Жіночий гороскоп на тиждень 23-29 січня: Овнам - запаморочливий успіх, Рибам - впливовість

21 січня 2023, 05:30оновлено 23 січня 2023, 09:58
Астрологічний прогноз на тиждень розповість, як жінкам досягти успіху і отримати прибуток.
Жіночий гороскоп на тиждень 23-29 січня
Жіночий гороскоп на тиждень 23-29 січня / ua.depositphotos.com

Наступний тиждень пройде під впливом Венери, яка перейде в знак Риб. Це означає, що настає сприятливий час для нових звершень і досягнень. Жіночий гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023 обіцяє нові можливості, поліпшення фінансового становища. Тиждень буде вкрай сприятливим для розвитку бізнесу, для кар'єрного росту.

Главред пропонує дізнатися, що чекає всіх знаків Зодіаку в коханні та стосунках наступного тижня "Любовний гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023 року: Овнам – напористість, Скорпіонам – успіх у всьому".

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Новий тиждень - відмінний час для реалізації всіх планів і бажань. У ці дні енергія Овнів буде бити ключем, надихати будуть нові можливості. Останні будуть рости, як гриби після дощу до кінця тижня. Гороскоп на тиждень для жінок-Овнів радить повірити в себе, в свій успіх. Саме ця віра відкриє перед ними будь-які двері. Також варто пам'ятати про те, що успіх істотно збільшить кількість заздрісниць і недоброзичливців.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Тиждень буде сприятливим для представниць цього знака. Також зірки попереджають про необхідність запам'ятовувати всі сни, так як вони будуть віщими. Жінки-Тельці зможуть дізнатися багато нової і важливої інформації. У попередні дні могли з'являтися незрозумілі події або плутанини, жіночий гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023 обіцяє вирішення всіх незрозумілих ситуацій. Також не варто боятися приймати важливі і складні рішення. Важливо пам'ятати про інтуїцію, яка буде допомагати в цей період.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Представницям цього знака не можна йти на поводі у всіх, хто намагається будувати підступи і маніпулювати оточуючими. Таким чином ви не допустите свого енергетичного виснаження. Також гороскоп для жінок на тиждень Близнюкам радить проявити здоровий егоїзм, щоб отримати успіх. Венера допоможе вирішити багато проблем наприкінці тижня. Планета посилить свій вплив з 27 січня.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

Новий тиждень буде сприятливим періодом для перебудови і пошуку нових захоплень. Гороскоп на тиждень для жінок-Раків радить зайнятися пошуком нової роботи, нових знайомств, зав'язувати нові відносини. Плани будуть легко реалізовуватися. Запорукою такого успіху вважається відсутність ретроградних планет в сузір'ї, тому прекрасні представниці цього знака відчують прилив сил і енергії. Особливо сильний поштовх для нових звершень дадуть впевненість в собі і мотивованість.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Прекрасним представницям цього знака знадобитися обережність і уважність. Не варто занадто захоплюватися спілкуванням з мало знайомими людьми. Також гороскоп на тиждень для жінок-Левів рекомендує зберегти всі секрети при собі. Не варто відкриватися перед тим, хто вже обманював вас, на суд оточуючих виносити плани і цілі. Також не потрібно шукати підтримки на стороні, краще спиратися тільки на свої знання, досвід і сили.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Представницям цього знака захочеться знайти супутника життя, отримати багато чоловічої уваги і взагалі відчути себе жінкою. Ці бажання будуть виконані зірками, але доведеться докласти зусиль. Вплив урану допоможе сформувати безліч випадковостей, які допоможуть досягти поставлених цілей. Крім того, жіночий гороскоп на тиждень для Дів рекомендує приділити увагу здоров'ю і сходити в зал, провести процедури по догляду за тілом та шкірою.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Представницям цього знака доведеться звернути пильну увагу на стан своєї енергетики. Гороскоп на тиждень для жінок-Терезів обіцяє сприятливий період, тому доведеться задіяти всі життєві ресурси для активізації змін в житті. Це викличе появу заздрісниць і суперниць. У такому оточенні краще не довіряти всьому, що говорять. Всю інформацію потрібно перевіряти і довіряти тільки достовірним джерелам.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Прекрасні представниці цього знака зможуть позбутися від зв'язків з людьми, які викликали у них роздратування і відторгнення. Завдяки цьому ви відчуєте себе краще і вільніше. Гороскоп на тиждень для жінок-Скорпіонів допоможе прийняти правильні і обдумані рішення, а також спланувати важливі події. Протягом тижня 23-29 січня 2023 року можна буде займати особистісним і професійним зростанням, відвідувати курси. Не варто розраховувати на підтримку з боку, тому успіх буде залежати від вас і ваших зусиль.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Представницям цього знака світить успіх завдяки вдалому розташуванню планет. Гороскоп на тиждень жінкам-Стрільцям не обіцяє негативних подій, але з'являться люди, які засумніваються в успіхах і заразять цим сумнівом вас. Зберегти впевненість в собі і домогтися успіху допоможе гарний настрій і впевненість у своїх силах, не дивлячись на слова сторонніх. На цьому тижні можна сміливо починати лікування, догляд за тілом, а також почати курс коригування фігури.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні представниці даного знака зіткнутися з труднощами і неприємностями, які будуть незначними. Засмучуватися з цього приводу не потрібно, так як гороскоп на тиждень для жінок-Козерогів обіцяє важливі зміни на краще. Розташування планет допоможе знайти Козерогам своє призначення. Цей тиждень буде стабільним у плані емоційного стану.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Прекрасним представницям цього знака варто приділити увагу собі і своєму здоров'ю, скорегувати харчування, зайнятися спортом, почати схуднення. Гороскоп на тиждень 23-29 січня 2023 жінкам-Водоліям рекомендує йти до своєї мети і мрії навіть якщо вони здаються недосяжними. Венера додасть силу і допоможе пройти через труднощі. Понеділок і п'ятниця стануть найвдалішими днями для представниць цього знака.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Представниці цього водного знака здатні м'яко змінити ситуацію і навіть впливати на людей. Все робиться без звинувачень і зайвих докорів. У наступні 7 днів ситуація може змінитися радикально і в кращу сторону. Гороскоп на тиждень жінкам-Рибам гарантує успіх у всіх сферах, але потрібно дотримуватися обережності і обмірковувати кожен свій крок. Заздалегідь складений план дій допоможе виконати все задумане.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти