Жіночий гороскоп на тиждень 22-28 серпня 2022: Ракам - щастя в коханні, Дівам - сварки, Стрільцям - тривога

20 серпня 2022, 01:04оновлено 25 серпня 2022, 14:32
Хто із знаків зможе привернути увагу об'єкта своїх симпатій, а хто повинен розлучитися з чимось дорогим серцю.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому варто частіше прислухатися до логіки, ніж інтуїції, кому відкласти романтику до кращих часів, а хто буде відчувати труднощі в спілкуванні з оточуючими.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиком першого місяця осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни повинні менше говорити і більше робити. Тримайте всі свої плани при собі і не розповідайте про них навіть найближчим людям. Відкладіть рішення серйозних питань на більш сприятливий час, Венера в сузір'ї Лева може підкинути важких задачок. Дотримуйтеся чіткого плану і дійте перевіреними часом методами.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Практично весь тиждень Тільці будуть боротися з почуттям ліні. Бажання ухилитися від обов'язків і поточних справ велике, проте не варто піддаватися цьому почуттю. Рішучі і цілеспрямовані представниці земного знака зможуть домогтися успіху і завоювати прихильність начальства і колег. Спокійний відпочинок допоможе вам максимально відновити енергію.

читайте такожГороскоп на тиждень 29 серпня - 4 вересня: Овнам – удача в грошах, Скорпіонам – радісна зустріч, Стрільцям - сварки

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам не варто змінювати плани в останню хвилину. Краще дотримуватися наміченого шляху і нікуди не згортати. Більше уваги варто приділити особистому життю і відносинам з рідними людьми. Відвідайте родичів і більше часу проводите зі своїми коханими і дітьми.

Гороскоп на тиждень - Рак

На перший план для Раків виходить особисте життя. Вільні представниці знака можуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. Сприятливий тиждень для знайомств і налагодження зв'язків. Ви можете розраховувати на допомогу і підтримку близьких людей.

Гороскоп на тиждень - Лев

В останній тиждень літа Левам необхідно тримати все під контролем і не упускати жодної дрібниці. Настав період від роздумів переходити до активних дій. Вам не варто втрачати ні хвилини і запастися терпінням. Зміни почнуть відбуватися вже на початку осені, до цього не потрібно квапити події. Щирість зі своєю другою половинкою допоможе зміцнити ваші відносини.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам буде складно знайти спільну мову з оточуючими. Обстановка в колективі і сім'ї досить напружена, вам потрібно уникати конфліктів. Щоб залучити в життя позитивну енергію змін, наведіть порядок в домі на початку тижня і позбудьтеся від непотрібних речей.

читайте такожНі сорому, ні совісті: 4 знака зодіаку, які не відрізняються скромністю

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам доведеться пережити непростий тиждень. Дрібні неприємності раз у раз будуть вам докучати, відволікаючи від роботи і заважаючи зосередитися. На шляху до досягнення бажаного не варто робити різких рухів, повільно, але вірно ви наближаєтеся до задуманого. Діяти потрібно гранично обережно.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні у вас з'явиться можливість зміцнити свої професійні позиції. Ваші ідеї зацікавлять людей, чия думка для вас важлива. Зусилля, які ви докладете зараз, допоможуть отримати бажане вже в найближчому майбутньому. У справах любовних Скорпіонів також чекає успіх. Об'єкт вашої симпатії почне проявляти знаки увагу. Нове знайомство може перерости в міцні відносини.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям в цей період варто зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Особливо вибухонебезпечним днем стане 24 серпня, Уран починає ретроградний рух і це може викликати у Стрільців безпричинні тривоги і хвилювання. На вихідних ситуація покращитися, проте до цього моменту важливо не піддаватися негативним думкам. Роздратування і нервозність можуть гальмувати ваш рух вперед.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

У період з 22 по 28 серпня на удачу Козерогам покладатися не варто. Приємних випадковостей буде замало, тому ситуацію потрібно брати в свої руки. Не виключено, що вам доведеться приймати важливе рішення і розлучатися з чимось дорогим серцю. Тільки покинувши зону комфорту можна протриматися на плаву на цьому тижні.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Ретроградний Уран відкриє для Водоліїв нові перспективи і можливості. І перш за все вони стосуються самопізнання. Цей час подарує нові емоції, які запам'ятаються надовго. Не найкращий період для нових починань і романтичних знайомств. Приймаючи важливі рішення, довіряйте голосу розуму, а не підказкам інтуїції.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні прекрасним Рибам варто зменшити оберти і просто плисти за течією і вирішувати проблеми в міру їх надходження. Будь-які експерименти і нестандартні підходи до вирішення питань краще відкласти на наступний тиждень. Гарний час для відпочинку. Усамітнення допоможе вам розставити по поличках всі думки і почуття і визначитися зі своїми істинними бажаннями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти