Жіночий гороскоп на тиждень 22-28 травня: Тельцям - сигнал від зірок, Ракам - важливий сон

20 травня 2023, 16:41оновлено 23 травня 2023, 09:08
2029
Гороскоп для жінок на тиждень розповість про плани зірок на новий тиждень.
Жіночий гороскоп
Жіночий гороскоп на тиждень 22-28 травня 2023 / ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень покаже, кому необхідно ставити і продумувати нові цілі.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Ваш звичайний натиск і витривалість, а також імпульсивність знаходяться на рекордно високому рівні. Направляйте свою силу природи свідомо і прямо до своєї мети. Відправляйтеся в нові місця, які починають набирати популярність, і збирайте про них інформацію.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Планети змушують вас рухатися в потрібному темпі, тому ви потрапите туди, куди вам потрібно — в дощ, град або сонце. Зверніть увагу на те, що відбувається навколо, і вирішіть, чи потрібно приймати це як сигнал. Якщо це вас шокує, це може бути хорошим способом виштовхнути вас із зони комфорту.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Це ваш сонячний сезон, так що користуйтеся крилами і багато спілкуйтеся. Стимулюйте свій розум іскристими розмовами та іскрометними ідеями. Наповнюйтеся і вируйте, переслідуючи і оточуючи себе всім, що Вас освітлює. Ваш напрямок - ваш вибір, сідайте за кермо! Встановіть цілі у свій день народження на наступний сонячний цикл.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Ваші сни обов'язково будуть сповнені знаків протягом наступного місяця, тому занурюйтеся в них і намагайтеся літати, бачити усвідомлені сни або записувати сни щоранку при пробудженні. Медитація зараз вартує витрачених зусиль, так як ця зона полегшує розуміння того, що відбувається.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Настав час одягти танцювальне взуття. Підхоплюйте піднесені ідеї і низькопробні плітки: все має своє місце. Поділіться своїми думками та збирайте думки інших. Все збереться в одну картину через кілька тижнів. Зберігайте неупереджений і неупереджений підхід. Це ваш час, щоб сяяти.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Цей місяць являє собою кульмінацію кар'єри і люди помітять, що ви робите. Відшліфуйте свої соціальні мережі, біографію та те, як ви професійно просуваєте свої речі. Є тільки один нюанс - вам доведеться говорити.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Настав час дозволити вашим великим ідеям сяяти. Дайте собі інтелектуальний простір і не дотримуйтесь однієї концепції чи філософії. Подивіться на цей місяць як на лист, що розвивається на вітрах змін, ловить актуальні течії.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Настав час слідувати підказкам і розгадувати таємниці. Особливо, якщо ці загадки пов'язані з якимось високим, темним і чудовим. Все, що приховано, таємно і, як правило, не розголошується, доступне для вашого допитливого розуму, тому слідкуйте за своєю цікавістю, коли вона зачеплена.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Ви знаходитесь на півдорозі до свого особистого сонячного року. Це стимулюючий і соціальний час, тому підбирайте нові ідеї, спілкуйтеся з тим симпатичним супутником, з яким ви зустрілися, і дивіться, які новини прийдуть до вас.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Це робочий тиждень для вас. Упорядкуйте та організуйте все, що стосується спілкування, від електронної пошти до списків контактів. Розглянемо зв'язки для вашої роботи чи бізнесу. Ви в курсі останніх технологій, гаджетів та стилів? Ви, мабуть, щось пропускаєте.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Основні моменти цього тижня знаходяться у вашій зоні веселощів, сонця та відпочинку, тому переконайтеся, що ви отримаєте всі три. Навіть якщо ви зайняті, важливо запланувати час, щоб випробувати нові враження, місця та навіть людей. Якщо ви сповнені рішучості, приправте своє любовне життя новизною.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Риби, сімейне щастя або, принаймні, зосередженість на ньому, знаходяться всього в одній-двох розмовах. Цього місяця особлива увага приділяється спілкуванню вдома. Менше говоріть натяками, більше точності. Зосередьтеся на словах, а не лише на почуттях.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти