Жіночий гороскоп на тиждень 16-22 січня: Риби - всіх здивують, Скорпіони - не впораються з пристрастю

15 січня 2023, 20:59
Гороскоп для жінок на тиждень розповість, що принесе доля представницям всіх знаків Зодіаку на новому тижні.
ангел-охоронець, гороскоп
Жіночий гороскоп на тиждень 16-22 січня 2023 / pixabay.com, kruto.online

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень розкриває плани долі на кожен знак Зодіаку і допоможе бути готовою до всього, що трапиться на прийдешньому тижні.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Представниці цього знака можуть поступово повертатися до нормального життя після свят і входити в робочий режим. Досить важливо зробити це якомога швидше, щоб не упустити важливі події в робочій діяльності.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

На прийдешньому тижні доля буде прихильна до вас і подарує безліч приємних умов, але за однієї умови – потрібно приділити багато часу сім'ї. Зараз найкращий момент, щоб дарувати турботу, слова любові і свою увагу найближчим.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Меркурій в новому тижні принесе жінкам-Близнюкам велику кількість завдань, які потрібно буде виконати. Для того, щоб правильно їх виконати, необхідно подбати про своє розслабленому стані, яке допоможе вам правильно розставити пріоритети.

Жіночий гороскоп не тиждень - Рак

Для Раків настав час везіння – на цьому тижні успішними будуть все нові починання. Зараз саме час спробувати новий спосіб життя, нові види діяльності, зовнішній вигляд та форми спілкування. Будь-яке навчання новому буде винагороджено згори.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Астрологічний прогноз на тиждень обіцяє жінкам під цим знакам силу на те, щоб впоратися з усіма перешкодами і перешкодами на шляху. Також очікується надходження хороших звісток, ними, в свою чергу, не варто відразу ділитися з друзями.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

На жаль, новий тиждень віщує Дівам деякі труднощі. Для того, щоб їх вирішити – доведеться прийняти досить непрості рішення. Приступити до цього краще після середи – тоді Меркурій перестане бути ретроградним.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Терезам варто постійно підживлювати свою мотивацію і якомога швидше навчитися концентруватися на цілі. Це все потрібно для того, щоб робота, якою зайняті представниці цього знака – була якісною.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Для Скорпіонів новий тиждень буде емоційно непростий - він принесе багато пристрасті, яка завадить спілкуванню. Єдине завдання на тижні - намагатися стримувати емоції і продовжувати працювати, концентрація, звичайно, буде мінімальною.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Для Стрільців тиждень обіцяє бути казковим. У ній буде і романтика, і м'якість серця і гармонія в душі. Всі зміни, які ви хочете зробити – пройдуть легко і ненав'язливо, як гра. Вірте в свою силу, здоров'я і розум.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Весь минулий рік і зараз Козероги багато працювали і не встигли відпочити під час новорічних свят. Зараз сприятливий час для того, щоб прийти в себе і перестати нести все на своїх тендітних плечах. Зробіть щось для себе і свого комфорту.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Натхнення, наповненість і енергія – все це чекає Водоліїв в новому тижні. Пора розкриватися в творчості і нових заняттях, також можна не боятися заводити нові знайомства і хобі.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Жінки-Риби так довго працювали над собою, що настав час нарешті здивувати всіх своїм новим "я" та рішеннями, які воно приймає. Всі зусилля, які риби доклали для свого розвитку - нарешті стануть набувати практичну форму, яку ніхто не очікував побачити

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти