Жіночий гороскоп на тиждень 24-30 квітня: Стрільцям - страх, Левам - можливості

22 квітня 2023, 17:41
Гороскоп для жінок на тиждень розповість про плани зірок на нові 7 днів.
Жіночий гороскоп на тиждень
Жіночий гороскоп на тиждень 24-30 квітня / ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень покаже, кому варто розслабитися на роботі, кому приділити час здоров'ю, а кому старанно працювати і не боятися.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Жінкам, які народилися під знаком Овна на прийдешньому тижні варто відкласти запуски всіх нових починань і проектів. Набагато краще приділити час діловим розмовам і пошуку однодумців. Головне - зберігати спокій, що б не відбувалося.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Жінкам-Тельцям необхідно вчасно згадати, що час – найцінніший ресурс в житті і не варто витрачати його даремно на те, що руйнує життя. Найкраще рішення завжди - це творення. Здійснюйте задумане і не відволікайтеся на дрібниці.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Новий тиждень для жінок цього знака буде спокійним і гармонійним. Необхідно бути більш м'якою у відносинах з близькими, це посилить жіночу енергію. Також необхідно вчитися підлаштовуватися під життя і не засмучуватися через зміну планів.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

У Раків період відкриттів. Зараз доведеться попрацювати як ніколи раніше. Незважаючи на апатію, варто постаратися впоратися з нею і йти далі. Зовсім скоро перед цими жінками відкриються нові можливості і бажання.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Саме зараз Левам потрібно намагатися вхопитися за будь-яку можливість, а саме - пробувати будь-яке нове починання. Зараз саме час для того, щоб закласти фундамент свого майбутнього. Дуже важливо також відкласти поки серйозні рішення.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Дівам не варто забувати про те, що вони самі в силах змінить своє життя і завжди варто прагнути до майбутнього, а не тягнути за собою минуле. Незважаючи на зустрічі з людьми з минулого життя, непотрібно намагатися відновлювати з ними відносини.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні дороговказною зіркою для Терезів стане їх інтуїція. Саме вона допоможе розібратися в бажаннях і правильно розставити пріоритети. Це буде непоганий тиждень для того, щоб реалізувати себе і свої бажання.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Жінкам-Скорпіонам удача посміхнеться тільки в одному випадку – якщо вони будуть сподіватися і покладатися тільки на себе. Нові люди в житті, швидше за все, сильно вплинуть на світогляд і життя в цілому. Головне - не боятися змін.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Жінки, які народилися під знаком Скорпіона, нарешті зможуть визначитися з пріоритетами і вибудувати план дій і справ. Незважаючи на те, що страхи будуть долати – їх потрібно перебороти і дивитися прямо в очі.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

У Козерогів тиждень не буде легким, швидше за все нагряне погане самопочуття, тому так сильно необхідно стежити за своїм здоров'ям. Намагайтеся протистояти стресам до останнього і будьте обережні.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям зірки радять приділити більше уваги своєму особистому життю і коханій людині. Однак не намагайтеся їй нічого нав'язати. Зараз можна розслабитися в роботі і згадати про те, що ви перебуваєте у відносинах.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

У тому випадку, якщо риби розслабляться і візьмуть в своє життя нові відносини – їм вдасться знайти новий потік щастя і радості. Не варто забувати про контроль емоцій, але і контроль емоцій плутати зі страхами теж не варто.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти