Жіночий гороскоп на тиждень 13-19 лютого: Козерогам - неоднозначні події, Дівам - вигода

13 лютого 2023, 09:58
Гороскоп для жінок на тиждень розповість про плани зірок на новий тиждень.
дівчина, щастя
Жіночий гороскоп на тиждень 13-19 лютого 2023 / pixabay.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень проявить важливі астрологічні моменти і підкаже, від чого варто утриматися прекрасній половині зодіакального кола.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Незважаючи на те, що початок тижня буде досить метушливим – представниці цього знака легко впораються з усіма завданнями. Десь до середини тижня буде хотітися драматизувати, проте астрологи не радять, до другої половини тижня всі проблеми розчиняться.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Всі жінки цього знака, які до чогось приступили і щось почали - можуть бути спокійні. Їх починання повінчаються успіхом. У центрі тижня, можливо, наздоженуть дрібні негаразди, проте це зовсім не страшно – все владнається досить швидко.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Зірки радять жінкам-Близнюкам закінчувати всі розпочаті справи до початку весни. У новий сезон краще входити з новими планами, тому вже зараз потрібно почати завершувати те, що має бути завершено цієї зими.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Венера все ще сильна, але незважаючи на те, що тиждень обіцяє бути сприятливим – найголовнішим завданням жінок-Раків є чесність з собою. Також в новому тижні Ракам варто утриматися від суперечок, сварок і конфліктів – вони відбирають жіночу енергію.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Середа і четвер нового тижня для Левів можуть виявитися важкими і будуть вибивати з колії звичного життя. Однак варто якомога сильніше намагатися не впадати в паніку і зберігати спокій. Тиждень проявить жінкам-Левам іх життєве призначення.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Весь тиждень для жінки-Діви буде вигідним і сприятлиим, але тільки за умови особливої уважності до знаків долі. Вкрай важливо не забувати, що кожне слово має силу і не говорити зайвого, щоб продовжити жити щасливо.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Новий тиждень стане тижнем пошуків для Терезів. Прийшов час відшукати нові захоплення, хобі, імідж. Разом зі змінами почнеться нове життя, яка надихне на нові звершення і грандіозні плани.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Зараз всі зірки будуть запускати період змін для Скорпіонів. Трапляться вони навіть у тих жінок, хто цього не хоче. Важливо приймати всі подарунки долі і вчитися жити щасливо в будь-яких обставинах.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Жінки-Стрільці дуже багато працюють, проте в новому тижні необхідно хоча б спробувати збалансувати кількість роботи і відпочинку, інакше вигоряння і хронічна втома не за горами.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогів очікує неоднозначний тиждень. Дуже важливо зараз не приймати рішення не подумавши. Також необхідно прислухатися до порад близьких і не спалювати мости. Внутрішній голос підкаже, як вчинити в будь-якій ситуації.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліїв очікують несподівані повороти долі, проте вони не порадують. Головним завданням Водоліїв на тиждень є вміння позитивно мислити і силою думки притягувати хороший результат подій, а також реалізацію мрій.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Для жінок-Риб зірки приготували багато подій у новому тижні. Це і несподівані зустрічі, і спонтанні рішення, і робочі процеси. Важливо вчасно відпочивати, щоб залишатися енергійною і радісною весь тиждень.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також ми писали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти