Жіночий гороскоп на тиждень 24-30 жовтня: Овнам - заздрість, Дівам - гроші, Стрільцям - небезпека

22 жовтня 2022, 01:04оновлено 23 жовтня 2022, 15:59
Кому варто бути гранично уважними, а кому стримати витрати, щоб не залишитися на мілині.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, для кого цей тиждень може стати випробуванням нервової системи на міцність, кому варто вирушати в салон краси, а хто повинен бути гранично обережними в кінці тижня.

Про те, для кого з представників зодіакального кола останній місяць осені приготував приємні повороти подій, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам варто бути уважними до свого оточення. Не варто ділитися своїми планами та ідеями навіть з близькими,цим ви можете залучити заздрість і плітки, які поміщають здійсненню задуманого. Сприятливий час для того, щоб завершувати розпочаті завдання і наводити порядок у справах. Прибережіть свої амбіції на потім, цей тиждень не найкращий, щоб проявляти активність ні в професійній, ні в особистому житті.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Понеділок стане для представниць земного знака найвдалішим днем тижня. Сміливо втілюйте давні мрії і цілі, перед вами відкриваються неймовірні можливості. З вівторка запаси енергії можуть виснажуватися, тому вам важливо не нехтувати повноцінним відпочинком. Оптимістичний настрій і дружелюбність допоможуть Тільцям уникнути проблем у всіх сферах.

читайте такожКазка зі щасливим кінцем: 4 знаки зодіаку в 2023 році зустрінуть свою любов

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Емоційний фон Близнюків на цьому тижні буде складно контролювати, проте вам потрібно тримати себе в руках і не дозволяти почуттям брати над собою верх. У п'ятницю, суботу та неділю варто триматися подалі від суперечок і з'ясувань відносин. У спілкуванні з коханими намагайтеся обходити гострі кути і не починати обговорення проблем. Довгі прогулянки або фізична активність допоможуть виплеснути негатив і зарядитися енергією.

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам варто правильно розставити пріоритети і розпланувати кожну хвилину свого часу. Дотримуючись чіткого плану, ви зможете набути впевненості у власних силах і домогтися відчутних результатів. Будьте уважні до свого внутрішнього світу, прислухайтеся до підказок інтуїції. У вівторок не зациклюйтеся на негативних думках і не піддавайтеся марним страху і тривозі. Улюблене заняття або зустріч з близькими людьми допоможе відволіктися від гнітючих думок.

Гороскоп на тиждень - Лев

Незважаючи на бурі в душі Левицям наступного тижня варто зберігати зовнішній спокій. Не варто братися за кілька справ відразу, намагаючись встигнути все і показати результати, ви ризикуєте звалити на плечі непосильну ношу обов'язків. Раціонально розподіляйте навантаження і уникайте непотрібного ризику. Нестандартний підхід до вирішення проблем стане вашим ключем до успіху.

читайте такожПринесуть удачу і щастя: названі кольори 2023 року

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви зможуть зміцнити своє фінансове становище і знайти додаткові джерела доходу. Однак турбота про матеріальне може зажадати значних енергетичних ресурсів, тому не забувайте балансувати роботу з відпочинком. У вівторок і п'ятницю обман, маніпуляції і агресія можуть обернутися проти вас і негативно відбитися на майбутньому. Вихідні варто провести в спокійній обстановці, побалувавши себе приємними дрібницями.

Гороскоп на тиждень - Терези

Розташування зірок і планет може створити напружену обстановку на цьому тижні. Однак Терези, зберігаючи розважливість і акуратність, зможуть подолати багато труднощів. Можливо, вам знадобиться допомога, звертайтеся за нею до людей, яких Ви підтримували в скрутну хвилину. Пам'ятайте про закон взаємного обміну, добро породжує добро.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 24-30 жовтня: Ракам - доленосна зустріч, Скорпіонам - тривога, Стрільцям - успіх

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У жінок-Скорпіонів під впливом затемнення і несприятливого становища Марса можуть виникати серйозні сварки з близькими людьми. Важливо стежити за словами і вчинками, щоб не образити оточуючих і не накликати проблем. У житті представниць знака можуть відбутися зміни, які не завжди будуть радувати. У будь-якому випадку варто дотримуватися чіткого плану і не сходити з наміченого шляху.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

В цьому періоді Стрільцям необхідно дивитися в майбутнє ні в якому разі не зациклюючись на минулому і не перебираючи в голові колишні помилки. В кінці тижня представницям знака варто бути особливо обережними, небезпека і неприємності можуть підстерігати на кожному розі. У професійній діяльності ви зумієте вирішити давню проблему, яка гальмувала ваш рух вперед. Не найкращий тиждень для серйозних розмов з коханими людьми.

читайте такожВитягнуть щасливий квиток: 3 знаки зодіаку в списку везунчиків тижня

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні місяць входить в новий цикл і цей час стає для Козерогів сприятливим періодом для зміни в зовнішності і стилі. Прийшов час також розібратися у власних почуттях і бажаннях і правильно розставити пріоритети. Зверніть увагу на здоров'я, про себе можуть нагадати хронічні недуги. На робочому місці варто зменшити оберти і зайняти позицію спостерігача, не проявляючи особливої активності. Ініціатива цього тижня може бути покарана.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні в професійній або особистому житті Водоліїв можуть початися не самі радісні зміни. Однак зациклюючись на негативі і власних образах можна ще більше собі нашкодити і запрограмувати себе на невдачі. Щоб цього уникнути варто розібратися зі своїми істинними бажаннями і почуттями. Цей період не обіцяє бути спокійним, але важливі підказки можна знайти всередині себе, прислухавшись до внутрішнього голосу.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Риби можуть відчути занепад сил і енергії. Варто звести спілкування до мінімуму і відновлювати сили улюбленими заняттями. Побалуйте себе шопінгом або масажем, вони допоможуть зарядити вашу внутрішню батарейку. Однак будьте обережні з грошима, зайва імпульсивність у витратах може залишити вас на мілині.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти