Жіночий гороскоп на тиждень 10-16 жовтня - що чекає на всі знаки зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків зодіаку варто попросити підвищення на роботі, на кого чекає чекає жорстка розмова з партнером, а у кого здійсняться мрії.

Для кого з представників зодіакального кола середина осені буде наповнена щасливими поворотами долі, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

Відкрийте своє серце для зцілення, каже гороскоп. На початку тижня до вас повернуться люди з минулого. Настав час висловити те, що ви дійсно відчуваєте, не турбуючись про наслідки.

Вже довгий час ви займаєтеся пошуком своєї свободи та бунтівної природи. Цей процес триватиме і цього тижня.

Гороскоп на тиждень - Телець

Всесвіт пошле повідомлення, які матимуть ключове значення для вашого майбутнього зростання. Інформація, яку ви отримуєте зараз, може мати вирішальне значення для роботи в кінці жовтня та на початку листопада, тож враховуйте її.

На вас чекає хороший тиждень для будь-яких фінансових кроків, які ви обмірковували. Дійте зараз, бо щойно Марс стане ретроградним 30 жовтня, ваші фінансові перспективи стануть похмурішими.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Вам потрібно зосередитися на своїх цілях. Меркурій допоможе надолужити згаяне на роботі, розв‘язати будь-які проблеми у стосунках і заявити про себе.

Цей тиждень буде дуже вдалим, оскільки до вас прихильні одразу чотири планети. Також настав час присвятити себе духовній практиці.

Гороскоп на тиждень - Рак

У вас є свобода дій, коли справа доходить до жорстких розмов і дій у ваших романтичних стосунках.

На цьому тижні настане вдалий час, щоби зосередитися на ремонті всього, що зламано у вашому домі.

Зірки також радять витратити більше часу та енергії на тих, кого ви любите.

Гороскоп на тиждень - Лев

На Левів чекає напружений тиждень у сфері спілкування. Ви висловите все, що думаєте, братові, сестрі, сусідам або близьким друзям.

Якщо ви працювали над статтею, презентацією або книгою — з‘явиться прекрасна можливість просто дати волю словами. Ви обов'язково відчуєте натхнення, оскільки чотири планети спонукають до творчого самовираження.

Гороскоп на тиждень - Діва

Дів турбуватимуть фінансові питання. Якщо ви прагнете отримати підвищення, кредит або велику зарплату - на цьому тижні ви повинні діяти.

Тепер ви ясно мислите - все, що вам потрібно зробити, це дуже добре прорахувати свій кожен крок.

Гороскоп на тиждень - Терези

Чекайте на запрошення на урочистості й зустрічі. Але в перервах між святкуваннями залиште місце для кар'єрних амбіцій.

Ви можете відкрити в собі новий талант, отримати проект або придумати нову мету, до якої ви будете прагнути.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам варто зайнятися самопізнанням, зануритися в практику медитацій. Ви можете просто дивитися на свічки або включити медитацію на додатку в телефоні. Що б ви не вибрали, це налаштує вас на успіх до кінця 2022 року і початок 2023 року.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці розважатимуться весь тиждень і пурхатимуть, як метелик, з однієї вечірки на іншу. Якщо ви отримаєте запрошення на захід - не відмовляйтеся. Там ви можете зустріти когось, хто матиме вирішальне значення для вашого успіху не лише у кар'єрі, але і в досягненні дуже особистої та важливої для вас мети.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні ви здатні висувати нові революційні ідеї. Настав вдалий час, щоб попросити про підвищення на роботі або закрити важливу угоду. Наберіться терпіння, якщо підвищення не відбудеться зараз. Ви отримаєте нову посаду або 23 жовтня, або навіть 23 листопада.

Гороскоп на тиждень - Водолій

У представників знака буде жага зробити цей світ кращим. Відданість справі зараз допоможе вам рости і допоможе направити свою енергію в потрібне русло восени і взимку. Більш того, це дасть вам плюс до карми.

Гороскоп на тиждень - Риби

Чого ви хочете найбільше? Якби у вас була одна річ, яку ви могли б мати у своєму житті, що б це було? Зірки радять зайнятися самоаналізом, оскільки незабаром у вас з'явиться можливість отримати бажане.

Коли почнете міркувати про свої мрії, не складайте довгий список маленьких бажань - Всесвіт хоче, щоби ви мислили масштабно.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення й твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти