Жіночий гороскоп на тиждень 18-24 липня: Овнам - помилки минулого, Левам - чужі таємниці, Козерогам - плітки

16 липня 2022, 03:01оновлено 18 липня 2022, 17:09
Кому зі знаків варто уникати сварок з близькими людьми, а кому зробити нову зачіску і вирушати на побачення.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень розповість, що допоможе залучити удачу Близнюкам, чому Стрільцям потрібно бути гранично уважними і як Водоліям не накликати на себе неприємності.

Про те, хто з представників зодіакального кола зможе зміцнити матеріальне становище і досягти задуманого в кінці літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам потрібно змістити фокус уваги на питання здоров'я. Подбати про хороше самопочуття зараз – це вигідні інвестиції в майбутнє. Під впливом Венери в сузір'ї Раку ви зможете краще побачити свої сильні і слабкі сторони. Ваш емоційний фон стабілізується, і ви відчуєте впевненість у власних силах. Сприятливий період для виправлення помилок минулого.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільцям не слід забувати про обережність і уважно стежити за поведінкою оточуючих людей. Також пам'ятайте про почуття міри. Ви можете притягувати до себе негативну енергетику, однак якщо ви будете зберігати оптимізм, ви залучите в життя зміни на краще. Будьте уважними до підказок долі, вони допоможуть вам стати краще.

читайте такожВеликі гроші, переїзд і казкове везіння: 3 знаки зодіаку чекає 8 років удачі

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам на цьому тижні потрібно розібратися в собі. Правильно розставити пріоритети і зрозуміти, чого ви дійсно бажаєте. Виділивши для себе головні цілі, ви помітите, як Всесвіт підкине вам масу нових можливостей для їх реалізації. Зарядити вашу внутрішню батарейку допоможе спілкування з близькими, приділіть більше уваги дітям і коханим людям. Особливе значення на цьому тижні буде грати зовнішній вигляд. Яскравий одяг, нова зачіска і стильний образ допоможуть залучити удачу.

читайте такожГороскоп на тиждень 18-24 липня: Тільцям - вороги, Скорпіонам - старі образи, Водоліям - гроші

Гороскоп на тиждень - Рак

Ваш оптимізм і бадьорість духу на цьому тижні стане тією самою рушійною силою, яка принесе в життя зміни. Ракам на цьому тижні варто відкинути лінощі і всіма докласти всіх зусиль до здійснення задуманого. Цей період подарує багато нових хвилюючих відчуттів і знайомств, які можуть перерости в серйозні відносини. Найбільш цілеспрямовані зможуть домогтися бажаного.

Гороскоп на тиждень - Лев

Зберігаючи емоційну легкість весь період, Леви можуть добитися великих успіхів в будь-якій життєвій сфері. Приймаючи важливі рішення, варто прислухатися до підказок інтуїції, вона допоможе вибрати правильний шлях. Всі таємниці оточуючих на цьому тижні спливуть на поверхню. Обман буде викрито.

Гороскоп на тиждень - Діва

Ваша впевненість у собі може іноді може створювати проблеми, але тільки не на цьому тижні. У момент активності Меркурія і Венери вона приносить вам тільки користь. Не виключено, що вам доведеться приймати швидкі рішення, які стануть спусковим гачком змін в житті. В такому випадку баланс логіки та інтуїції допоможе вберегти вас від помилок. Проявивши більше спостережливості можна дізнатися важливу інформацію.

читайте такожНова робота, несподівані гроші і велике щастя: 3 знакам зодіаку неймовірно пощастить в серпні

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на початку тижня необхідно визначитися з пріоритетами. Це допоможе зрозуміти основні проблеми і знайти вихід з ситуації, що склалася в будь-якій сфері. Венера і Меркурій можуть принести вам удачу, однак за умови, що ви будете проявляти гнучкість і не відстоювати свою думку будь-що-будь.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам слід зосередитися на позитивних речах і відганяти від себе те, що приносить негатив. Ваша енергетика посилиться і це підвищить привабливість для протилежної статі. Цей період - час флірту і романтики, нові знайомства можуть перерости в красиву історію кохання. Ви зможете досягти душевної рівноваги і знайти гармонію.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям на цьому тижні потрібно частіше звертатися до голосу розуму, ніж прислухатися до інтуїції. Вас чекає вдалий період, наповнений сприятливими подіями. Варто бути уважними, щоб не упустити можливості, які приведуть вас до успіху. Приділіть більше уваги улюбленому заняттю. Це подарує заряд енергії для нових звершень.

читайте такожНевдачі і труднощі: 2 знака чекає непростий період протягом 10 років - фортуна від них відвернеться

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Настає сприятливий час для покупок і домашніх турбот. Ваша життєва енергія приваблює нових людей. Частіше спілкуйтеся, так ви обзаведетеся не тільки корисними знайомствами, а й зможете зустріти свою другу половинку. Не варто звертати уваги на плітки і чутки, не давайте своїм заздрісникам приводу думати, що це може вас зачепити. Намагайтеся уникати суперечок і розбіжностей з найближчими людьми.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям на цьому тижні варто бути особливо вибірковими в спілкуванні. Намагайтеся більше часу проводити в компанії людей, яким ви довіряєте. Не виключено, що вам доведеться приймати важливі рішення, які можуть кардинально змінити життя. Не ігноруйте підказки інтуїції, вони допоможуть уникнути помилок. В кінці тижня варто бути обережними, щоб не накликати на себе неприємності.

Гороскоп на тиждень - Риби

У цей період Рибам не варто опускати руки і піддаватися негативним думкам, тривозі і хвилюванню. Тільки сила духу і зібраність допоможуть запрограмувати себе на успіх. Якщо ви поставили перед собою цілі на початку тижня їх потрібно довести до кінця. В кінці літа результати ваших зусиль принесуть щедрі плоди.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти