Жіночий гороскоп на тиждень 11-17 липня: Дівам - плітки, Терезам - тривожні сни, Козерогам - удача

9 липня 2022, 05:01оновлено 11 липня 2022, 19:30
Кому з знаків пощастить закохатися, а кому не варто плисти за течією, щоб не злякати удачу.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків варто стежити за своїми вчинками, хто зможе випробувати щастя в любові, а кому варто триматися подалі від інтриг.

Про те, хто з представників гороскопу зможе зміцнити своє фінансове становище і непогано заробити в середині літа, а кому варто очікувати приємних змін в особистому житті, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не варто розраховувати на легкі успіхи. Щоб домогтися бажаного варто докласти максимум зусиль. Не варто обговорювати свої проблеми і плани з оточуючими, чим менше вони знають, тим швидше ви зможете знайти рішення. Вам випаде можливість зайнятися цікавою справою., яке доведеться вам до душі. Побачення цього тижня - незвичайні і такі, що запам'ятовуються.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні нестандартний підхід до вирішення питань зможе підняти Тільців на вершину успіху. Однак для цього необхідно раціонально використовувати час. Не варто витрачати його на порожні розмови і безглузді суперечки. З'явиться можливість змінити обстановку, відправитися в невелику подорож, яке принесе масу позитивних вражень.

читайте такожЗдійснення мрії і казкова удача: 3 знакам зодіаку потужно пощастить в повню 13 липня

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам цей тиждень потрібно провести в спокої. По можливості варто перенести ділові переговори, поїздки і відкласти на потім будь-які зміни. Приділяйте більше часу своїм рідним і близьким, наведіть порядок в домі і займіться облаштуванням затишку. Не варто приймати рішення в поспіху. Перш ніж щось зробити порадьтеся з людьми, яким довіряєте.

читайте такожМісячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки

Гороскоп на тиждень - Рак

Події цього тижня можуть розвиватися стрімко, і це може вибити раків з колії. Цей період може відзначитися змінами, і не всі вони будуть радувати. Не варто слідувати за емоціями, це може зіграти з вами поганий жарт. Керуючись логічними судженнями можна досягти кращих результатів. Цей тиждень буде непередбачуваним, варто тримати вухо гостро.

Гороскоп на тиждень - Лев

Природна цікавість і тяга до пригод на цьому тижні допоможуть Левам не упустити прекрасні можливості, які стануть поштовхом до змін в майбутньому. Ваш фокус уваги зосереджений на фінансових питаннях і професійній діяльності. Події можуть підстьобувати до швидких рішень і стрімких дій. Важливо покладатися на голос здорового глузду більше, ніж на інтуїцію.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви, які звикли плисти за течією, ризикують опинитися аутсайдерами і розгубити удачу. Вам потрібно взяти все в свої руки і раціонально розраховувати можливості і сили. Вам може здатися, що в боротьбі з труднощами, ви зайшли в глухий кут, проте потрібно не опускати руки і вірити в себе. Ретельно перевіряйте всю отриману інформацію і не дозволяйте вплутувати себе в плітки і інтриги.

читайте такожГороскоп на серпень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на цьому тижні буде непросто активізувати всі свої внутрішні сили, проте це необхідно, щоб залучити удачу. Апатія і неробство можуть зіграти проти вас. Не варто ризикувати і вплутуватися в сумнівні авантюри. У дні супермісяця і з'єднання Сонця з Меркурієм вас можуть охоплювати тривога і хвилювання, з'являтися погані сни. Не варто відмовлятися від побачень. Фліртуйте, залучаючи в життя романтику і любов.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вдалий тиждень для представниць знака стихії води. Ви зможете правильно розставити пріоритети і визначитися зі своїми істинними бажаннями. Заряд життєвої енергії допоможе втілити в життя задумане, не виключено, що ваше заповітне бажання збудеться. Хороший період ля нових починань, зміни роботи і навіть роду діяльності.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні в житті Стрільців може з'явитися нове романтичне захоплення. Ви можете закохатися, однак варто пам'ятати, щоб відносини розвивалися в потрібному вам руслі варто проявляти більше ініціативи. Боятися змін, які можуть прийти в життя не варто, ви зможете швидко адаптуватися до обставин. Можливо, весь тиждень вам доведеться вирішувати несподівано виникають справи.

читайте такожВеликі гроші, весілля або казковий успіх: 3 знакам зодіаку нереально подфартіт найближчим часом

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам варто від роздумів переходити до активних дій. Перший крок може спричинити за собою приємні життєві зміни. Зірки обіцяють удачу в будь-яких нових починаннях. Єдиним недоліком тижня може стати відсутність вільного часу. Але навіть в щільному графіку не варто забувати про важливість відпочинку. Емоційне вигорання ще нікому не пішло на користь. Не варто звертати увагу на критику заздрісників, ви знаєте в якому напрямку рухатися.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям на цьому тижні рішучість і напористість в досягненні бажаного може тільки перешкодити. Варто проявити м'якість і делікатність, так з більшою часткою ймовірності можна досягти успіху. Вдалий збіг обставин допоможе вирішити давню проблему. Ви опинитеся в потрібний час в потрібному місці.

Гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень стане для Риб часом позбавлення від ілюзій. Ви зможете подивитися на звичні речі під іншим кутом і усвідомити справжній стан речей. У цей період потрібно стежити за своїми вчинками. Пам'ятайте про закон бумеранга - все повертається назад і хороше і погане. Не бійтеся впускати в своє життя зміни, спочатку може бути важко, але воно того варте.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти