Жіночий гороскоп на тиждень 15-21 серпня 2022: Ракам - заздрість, Скорпіонам - гроші, Козерогам - важливі зустрічі

14 серпня 2022, 01:06оновлено 19 серпня 2022, 15:07
Кому з знаків варто уникати небезпечних спокус, а хто може розраховувати на солідних дохід.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень /ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому варто бути бути уважними до дрібниць, хто зможе зустріти ту саму людину, а хто зможе здійснити заповітне бажання.

Про те, хто стане улюбленцем фортуни в першому місяці осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні під впливом ретроградного Юпітера Овни зможуть розкрити свої можливості і проявити сильні сторони. Ваша впевненість в собі дозволяє рішучими кроками рухатися в напрямку бажаного і досягати найвищих результатів. Не варто поспішати з рішеннями і працювати в суботу, результати можуть бути самими непередбачуваними.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям на цьому тижні варто займатися поточними обов'язками. Зосередившись на рутинній роботі, ви зможете домогтися результатів, які незабаром дозволять вам приступити до нової захоплюючої справи. На цьому тижні ви готуєте ґрунт. Найвдалішим днем для представниць знака стане неділя, 21 серпня. Він несе потужну енергетику, яка допоможе в здійсненні бажань. Однак для того, щоб реалізувати задумане, необхідно в деталях уявити собі кінцевий результат. Дозвольте собі трохи помріяти.

читайте такожГороскоп на тиждень 22-28 серпня: Тільцям - гроші, Левам - щаслива карта, Козерогам - обман

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки не повинні поспішати з рішеннями. Вам можуть надходити привабливі пропозиції, проте почекайте з відповідями, Васі добре обдумавши. Зірки обіцяють знайомство з людиною, яка змусить ваше серце битися частіше. Однак не дозволяйте почуттям взяти над собою верх, придивіться до обранця трохи краще.

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам варто звести до мінімуму спілкування з заздрісниками, критиканами і маніпуляторами. Позбавляючись від такого оточення, ви відкриваєте вікно для позитивної енергії змін. Це перехідний період, який може обіцяти приємні життєві зміни. Не виключено, що вам доведеться поміняти плани, підлаштовуючись під стрімкі зміни. Ви зможете досягти хороших результатів у важливих для вас сферах, якщо проявите активність.

Гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні витівки ретроградного Юпітера безпосередньо позначаться на Левицях. Вам доведеться зустрічати на своєму шляху людей, суспільства яких ви всіма силами уникали. Однак не все так погано, діючи поодинці можна домогтися непоганих професійних результатів. Побільше прислухайтеся до голосу інтуїції і поменше – до думки оточуючих.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 22-28 серпня 2022: Ракам - щастя в коханні, Дівам - сварки, Стрільцям - тривога

Гороскоп на тиждень - Діва

Цей період стане вдалим для Дів. Розташування планет допоможе домогтися успіхів у професійній діяльності і укласти вигідні угоди, які принесуть солідний дохід. У відносинах з родичами повне взаєморозуміння. Кожна проведена хвилина з коханими подарує велике задоволення.

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам не варто робити нічого нового. Всі починання будуть приречені на провал. Може з'явитися бажання домогтися свого, пішовши на хитрість. Однак це може обернутися серйозними неприємностями. У сімейному житті панує напруга, ви зможете розібратися у власних почуттях, прислухаючись до підказок внутрішнього голосу. Тримайтеся подалі від небезпечних спокус, вони можуть зруйнувати ваше щастя.

читайте такожПовня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні перед прекрасними Скорпіоншамі відкриті всі двері. Немає такої справи, в якому ви б не змогли домогтися успіху, зірки на вашому боці. Вам супроводжує удача в грошах, цей період стане ідеальним для вирішення фінансових питань. Ваше грошове чуття не підводить, і ви просто притягуєте гроші магнітом, зміцнюючи матеріальне становище. У суботу варто проявити граничну обережність.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Цей тиждень буде не найлегшим для представниць вогняного знаку. Під ударом можуть опинитися відносини з родичами, партнером або дітьми. У суботу підвищується ймовірність конфліктних ситуацій і Вам варто триматися від них подалі. Посварившись з оточуючими, буде дуже складно відновити відносини і повернути довіру. Проте, самотнім Стрільцям може посміхнутися удача в любові, ви зустрінете ту саму людину.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги зможуть знайти золоту середину між роботою і особистими відносинами. Ви домагаєтеся професійних успіхів, проте не забуваєте приділяти увагу коханим людям. Зірки радять складати списки справ, щоб не упустити нічого важливого. Не виключено, що люди з минулого нагадають про себе. Ці зустрічі допоможуть пролити світло на щось важливе.

читайте такожДовго і щасливо: топ-4 знаки довгожителя

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям слід навести порядок як навколо себе, так і розібратися зі своїми істинними бажаннями і правильно розставити пріоритети. Зосередившись на важливому, можна досягти як професійних успіхів, так і знайти душевну гармонію. Нестандартний підхід до вирішення ситуацій допоможе швидше розібратися з проблемою і отримати потрібні результати. Підвищуються ваші творчі здібності, час для пошуку прихованих талантів.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам не варто очікувати запаморочливих подій і змін. Однак у неділю все може змінитися в один момент. Розташування Сонця і Сатурна в позитивному аспекті може залучити у ваше життя кардинальні зміни. Будьте уважні до дрібниць, щоб не упустити підказки долі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти