Жіночий гороскоп на тиждень 23-29 травня: Овнам - здійснення бажань, Левам - вороги, Козерогам - заздрість

22 травня 2022, 03:01оновлено 23 травня 2022, 16:38
Кому з представниць жіночого гороскопу посміхнеться удача в любові, а кому слід проявити обережність.
гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку / depositphotos.com/

Вплив ретроградного Мекрурія може позначитися на настрої представниць прекрасної половини. Однак енергія Марса допоможе не опустити руки і з гідністю прийняти будь-який виклик долі на цьому тижні.

Яким буде перший місяць літа для знаків, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Овен

Цей період буде вельми сприятливий для Овнів. Ви відчуєте бажання позитивних змін. Вас чекає активний і динамічний тиждень. Марс допоможе досягти професійних успіхів і підзарядить енергією. Однак не варто прагнути отримати все і відразу. Не в грошах щастя - девіз цього тижня. Ваше заповітне бажання може стати реальністю.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні представницям земного зодіаку варто звернути увагу на розширення кругозору. Ви зможете отримати цінний життєвий досвід і щось змінити у своєму житті. Вплив Венери подарує вам удачу у важливих для вас сферах, Ви зможете досягти поставлених цілей. Прислухайтеся до інтуїції, її підказки допоможуть вибрати правильний шлях.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

У понеділок і неділю жінкам-Близнюкам слід бути особливо обережними і пильними. Це найнебезпечніші дні тижня, не виключені неприємні події і труднощі. Дотримуючись чіткого плану і дотримуючись режиму дня можна мінімізувати ризики. Ближче до кінця тижня вам вдасться знайти відповідь на важливе питання.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 23-29 травня: Ракам – успіх у справах, Скорпіонам – жага помсти, Стрільцям - борги

Гороскоп на тиждень - Рак

Емоційний і чутливі Раки багато в чому готові йти на поступки, щоб не порушити світ. Однак вплив Марса - рішучого і безкомпромісного – натякає на те, що іноді варто ставити свої інтереси на чільне місце. Однак, відстоюючи свої інтереси, потрібно діяти делікатно, щоб не перейти нікому дорогу. Цього тижня можна очікувати позитивних змін у будь-якій сфері. Сприятливий період для домашніх справ, генеральне прибирання допоможе підготуватися до літа.

Гороскоп на тиждень - Лев

Рішучі Левиці не упустять слушного моменту і можливості здобути перемогу. Однак варто пам'ятати, що ваші перемоги можуть сподобатися далеко не всім. Ризикуєте нажити нових ворогів і недоброзичливців. Енергія Марса не дозволить потрапити під чужий вплив, проте обережність не завадить. У неділю, 29 травня пройде небезпечне з'єднання Марса і Юпітера, тому всі важливі справи слід відкласти на інший день.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні, незважаючи на витівки ретроградного Меркурія, Дівам вдасться залишити негативні думки в минулому і сконцентруватися на позитивних моментах. І якщо попередній спосіб мислення міг програмувати вас на невдачі, то тепер можна очікувати позитивних змін. Ваші плани поступово почнуть втілюватися в життя, і це додасть впевненості у власних силах. Важливо не упускати жодної дрібниці, в них можуть ховатися підказки долі, які принесуть удачу.

читайте такожЧарівність і харизма: 5 знаків зодіаків чоловіків, перед якими складно встояти

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні активні Терези з ентузіазмом беруться за вирішення навіть найскладніших завдань. Ви досягаєте успіху в справах, які вважали безнадійними. Однак варто поберегти сили і на вихідні. Вони обіцяють принести чимало приємних моментів і яскравих вражень. Вам вдається знайти спільну мову з оточуючими, ви вникаєте в їх проблеми і намагаєтеся надати посильну допомогу тим, хто опинився у важкій ситуації. Вам належить прийняти важливе рішення. Не поспішайте і обміркуйте кожен крок.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У понеділок і неділю Скорпіонів можуть долати безпричинні тривога і хвилювання. У ці дні не варто робити нічого важливого і знизити активність до мінімуму. Решта днів тижня сприятливі для нових знайомств, початку відносин і поїздок. У фінансових питаннях, приймаючи рішення, необхідно все ретельно обміркувати. Енергія Марса допоможе вам не опускати руки і подолати труднощі.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Примхи ретроградного Меркурія можуть спонукати Стрільців більше часу проводити на самоті. Однак самокопання і аналіз допущених в минулому помилок може негативно відбитися на вашому душевному стані. Не варто замикатися в собі, поділіться наболілим з близькими людьми. Їх поради можуть виявитися корисними. Підведення підсумків і планування краще відкласти на наступний тиждень.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Незважаючи на те, що жінкам-Козерогам може захотітися підвищеної уваги, не варто залучати її до себе. Ризикуєте напоротися на людей з не найщирішими помислами. У боротьбі за увагу чоловіка на арнеу можуть вийти заздрісники і суперниці. Проявіть стриманість і не піддавайтеся на провокації. Проявивши обережність, можна домогтися успіху в багатьох справах. Ви зможете вирішити складні питання і обернути заздрість оточуючих проти них самих.

читайте такожГрошове везіння і великий куш: три знаки зодіаку не торкнуться проблеми з фінансами в червні 2022

Гороскоп на тиждень - Водолій

Розташування планет на цьому тижні може принести Водоліям труднощі в професійному та сімейному житті. Вплив Марса додасть енергії і дозволить не опустити руки, долаючи перешкоди на шляху до бажаного. Особливу увагу потрібно приділити здоров'ю, більше відпочивайте і подбайте про режим сну.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні перед Рибами відкриваються нові горизонти особистісного та професійного розвитку. Ви зможете розставити пріоритети і визначитися з бажаннями. Не варто потурати своєму его і швидкоплинним бажанням. Духовне зростання і вірність своїм ідеалам допоможе вам вийти переможницями навіть в найнесприятливіших обставинах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти