Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 року: Рибам - успіх, Ракам - впевненість

15 лютого 2023, 21:42
Астропрогноз розповість, як краще побудувати плани на наступний тиждень, щоб обійти неприємності.
Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого
Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого / pixabay.com

Тиждень почнеться з молодика, тому в житті прекрасних представниць знаків зодіаку очікуються зміни на краще. Зростаючий Місяць буде перебувати переважно в знаках зодіаку водної і земляної стихій: Риб, Водолія, Тельця, тому особливо вдалим період обіцяє бути для цих знаків. Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 року розповість, як зміниться життя людей під впливом позитивної енергетики світила.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Представницям вогняного знака наступного тижня пощастить поліпшити свою карму і енергетику. Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого Овнам обіцяє рутинну роботу з понеділка. Понеділок буде тягнутися довго, складно буде втягнутися в ритм, але в середині тижня ситуація зміниться. Вам потрібно надати допомогу тому, хто буде в цьому потребувати. Тактовність і доброта допоможуть вирішити безліч проблем. В кінці тижня можна отримати допомогу близьких і підтримку з боку, а в вихідних ви зможете зануритися в Справи сімейні.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Представниці земного знака почнуть тиждень з несподіваної зустрічі, яка може отримати продовження. Не варто нехтувати можливістю отримати друга і союзника у всіх справах. Гороскоп на тиждень для жінок Тельцям радить не витрачати кошти і не робити великих покупок, вам може попастися шлюб. Не варто вступати в суперечки, ви можете зіпсувати відносини з важливими людьми. Енергію краще направити в налагодження побуту. В кінці періоду можна розслабитися і зустрітися з друзями.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Представниці повітряного знака отримають на цьому тижні увагу і підтримку. Вам невимовно пощастить зустріти саме ту людину, яка допоможе вирішити всі неприємності, які накопичувалися останнім часом. Жіночий гороскоп на тиждень Близнюкам радить розслабитися і навіть знайти час для приємних дрібниць. В середині тижня потрібно приділити увагу здоров'ю, а при необхідності звернутися до лікаря. Кінець тижня буде легким. Справи все вдасться виконати, але не без перешкод і хвилювань. Вихідні можна провести вдома або відправитися на зустріч з друзями.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Прекрасні представниці цього знака зможуть почати тиждень на гребені хвилі спокою і впевненості. Жіночий гороскоп на тиждень Ракам радить скористатися цими емоціями і вирішити, як можна більше справ. Роботу і домашні справи потрібно правильно розподілити між членами сім'ї, щоб зберегти енергію до кінця періоду. Середина і кінець тижня будуть насичені масштабними подіями. Вам потрібно буде вирішити одночасно кілька завдань. У вихідні можна буде сміливо розслабитися.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Початок тижня буде досить дивним, вам потрібно буде слухати інтуїцію і приймати рішення на основі порад Вищих сил. Вирішити робочі завдання вдасться, але не відразу. Для цього гороскоп на тиждень для жінок Левам радить задіяти креативне мислення і придумати неординарний метод вирішення проблеми. Якщо ви думали про зміну іміджу, то середина тижня – відмінний період для цього. Кінець тижня пройде в умиротворенні і спокої. Четвер і п'ятниця будуть сприятливі для творчості.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Прекрасні представниці цього знака повинні будуть позбутися ілюзій і оцінити ситуації реально. Жіночий гороскоп на тиждень 20-26 лютого 2023 року радить розібратися в ситуації і зробити крок на шляху до подолання всіх перешкод. Також зірки приготували для Дів приємні покупки. Потрібну суму потрібно завжди мати при собі. Також на прийдешньому тижні Дівам відкриються нові горизонти, які дозволять зав'язати нові відносини і зміцнити нові.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Тиждень почнеться спокійно, понеділок буде плідним і спокійним днем. Вам вдасться вирішити всі завдання. Однак не варто йти в нірвану, концентрація на роботі знадобитися. Гороскоп на тиждень для жінок Терезам радить не відмовляти в допомозі тим, хто про це попросить. При цьому не варто забувати про свої справи, тому зумійте вчасно сказати "ні". В кінці тижня потрібно зайнятися чимось цікавим, найкраще реалізувати ідеї, які витали у вашій голові раніше.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

На прийдешньому тижні варто приділити увагу не стільки самим подіям, що відбуваються навколо, як їх зворотному боці. Це дозволить подивитися на проблеми з іншого боку і знайти рішення. Гороскоп на тиждень для жінок Скорпіонам радить приймати рішення з огляду на емоції, але не керуючись ними. На цьому тижні можуть відбутися зміни в особистому житті. Скорпіонам вдасться знайти людину, яка стане їх супутником.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

На прийдешньому тижні у вас буде маса справ, які зажадають зосередженості і чіткості. Також з'явиться можливість виправити помилки, допущені раніше. Гороскоп на тиждень для жінок Стрільцям рекомендує зосередитися на роботі, щоб отримати матеріальну винагороду і обійти конкурентів на чергову кар'єрну сходинку. Нервозність буде вас переслідувати до кінця тижня. Однак у вихідні ситуація зміниться і проблеми будуть вирішені.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Прекрасні представниці земного знака почнуть період з провокацій. Вас спробують розкрутити на емоції, але піддаватися на провокації не варто. В даному випадку всі почуття потрібно відсунути на другий план і керуватися розумом. Гороскоп на тиждень для жінок Козерогам рекомендує приділити час і відправитися за покупками. Витрати будуть виправданими, а куплене – корисним. Робота буде винагороджена, тому слід докласти притаманне Козерогам завзяття.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень обіцяє бути цікавим і насиченим подіями. Настає сприятливий період, коли можна і потрібно отримувати нові знання, які допоможуть отримати матеріальні вигоди в найближчому майбутньому. Гороскоп на тиждень для жінок Водоліям радить підготуватися до різких змін планів. Доведеться переграти все і почати спочатку. Також потрібно дотримуватися тактовність і бути милосердними до людей.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

У представниць водного знака тиждень почнеться з припливу енергії. Це дозволить впоратися зі складними завданнями, які залишилися з минулого тижня. Жіночий гороскоп на тиждень Рибам радить поділитися досвідом з тим, хто цього потребує. Також потрібно дати волю бажанням і активно контактувати, і спілкуватися з людьми. Нові зв'язки допоможуть знайти однодумців. Не можна забувати висловлювати свої ідеї і думки. Це принесе успіх.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти