Жіночий гороскоп на тиждень 19-25 вересня: Тільцям - обережність, Ракам - зміни, Козерогам - знаки удачі

17 вересня 2022, 01:03оновлено 20 вересня 2022, 16:36
Кому з знаків цей тиждень принесе запаморочливі зміни, а хто повинен направити енергію на творення.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків це період принесе доленосні зміни, хто повинен проявити більше ініціативи у відносинах, а кому варто задуматися про зміну іміджу.

Про те, якими сюрпризами і щедрими подарунками долі порадує другий місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам варто уникати конфліктів з близькими людьми. Не потрібно провокувати сварки, проявіть терпимість і гнучкість в спілкуванні. Приділіть більше уваги своєму партнерові і дітям. У професійному та особистому житті можуть відбутися зміни, які порадують представниць знака. Вам будуть потрібні витримка і енергія. Сприятливий тиждень для початку дієти.

Гороскоп на тиждень - Тілець

В цьому періоді все темні і світлі сторони особистості жінок-Тільців виходять на поверхню. Приховати що-небудь буде складно, однак, саме такий стан речей допоможе вам краще розібратися в своїх справжніх почуттях і зрозуміти, на що звернути увагу, щоб досягти успіху. На початку тижня емоційний фон буде нестабільним, вам потрібно проявити обережність. Тиждень принесе доленосні зміни.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 19-25 вересня: Левам - важливе рішення, Дівам - сварка, Водоліям - удача

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам на цьому тижні потрібно звернути більше уваги на свої відносини з партнером. Можливо, ваші почуття охололи, проте не варто турбуватися, іскру в шлюб допоможе повернути спільне дозвілля. Проводьте більше часу зі своєю другою половинкою, проявляйте більше ініціативи у відносинах. У професійній сфері вам випаде можливість довести до кінця важливі проекти і завдання.

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні представниці водного знака повинні більше часу приділити здоров'ю. Причому як фізичному, так і ментальному, що допоможе вам знайти баланс і відновити життєву енергію. У п'ятницю, суботу можуть відбутися зміни, які порадують Раків. Будуть вдалими експерименти з зачіскою і стилем, вирушайте в перукарню і на шопінг.

Гороскоп на тиждень - Лев

Для левиць цього тижня пріоритетом буде професійна сфера та кар'єрні досягнення. Велику увагу ви приділяєте саморозвитку і швидко засвоюєте нову важливу інформацію. В кінці тижня вам варто бути обережними з грошима, контролюйте витрати і не піддавайтеся на провокації на роботі.

читайте такожКазка закінчиться швидко: 3 найбільш нестерпних чоловіки за знаком зодіаку

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви частіше можуть відчувати припливи енергії. Ви можете відчувати спрагу діяти, проте варто пам'ятати, що направляти цю життєву силу потрібно в правильне русло. Запишіться в спортзал або займіться домашніми клопотами, це допоможе позбутися накопиченої агресії і заспокоїти думки.

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам в цьому періоді варто частіше говорити по душах з близькими і рідними людьми. Важливо уникати недомовленості в розмові, щирість і чесність допоможуть зміцнити відносини як з партнером, так з батьками або подругами. Не поспішайте приймати важливі рішення, перш ніж робити висновки, обміркуйте всі наслідки.

читайте такожНеймовірний місяць: 4 знаки зодіаку будуть щасливі в коханні в жовтні

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам варто більше прислухатися до підказок внутрішнього голосу. Ваша інтуїція допоможе знайти вірне рішення і вберегти від неприємностей. Прислухайтеся до підказок внутрішнього голосу і в справах любовних. У будь-якому випадку направляйте внутрішню енергію на творення як і в особистій так і в професійній сфері.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Увага Стрільців на цьому тижні буде більше зосереджена на особистому житті і відносинах. Не варто замикатися в чотирьох стінах, вас чекають нові знайомства і цікаві зустрічі. Тим, хто у відносинах, варто послабити хватку і дати своїй другій половинці більше свободи. Оточіть коханих увагою і турботою, частіше робіть компліменти.

читайте такожНе життя, а Санта-Барбара: 3 жінки за знаком зодіаку, яким не щастить у коханні

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерожкам на цьому тижні варто задуматися про зміну іміджу. Ці зміни допоможуть підвищити вашу привабливість і посилити жіночу енергетику. Варто бути уважними до будь-якої дрібниці, щоб не упустити знаки удачі, які може посилати Всесвіт. У першій половині дня розташування планет може стати причиною перепадів настрою.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям на цьому тижні потрібно направити енергію на будь-які справи, які допоможуть уникнути стресу і нервового напруження. Проявіть себе в творчості або розберіть завали в шафі. Зірки допоможуть відкрити вам таємницю майбутнього. Сприятливий період для постановки довгострокових цілей.

Гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень відкриває перед Рибами нові можливості і перспективи. Це час, коли потрібно поставити перед собою нові цілі. Ваші цілеспрямованість і активність допоможуть домогтися високих результатів в професії. З'явиться можливість налагодити відносини з близькими людьми і забути старі образи.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти