Жіночий гороскоп на тиждень 12-18 грудня: Рибам - нервування, Овнам - неадекватність

12 грудня 2022, 05:00
Астрологічний прогноз на тиждень для жінок розповість, як змінити життя на краще.
Жіночий гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022
Жіночий гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 / ua.depositphotos.com

Правильно розставити пріоритети, дізнатися про те, як складеться особисте життя або бізнес, заручитись підтримкою світил, планет і зірок допоможе жіночий гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 для всіх знаків Зодіаку. Прекрасні представниці зодіакального кола знайдуть корисні поради.

Зірки приготували складний тиждень, протягом якого потрібно буде говорити "ні" собі і оточуючим, відстоювати свої кордони. Венера в Козерозі - це час для зібраності і обережності. Удача чекає тих, хто проявить цілеспрямованість і навіть жорсткість. Розслабленість і мрійливість – шлях до неприємностей і втрат.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Представницям цього знака доведеться знизити кількість годин, що проводяться біля комп'ютера і телефону. Гороскоп на тиждень для жінок Овнам радить захистити себе коханих від гаджетів. Їх потрібно замінити домашніми справами, відпочинком на природі, щоб не допустити виснаження нервової системи та емоційної сфери. Ослаблена Венера вплине на прекрасних Овнів, і вони можуть неправильно оцінити навколишнє оточення. Підтримати себе можна тільки за допомогою близьких. Не соромтеся просити допомоги.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Представниць цього знака чекає цікавий період, коли варто заглибитися у вивчення іноземних мов і поспілкуватися з іноземцями. Як не дивно, але це допоможе вийти на новий енергетичний рівень. З рідними і близькими, гороскоп на тиждень для жінок-Тельців радить мінімізувати спілкування. Це дозволить остудити образи і роздратування, а також не загострювати і так натягнуті відносини. Краще утриматися від фантазій, продумувати кожен крок і відмовитися від емоційності. Побудовані плани можуть провалитися.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Представниць цього знака можуть підвести завищені вимоги і запити, які вони висувають по відношенню до чоловіків. Гороскоп на тиждень 12-18 грудня для жінок радить стримати свій запал, так як Меркурій ослаблений. Зараз важливо тверезо оцінювати свої фінансові та любовні можливості. Недосяжні цілі призведуть до втрати впевненості і відчаю. Тому займатися потрібно дуже важливими справами, які не можна відкласти на потім.

Гороскоп на тиждень для жінок - Рак

Період буде несприятливим для роботи і особистої сфери, але це буде найкращий час для зміцнення здоров'я. Гороскоп для жінок на тиждень 12-18 грудня 2022 року Ракам радить поставити на паузу робочі питання, особисте життя та приділити час собі. Доведеться обговорити з близькими проблеми, що накопичилися. Вплив планет допоможе знайти мир в сім'ї і знайти точки дотику.

Гороскоп на тиждень для жінок - Лев

Прекрасним представницям цього знака варто чекати доленосних змін. Представниці вогняного знака подолають перешкоди, які зараз стоять перед ними. Однак жіночий гороскоп на тиждень Левам радить уважно стежити за своїми витратами. Є ймовірність витратити більше, ніж планувалося і придбати неякісну річ. Змінити свою свідомість жінки зможуть за допомогою медитацій, а Юпітер допоможе виявити прихований потенціал.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Прекрасним Дівам варто дивитися тільки вперед і не озиратися в минуле. Гороскоп на тиждень для жінок-дів рекомендує відкритися новим можливостям і знизити спілкування з людьми, від яких виходить негатив. На роботі і в особистому житті буде спостерігатися застій через ослабленою Венери. Тому варто контролювати всі сфери життя, щоб не помилитися і не потрапити в неприємності.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Прекрасним представницям цього знака рекомендується провести час наодинці з собою, в умиротворенні і спокої, створити навколо себе позитивну обстановку, що налаштовує на щастя, любов і свободу. Гороскоп на тиждень для жінок-Терезів радить змінити свій погляд на проблеми. Це допоможе знайти рішення в складних ситуаціях. Уважно потрібно ставитися до різних пропозицій. Будь-які туманні, дивні, незрозумілі пропозиції потрібно категорично відкидати. Не можна давати волю емоціям.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Венера буде перешкоджати будь-яким починанням представниць цього знака. Позитивних зрушень вдасться домогтися тільки за допомогою відкритості і щирості до оточуючих і до себе. Гороскоп для жінок на тиждень радить Скорпіонам говорити про свої проблеми прямо, щоб отримати допомогу. Підмогою на цьому тижні будуть Юпітер і Нептун. Вони допоможуть забути минуле і виправити помилки. Буде корисним спілкування з досвідченими і мудрими людьми.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Представницям цього знака зірки приготували кілька невеликих і приємних подарунків. Однак за них доведеться розплатитися. Гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 для жінок-Стрільців радить витрачати жіночу енергетику тільки на підтримку успіху і налагоджувати такі сфери, як бізнес, робота над собою, любов, побут. Протягом тижня варто стримувати бажання давати поради і не вступати в конфлікти.

Гороскоп для жінок на тиждень - Козеріг

Представниці земного знака на цьому тижні вичавлять зі своєї самотності максимум. Їх чекає продуктивна робота, вирішення домашніх питань і справ. Також жінок-Козерогів чекає період, коли можна вирватися з рутини сірих днів і порадувати себе яскравими враженнями. Гороскоп на тиждень для жінок-Козерогів радить не фокусуватися на негативі і йти вперед. Доведеться особливо ретельно контролювати потік думок і гроші, щоб не залишитися без копійки до зарплати.

Гороскоп на тиждень для жінок - Водолій

На цьому тижні прекрасними представницями цього знака буде керувати Венера. Вона принесе мінливий настрій і бажання швидко закінчити з усіма справами. В результаті поспіху можна отримати дрібні помилки, за які потім доведеться відповідати. Зірки обіцяють втрату впевненості в собі, щоб повернутися в колишнє русло доведеться шукати позитивні моменти. Також гороскоп на тиждень для жінок-Водоліїв радить змінити обстановку і виспатися.

Жіночий гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 - Риби

Дами, народжені під цим знаком, отримають купу проблем і дрібних справ. Все змішається - купа старих проблем, невиконані обіцянки, палаючі дедлайни. Це призведе до нервового напруження. Щоб вийти з цього стану і навести порядок всюди жіночий гороскоп на тиждень Рибам радить знайти баланс всередині себе, позбутися від всього, що може руйнувати энергитику. При вирішенні проблем потрібно визначити, де була допущена помилка. Також зміна кута погляду на проблеми допоможе їх вирішити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти