Жіночий гороскоп на тиждень 13-19 червня: Овнам - погані передчуття, Левам - успіх, Водоліям - обман

11 червня 2022, 01:31оновлено 12 червня 2022, 16:15
Кому з знаків потрібно контролювати емоції, а хто може вирушати за покупками.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків варто остерігатися нових знайомств, кому пощастить зустріти свою любов, а хто зможе зловити удачу за хвіст.

Про те, кому зі знаків потужно підфартить в першому місяці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не варто надто вже прислухатися до підказок внутрішнього голосу і в усьому бачити погані ознаки. За допомогою логіки можна пояснити практично все, тому частіше керуйтеся критичним мисленням і перевіряйте інформацію. Ваш будинок-ваше місце сили. Він допоможе повернути втрачену енергію і гармонізувати відносини з близькими.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільців на цьому тижні частіше може відвідувати незрозумілі тривога і хвилювання. Напади роздратування ускладнюють спілкування з оточуючими. Не варто зриватися на близьких, якщо відчуваєте, що контролювати емоції складно, відверніться на улюблене заняття. Остерігайтеся нових знайомств. На цьому тижні ризикуєте потрапити на гачок маніпуляторів і брехунів.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Представниці знаку стихії повітря цього тижня відчують творчий підйом. Саме час розкривати в собі приховані таланти і можливості. Навіть в будь-яку рутинну роботу ви зможете привнести елементи креативу. З'явиться можливість зайнятися цікавою справою, яке доведеться вам до душі. Ваша привабливість для протилежної статі зростає. Це відмінний час для побачень і флірту. Не виключено, що ви зможете зустріти свою другу половинку.

читайте такожГороскоп на тиждень 13-19 червня: Дівам - розставання, Терезам - вороги, Водоліям - особисте щастя

Гороскоп на тиждень - Рак

Увага жінок-Раків буде зосереджена на кар'єрних питаннях. У гонитві за успіхом і професійним визнанням ви можете забути про повноцінний відпочинок. Перед вами відкриваються неймовірні можливості і потрібно докласти максимум зусиль, щоб зловити удачу за хвіст. Однак дозволяйте собі розслаблятися і залишати всю роботу за порогом, вигоряння ще нікому не пішло на користь.

Гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Левицям варто приготуватися до зміни життєвого курсу. Це стане для вас початком нового періоду, в якому необхідно правильно розставити пріоритети і взяти ситуацію під контроль. Не варто плисти за течією і сподіватися на удачу, проявлена ініціатива приведе вас до великих успіхів.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 13-19 червня: Терезам - великі гроші, Козерогам - інтригуючі можливості

Гороскоп на тиждень - Діва

Дівам на цьому тижні доведеться зосередитися на рутинній монотонній роботі. Це може навіювати нудьгу, але варто пам'ятати, що ваш старанну працю буде добре винагороджений. Ви зможете домогтися поставлених цілей, якщо будуть розраховувати на власні сили. Ваші маленькі досягнення додадуть впевненості в собі і зарядять мотивацією для нових звершень.

читайте такожГороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість

Гороскоп на тиждень - Терези

В цьому періоді Терезам необхідно зберігати оптимістичний настрій і бадьорість духу. Це допоможе залучити в життя удачу і приємні зміни. Не варто зациклюватися на думках про минуле, помилки і прорахунки. Залиште це позаду і рухайтеся вперед. Не варто ділитися з оточуючими своїми планами і секретами. Чим дбайливіше ви звертаєтеся з цінною інформацією, тим більше користі вона зможе принести в майбутньому. За можливості уникайте спілкування з неприємними людьми.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні жінки-Скорпіони будуть схильні до ностальгічних настроїв. Думки про минуле можуть займати всі ваші думки. Перебираючи в голові помилки і старі образи і жалю, можна залучити негатив в своє життя. Будь-які кардинальні зміни краще перенести на наступний тиждень. Повня 14 червня 2022 – небезпечний день, який може торкнутися будь-яку сферу.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 13-19 червня: Близнюкам - щастя в любові, Ракам - заздрість, Левам - обман

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Жінки-Стрільці на цьому тижні повинні обов'язково запланувати похід в салон краси. Преображення в зовнішності і зміна зачіски будуть вкрай вдалими. Можна також побалувати себе покупками – новий наряд до літа буде дуже доречним. Непогано буде очистити простір і в будинку. Позбавлення від непотрібних речей допоможе залучити енергію позитивних змін.

читайте такожМісячний календар стрижок на липень 2022: фартові дні для нової зачіски

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня Козерогів може відвідувати почуття тривоги і хвилювання. Це занепокоєння не має жодної підстави і пройде вже до середини тижня. Ви відчуєте прилив оптимізму і бадьорості. Це допоможе розібратися з давніми проблемами і знайти відповіді на важливі питання.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні жінкам-Водоліям не слід довіряти всьому сказаному. Важливо ретельно перевіряти отриману інформацію, інакше ризикуєте стати жертвою обману і маніпуляцій. Допомога людям, які опинилися у важкій ситуації, і благодійність стане плюсиком в карму і повернеться сторицею. Можливо, вам доведеться поступитися своїм комфортом, заради щастя близьких людей.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам потрібно контролювати свої емоції і не давати почуттю роздратування і гніву зіпсувати відносини з оточуючими. Цей період сприятливий для професійної діяльності, Ви можете зробити кар'єрний ривок і зайняти бажану посаду. Також пробуджується і ваша жіночність, ви стаєте привабливими для протилежної статі, і ваші шанси зустріти любов підвищуються.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти