Жіночий гороскоп на тиждень 12-18 вересня 2022: Овнам - вороги, Тільцям - знаки долі, Скорпіонам - гроші

10 вересня 2022, 01:05оновлено 12 вересня 2022, 15:55
Кому з знаків варто проявити терпимість до недоліків інших, а для кого вихідний день принесе щасливі події.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків вдасться помиритися з дорогими серцю людьми, хто повинен бути уважним до дрібниць, а кому поменше слухати поради оточуючих.

Про те, що очікує знаки в першому місяці осені, читайте на Главреді: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні у Овнів можуть загостритися відносини з близькими людьми. Родичі не будуть розділяти ваші ідеї і погляди і це може привести до розбіжностей. Навіть ваші однодумці виявляться по той бік. З усіх боків можуть сипатися непрохані поради. Однак якщо ви спробуєте порадити щось, ризикуєте нажити найлютішого ворога і остаточно зіпсувати відносини. Зберігайте спокій і не дозволяйте втягувати себе в інтриги.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тиждень з 12 по 18 вересня сприятливий час для налагодження відносин з дорогими серцю людьми. Проявивши кмітливість, можна вирішити складну проблему або знайти відповідь на важливе питання. Виникає неоднозначна ситуація, то що зазвичай Вам шкодить, на цьому тижні піде на користь. Будьте уважними до дрібниць, в них можуть ховатися знаки долі, які допоможуть змінити життя на краще.

читайте також2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні вплив ретроградного Меркурія на Близнюків може бути непередбачуваним. У важких ситуаціях не варто поспішати приймати рішення, дайте собі час на роздуми. Не варто панікувати і піддаватися хвилювання, подумайте, як можна отримати користь з ситуації, що склалася. У п'ятницю та неділю можна очікувати приємних новин і щасливих моментів.

Гороскоп на тиждень - Рак

Ракам на цьому тижні доведеться діяти рішуче, терміни підтискають і справи, які відкладали в довгий ящик, самі не вирішаться. Не бійтеся зробити перший крок назустріч змінам, поліпшити все, що вас не влаштовує. В кінці тижня представникам знака представники знака можуть очікувати приємних подій.

Гороскоп на тиждень - Лев

Вдалий тиждень для представниць знаку вогняної стихії. Ви зможете досягти успіху як у професійній діяльності, так і просунуться вперед в особистих відносинах. В цьому періоді не варто чекати біля моря погоди, а потрібно докласти всіх зусиль, щоб додати в своє життя яскравих фарб. На цьому тижні все буде залежати від вас.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 12-18 вересня: Левам - важливе рішення, Стрільцям - успіх, Водоліям - щасливі події

Гороскоп на тиждень - Діва

Початок тижня Дівам можуть зіпсувати витівки ретроградного Меркурія, зате потім вас чекає успіх в будь-яких нових починаннях, будь то нове місце роботи або хобі. Вільні Діви можуть зустріти людину, яка змусить їх серце битися частіше. Ваше бездіяльність і лінь можуть обернутися сімейними розбіжностями і викликати негативні думки.

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на цьому тижні належить відстоювати свою точку зору і захищати інтереси. Навчившись цінувати власний час, ви зможете уникати навантаження і не підставляти плечі для непосильних обов'язків. Поменше прислухайтеся до порад оточуючих, і частіше – до власної інтуїції.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цей тиждень для Скорпіонів стає сприятливим часом для змін. Найамбітніші представниці знака зможуть підкорити бажані кар'єрні висоти і отримати нову посаду. В кінці тижня не виключені грошові надходження. Ви отримаєте солідний прибуток звідки зовсім не очікували.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня Стрільці можуть розраховувати на щедрі подарунки долі, але тільки якщо доклали всіх зусиль, щоб втілити бажане в реальність. Тим, хто звик плисти за течією не варто сподіватися на удачу, лінь і бездіяльність приведуть до малих результатів. У спілкуванні з оточуючими зберігайте спокій. Проявляйте терпимість до недоліків інших. Проблеми можна вирішити тільки проявивши дипломатичність.

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2022: фартові дні для нової зачіски

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги на цьому тижні зможуть налагодити відносини з родичами і забути старі образи. У всіх питаннях, крім пов'язаних зі спілкуванням і відносинами, варто покладатися на підказки внутрішнього голосу. Сприятливий період, щоб побалувати себе приємними покупками. Не виключені несподівані повороти долі.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Зірки приготували Водоліям приємний сюрприз або важливу підказку, яка допоможе змінити життя. Важливо правильно розставити пріоритети і зосередитися на важливому. Це допоможе знайти вихід зі скрутної ситуації і вирішити проблеми. Вам варто навчитися не пропускати через себе негативні почуття після спілкування з неприємними вам людьми, які вас недолюблюють.

Гороскоп на тиждень - Риби

Фокус уваги краще змістити на сферу сім'ї та особистих відносин. Нічні покровителі допоможуть прекрасним Рибам подивитися на багато проблем з нового ракурсу. При відсутності будь-якого бажання змінювати своє життя можна просто відпочити і розслабитися. Не варто доводити себе до нервового виснаження, вигоряння ще нікому не пішло на користь.


Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти