Жіночий гороскоп на тиждень 19-25 грудня: Венера в Козерогу не дасть розслабитися і мріяти

19 грудня 2022, 09:02
Тижневий прогноз для жінок допоможе всім знакам Зодіаку правильно продумати свої кроки, щоб не упустити удачу і знайти розуміння у відносинах з рідними.
Гороскоп
Жіночий гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Прогноз астрологів - не керівництво до дії, проте він може направити на шлях правильних рішень в моменти, коли особливо важко. Жіночий гороскоп на тиждень 19-25 грудня 2022 допоможе дівчатам і жінкам зберегти у своєму житті баланс, коли Венера в Козерогу заважатиме залишатися зібраною і уважною.

Гороскоп на тиждень – Овен

Перевантажене інформаційне поле, яке в життя Овнів приносить техніка – на тижні з 19 по 25 грудня буде негативно позначатися на представницях жіночої статі. Венера буде слабкою і забере сили у Овнів. Найголовнішим завданням представників цього знака буде довіра рідним і якісне продумування кожного вчинку.

Гороскоп на тиждень – Телець

Астрологічний прогноз на тиждень обіцяє Тельцям погіршення відносин з близькими, всьому виною – вплив Венери. Однак зберігаючи спокій і завантаженість власними справами, можна зуміти уникнути загострення конфліктів. Якщо говорити про кар'єру – Тельці зараз зобов'язані не тонути в мріях, а методично і зосереджено виконувати свої обов'язки.

Гороскоп не тиждень – Близнюки

Ходом життя і пригод в ній управляє Меркурій, а він зараз – слабкий. Саме з цієї причини передостанній тиждень грудня може стати для Близнюків часом невиправданих очікувань і нездійснених надій. Розчарування в житті і смутку можна уникнути, якщо Близнюки постараються стримувати себе і знизити вимоги буквально на деякий час.

Гороскоп не тиждень – Рак

Жіночий гороскоп на тиждень передрікає Ракам гарний час для любові до себе. У тиждень з 19 по 25 грудня ніщо не буде виходити так добре, як прояв турботи до свого тіла та духу. Зараз саме час подбати про фізичне самопочуття, тим самим переключити фокус уваги з оточуючих на себе. Кінець тижня стане періодом набуття взаєморозуміння з родиною.

Гороскоп на тиждень – Лев

Гороскоп на тиждень для жінок попереджає Львів про важливі і визначальні дні. Все тому, що Юпітер буде рухатися прямо і стрімко розкривати все, що до цього було незвіданим. Цей тиждень може стати початком нового цікавого життя і відкриттів нових талантів у самій собі.

Гороскоп на тиждень – Діва

І знову в жіночому гороскопі головний фігурант Венера. На жаль, поки що послаблююча і заплутуюча Дів. Період, коли занурення в думки про минуле буде настільки привабливим, що представниці прекрасної статі можуть втратити в ньому себе. Дівам куди краще заглибитися в усі процеси їхнього життя в сьогоденні. Така зосередженість на собі допоможе вчасно відрізнити доброзичливців від ворогів і вберегти себе від помилок.

Гороскоп на тиждень – Терези

Гороскоп на тиждень для жінок радить Терезам спробувати стати на шлях змін. Можна почати з малого - постаратися прийняти події в своєму житті з іншими емоціями і почуттями. Також непоганим новим навиком може стати вміння вчасно говорити "ні". Загалом тиждень обіцяє бути затишним і сімейним.

Гороскоп на тиждень – Скорпіон

Часом найскладнішим завданням в житті стає щирість і відкритість до людей. Особливо, якщо доля довгий час не була до вас прихильною. Однак, іноді саме ці здібності можуть круто змінити життя. Скорпіони в завершальний тиждень грудня будуть відчувати негативний вплив Венери, але на допомогу прийдуть Нептун в компанії з Юпітером. Ці планети допоможуть Скорпіонам навчитися знову бути відкритими до світу і оточуючих.

Гороскоп на тиждень – Стрілець

У гороскопі на тиждень астрологи попереджають Стрільців про презенти від життя, але всі знають, що в світі за все потрібно платити. У випадку жінок-Стрільців цілком можливо валютою стане енергія і сила, яку доведеться направляти відразу на всі аспекти життя: і любов, і кар'єру, і будинок. Чим більше Стрільці віддадуть цьому світу, тим більше вони отримають у відповідь.

Гороскоп на тиждень – Козеріг

Завзятість жінок-Козерогів нарешті стане приносити плоди. Ці енергійні і цілеспрямовані жінки зможуть зосередитися на важливих справах незважаючи на те, що Венера буде намагатися відібрати у них сили. А ось кінець тижня-вельми порадує Козерогів. На зміну серйозним завданням прийдуть прості і приємні жіночі радості.

Гороскоп не тиждень – Водолій

Водолій в наступаючому тижні стане єдиним знаком, до якого Венера буде прихильна. Саме вона дасть Водоліям сили завершувати свої завдання швидко, але навіть тут є мінус – бажання розправитися з труднощами скоріше призведе до маси помилок, які допустять представниці цього знака. Для того, щоб не тягнути за собою неуважність і помилки в наступні тижні, у Водоліїв є завдання. Жінки, що народилися під цим знаком, зобов'язані добре відпочити в кінці тижня.

Гороскоп не тиждень – Риби

На жаль, гороскоп на тиждень обіцяє не найщасливіший тиждень Рибам. Представницям цього знака ослаблена Венера принесе проблеми, труднощі і перешкоди. Слід бути готовим до того, що заплановане може не відбутися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти