Жіночий гороскоп на тиждень 14-20 листопада 2022: Овнам - очікування, а Рибам - тривоги

14 листопада 2022, 08:10оновлено 14 листопада 2022, 10:33
Астрологічний прогноз для жінок на тиждень допоможе прийняти вірне рішення, щоб пройти складний період в житті.
Жіночий гороскоп
Жіночий гороскоп на тиждень 14-20 листопада 2022 / ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень для жінок допоможе представницям прекрасної статі зорієнтуватися і планувати знакові події на певні дні, щоб отримати максимальний результат. Знаючи, що готують зірки, можна примножити заощадження, налагодити особисте життя і навіть влаштуватися на нову роботу.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Представниці цього знака зодіакального кола зможуть змінювати плани в залежності від свого настрою. Однак тиждень не буде легким. Овнам доведеться приймати важливі і складні рішення, а робота буде більше інтелектуальною. Відповідальною за такі зміни стане Венера, яка увійде в знак Стрільця. Після цього гороскоп на тиждень 14-20 листопада для жінок Овнів рекомендує зачаїтися і почекати, поки Венера не змінить своє становище. У цей період буде мало ясності в тому, що відбувається.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Жінкам-Тельцям на цьому тижні можна все і навіть більше. Небесні світила пробачать їм все. Гороскоп на тиждень для жінок Тельців обіцяє зміни на краще у відносинах в сім'ї. За цей процес відповідальний Меркурій. Він допоможе знайти компроміс і отримати ще більше підтримки від близьких. Завдяки підтримці сім'ї ви зможете утриматися на плаву в найближчому майбутньому. Також буде багато приємних і не дуже подій, які допоможуть подивитися на те, що відбувається і оцінити ситуацію по-іншому.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам дозволено піти в себе і усамітнитися, щоб згадати минуле. Однак занадто тривале усамітнення призведе до неприємностей на роботі і вдома. Досвід таких пошуків у Близнюків є, а в сукупності з інтуїцією вони допоможуть знайти вірні рішення. Гороскоп на тиждень для жінок Близнюків застерігає від участі в "каламутних" справах і авантюрах. Над будь-якою пропозицією потрібно добряче подумати.

Жіночий гороскоп на тиждень 14-20 листопада - Рак

Зірки пророкують для представниць цього знака неприємності в особистому житті. Можливі сварки і конфлікти. В даному випадку знадобитися вміння мислити позитивно. В кінці тижня ситуація зміниться на краще і баланс в родині відновиться. Крім того, гороскоп на тиждень для Раків просто вимагає від жінок бути вибагливішими у виборі чоловіків. Найкращими днями для знайомства будуть понеділок і вівторок.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Зірки розташуються таким чином, що на прийдешньому тижні ви станете переможницями в любовній сфері. Причиною тому сильний Меркурій в Стрільці. Такий стан планет подарує жінкам успіх у пошуках другої половинки. Заміжнім представницям прекрасної статі такий стан планет принесе свої вигоди. Гороскоп на тиждень 14-20 листопада 2022 для Левів рекомендує фліртувати. Це допоможе підняти свою самооцінку.

Жіночий гороскоп на тиждень 14-20 листопада - Діва

Прекрасні представниці цього сузір'я повинні звернути пильну увагу на своє здоров'я. Ефективними будуть всі омолоджуючі процедури, можна почати курс схуднення. Гороскоп на тиждень для жінок Дів рекомендує більше посміхатися і спілкуватися з добрими людьми. Також варто відкласти рутинні і нудні справи. В кінці тижня прийде вдалий час для творчості і роботи. Меркурій допоможе Дівам в будь-яких починаннях.

Гороскоп для жінок на тиждень - Терези

Цей тиждень пройде під знаком Венери, що слабшає, тому жінкам-Терезам доведеться несолодко. В першу чергу гороскоп на тиждень 14-20 листопада 2022 для жінок Терезів рекомендує тримати в узді емоції. Для цього можна зайнятися йогою, спортом, дихальною гімнастикою або в кінці кінців відправитися на прогулянку. На цьому тижні жінкам-Терезам не вдасться змінити фінансове становище або поліпшити ситуацію в особистому житті. Тиждень сприятливий для саморозвитку, проведення духовних практик.

Гороскоп для жінок на тиждень - Скорпіон

Венера буде слабкою, тому представницям цього знака доведеться почекати з важливими справами на роботі і рутиною. Гороскоп на тиждень 14-20 листопада рекомендує присвятити цей час собі. Два будь-яких дня краще виділити для усамітнення, щоб почути себе, правильно розставити пріоритети і підійти до наступного тижня повними сил. У ці дні можна поворожити на долю. Також наступного тижня можна буде виправити помилки минулого.

Гороскоп на тиждень для жінок - Стрілець

Слабка Венера стане причиною складнощів і в цьому випадку. Вона послабить віру в себе прекрасних представниць Стрільців. У такі дні не варто закриватися і відмовлятися від спілкування з людьми. Також підвищується ризик відчути безпричинну тривогу. Жіночий гороскоп на тиждень для Стрільців обіцяє зміни до кінця періоду. Самотні зустрінуть свою другу половинку і заведуть нові знайомства.

Гороскоп на тиждень для жінок - Козеріг

Прекрасні представниці цього земного знака проведуть більшу частину часу в задумливості. Цьому сприятиме все та ж слабка Венера. Жіночий гороскоп на тиждень 14-20 листопада для Козерогів обіцяє проблеми, що виникають через рух небесних світил. Козерогам слід носити амулети. Важливі справи краще відкласти на четвер або п'ятницю.

Гороскоп на тиждень для жінок - Водолій

У період з 14 по 20 листопада представницям цього знака Зодіаку краще звернути увагу на сім'ю і домашні справи. Також ефективними будуть навчальні курси і будь-яке навчання. Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку каже, що Меркурій для цього дасть імпульс. Цей момент важливо не пропустити, щоб прийти до успіху в майбутньому.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Прекрасним Рибам доведеться приміряти роль миротворця в суперечках близьких. Венера увійде в Стрільця і принесе Рибам ще більше занепокоєння і тривоги. Ситуація почне змінюватися з четверга, тому гороскоп на тиждень для жінок-Риб рекомендує взяти себе в руки і пройти цей період. Завдяки цьому ви збережете прекрасні відносини з близькими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти