Жіночий гороскоп на тиждень 15-21 травня: Рибам - завдання, Овнам - відпочинок

13 травня 2023, 16:23оновлено 13 травня 2023, 16:59
1122
Гороскоп для жінок на тиждень розповість про плани зірок на новий тиждень.
Жіночий гороскоп на тиждень 15-21 травня
Жіночий гороскоп на тиждень 15-21 травня / колаж: Главред, фото: pexels, ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень покаже, кому варто відпочити, а кому утриматися від прийняття участі в конфліктах.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Ви рідко сидите на місці, тому не часто байдикуєте. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб постійно бути в дорозі (секрет вашого успіху — бути зайнятим), іноді приємно відпочити. Це ідеальний тиждень для цього, залишайтеся вдома і насолоджуйтеся домашнім затишком.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

У вашому знаку багато небесної активності. З такою кількістю завдань, які потрібно відзначити, дорученнями, які потрібно виконати, і всіма цими думками, що зберігаються у вашій голові, ви будете прощені за те, що відчуваєте себе трохи виснаженим! Ключ до повернення на правильний шлях - це гнучке мислення: що буде, то буде. Пливіть за течією цього тижня, і все чарівним чином стане на свої місця без ваших зусиль.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Перехід Венери в ваш грошовий будинок принесе фінансову удачу, бонус або прекрасну можливість збільшити ваші доходи. Можливо, ви отримаєте підвищення по службі або знайдете кращу роботу на цьому тижні. Якщо це не грошова вигода, ваш приз — це допомога подруги або милий, продуманий подарунок.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Венера входить у ваш знак у понеділок, запалюючи зелене світло! Настав час побалувати себе всім, що змушує вас почувати себе чудово, розпещеними і, головне, цінними (але пам'ятайте, ніяких радикальних змін, тому що Меркурій все ще ретроградний). Коли ви добре виглядаєте зовні, ви випромінюєте енергію, яка кричить: "я цього заслуговую!"- ось чого хоче для вас планета краси.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

У повітрі є очікування; ви можете відчути це, але не можете доторкнутися або побачити це... поки що. Наберіться терпіння. Ви можете вести здоровий спосіб життя, який змусить вас світитися зсередини, або будувати корисні стосунки з кимось близьким до вашого серця.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Коли Венера входить у зону вашої дружби, на думку спадає найкраща подруга. Що ви можете зробити, щоб допомогти їй? Як ви можете підтримати цю людину, яка була поруч з вами, незважаючи ні на що?. З нею все буде добре, особливо з тобою поруч. Використовуйте свої значні аналітичні здібності, щоб знайти рішення проблеми вашого друга.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Планета любові закликає вас любити себе трохи сильніше. Чи можете ви це зробити? Останнім часом ви - все про те, щоб допомогти іншим знайти опору і душевний спокій. А як щодо себе? На цьому тижні ваша рідна планета надасть вам цінну можливість звернути увагу і турботу всередину себе.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Якщо ви одружені, сварка між родичами може викликати роздратування в сім'ї - не втручайтеся! У будь-якому випадку, будьте там на задньому плані, щоб зібрати осколки. Самотні Скорпіони можуть зіткнутися з тією ж проблемою в дружбі. Ви можете розлютитися під час дебатів про тему або про людину, якою ви захоплені, тому цього разу краще не робити свій внесок.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Самотні Стрільці мають глибокий зв'язок з кимось особливим. Це, швидше за все, романтично, але також може мати платонічний характер. Головне, щоб ви відчували себе побаченим, почутим і зрозумілим. Навіть пари можуть відчувати себе самотніми, незважаючи на те, що у них є чудовий, турботливий партнер. Якщо це ви, виділіть час, щоб возз'єднатися зі своєю людиною.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Венера вривається в зону ваших відносин, знову запалюючи іскру любові. Якщо ви і Ваш партнер втратили шлях або останнім часом ви були схожі на кораблі, що проходять повз вночі, Венера може прийти досить скоро і допомогти. Тим не менш, підвищення вашого зв'язку вимагає зобов'язань з обох сторін, і якщо цього не станеться, ви зосередитеся на тому, чому це так. Проблема вирішувана, якщо ви цього хочете.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Ви відчуваєте духовний досвід у людському тілі. Поважайте це, піклуючись про своє фізичне я. Як ви можете поліпшити свій режим здоров'я, щоб отримати максимум від свого тіла? Ваші потреби унікальні для вас, а це означає, що, щоб зрозуміти, як максимально використати свій потенціал, ви повинні звертати увагу на сигнали, які надсилає вам ваше тіло

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Ви несете відповідальність за власне щастя. Зрозуміло, що ви розчаровані урядом, вашим партнером, родичем або начальником. Але зосередження уваги на зовнішніх джерелах вашого невдоволення лише віддає вашу силу, а ви цього не хочете. Замість цього заявіть про свою владу над своїми обставинами і приготуйтеся зробити все можливе, щоб створити життя своєї мрії.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти