Жіночий гороскоп на тиждень 16-22 травня: що допоможе залучити удачу знакам зодіаку

15 травня 2022, 03:07
Для кого цей тиждень буде не з легких, а кому вдасться досягти бажаного.
гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Для деяких представниць прекрасної половини легкої назвати цей тиждень не вийде. Однак багато чого буде залежати від випадковостей і вдалого збігу обставин.

Гороскоп на червень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола пощастить зміцнити фінансове становище, а кому варто побоюватися заздрості недоброзичливців.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Овен

Щоб неприємності і розчарування обходили вас стороною необхідно позбутися від марних ілюзій і реально оцінювати ситуацію. Будувати повітряні замки зараз не найкраща ідея. А ось пошуки нових захоплень і занять до душі можуть увінчатися успіхом. Ви зможете стати кращою версією себе - цей тиждень ідеальний для самовдосконалення. Ваші рідні та близькі друзі готові надати вам підтримку.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Жінок-Тільців на цьому тижні очікують приємні зміни в особистому житті. Не виключені визнання в любові або несподівані сюрпризи від другої половинки. Тиждень пройде спокійно, тому ви можете занудьгувати. Щоб даремно не витрачати час, займіться саморозвитком. Не варто сидіти склавши руки, ініціатива і рух вперед приведе вас до найкращих результатів.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Чітке планування допоможе уникнути Близнюкам серйозних проблем у професійній діяльності. Надлишок непотрібної інформації може застопорити ваш успіх, тому прийшов час очистити свій інформаційний простір від спаму і непотрібних контактів. У понеділок - місячне затемнення 16 травня - може стати небезпечним днем. Ви будете схильні до необдуманих вчинків і ризику, які можуть дорогого коштувати.

читайте такожДоленосні зміни і оновлення людства: три потужних астрологічних події 5 років

Гороскоп на тиждень - Рак

Розташування планет на цьому тижні допоможе Ракам вирішити свої кармічні завдання. Особливу увагу потрібно приділяти снам і передчуттям і довіряти підказкам свого внутрішнього голосу. Будьте гранично обережні і проявляйте розсудливість. На перший план виходять питання кар'єри і фінансів. Сприятливий час, щоб визначитися з цілями на майбутнє. На вихідних будь-які починання увінчаються успіхом.

Гороскоп на тиждень - Лев

Левицям необхідно підготуватися до повного місяця і місячного затемнення 16 травня грунтовно навівши порядок вдома. Це допоможе позбутися від негативної енергії і залучити приємні зміни. Всі ваші попередні діяння почнуть приносити свої плоди будь то щедрі подарунки долі або випробування за гріхи. Наполегливість і цілеспрямованість допоможе вам досягти бажаного.

Гороскоп на тиждень - Діва

Якщо протягом недавнього часу ви відчували труднощі, то на цьому тижні зможете зрозуміти причину життєвих негараздів. Вам посміхнеться удача в любові. Самотні представниці знака зможуть зустріти ту саму людину, а сімейні пари досягнуть взаєморозуміння. У професійній діяльності обов'язків додасться, але не варто боятися відповідальності, ви зможете домогтися блискучих результатів.

читайте такожКазкове везіння, грошовий успіх і щастя в любові: три знаки зодіаку стануть улюбленцями фортуни на найближчі роки

Гороскоп на тиждень - Терези

Найбільш небезпечні дні для Терезів - понеділок, середа і субота. Варто проявити максимальну обережність і уважність. Не випускайте з уваги жодної дрібниці., вона може мати вирішальне значення. Важливо зберігати спокій і залишатися холоднокровними в будь-якій ситуації. Не виключено, що в ці дні вас будуть відвідувати передчуття і снитися неприємні сни.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Поточні обов'язки на цьому тижні можуть виснажити настільки, що ви забудете про свої власні бажання. Варто приділяти собі більше часу. Побалуйте себе шопінгом або проведіть вихідний день як хочеться саме вам, а не оточуючим. Зберігайте оптимізм і налаштовуйтеся на позитив, так ви зможете домогтися бажаного.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

У професійній діяльності стрільці на цьому тижні можуть відчувати не найприємніші моменти. Однак ваша кмітливість і кмітливість допоможе уникнути серйозних проблем. Прислухайтеся до підказок інтуїції, ваш внутрішній голос допоможе вирішити наболілі проблеми і знайти відповідь на питання, що цікавить вас.

читайте такожГороскоп на тиждень 16-22 травня: Левам - підказки долі, Дівам - борги, Рибам - інтриги

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам необхідно правильно розставити пріоритети і сконцентруватися на головній меті. Без чіткого плану не обійтися, так як ви можете бути схильні до імпульсивних рішень, які обернуться проти вас. Вам потрібно навчитися не дозволяти емоціям брати над собою верх. Приємні сюрпризи можуть очікувати в справах любовних.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям краще не проявляти активності і бути стороннім спостерігачем. Не варто намагатися вносити в життя кардинальні зміни, ці спроби можуть закінчитися повним фіаско. Однак і ледарювати теж не варто, помірна активність допоможе обитися хороших результатів і зберегти сили для нових звершень. Завищені очікування підвищують можливість провалу. І він буде дуже болючим.

Гороскоп на тиждень - Риби

Несподіваний поворот подій може стати поштовхом до змін у вашому житті. Будьте уважні до деталей, нічого не втрачайте з уваги. Підказки Всесвіту можуть ховатися в дрібницях, важливо не упустити момент неймовірних можливостей. Знайти спільну мову з оточуючими на цьому тижні може бути нелегко, проте важливо зберігати спокій і не провокувати конфліктів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти