Жіночий гороскоп на тиждень 25 -31 липня: Скорпіонам - ревнощі, Стрільцям - удача, Козерогам - небезпечні спокуси

23 липня 2022, 02:37
Кому з знаків варто поговорити по душам зі своєю другою половинкою, а кому пам'ятати про силу слів і вчинків.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків варто уникати спілкування з незнайомцями, кому уникати перевантажень, а хто зможе випробувати щастя в любові.

Для кого зі знаків кінець літа приготував щедрі подарунки, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні жінкам-Овнам слід зосередити сили на виконанні домашніх обов'язків. Можна влаштувати генеральне прибирання або переьрать речі, позбавляючись від непотрібного. Це стане свого роду терапією і допоможе привести почуття в норму. Розташування планет може посилити вашу імпульсивність, вам необхідно бути більш терпимими до недоліків інших і не провокувати сварки. Ваше бажання мати все і відразу може зіграти проти вас. Терпіння і обережність стануть ключами вашого успіху.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям на цьому тижні варто більше прислухатися до своїх внутрішніх відчуттів. Свої емоції намагайтеся направляти в правильне русло, це допоможе домогтися найкращих результатів. У всьому варто покладатися на власні сили. Впевненість в собі допоможе не чекати схвалення оточуючих. Хваліть себе навіть за самі, здавалося б, незначні досягнення. У спілкуванні проявляйте стриманість.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Ваша невгамовна енергія і бунтарський дух може спровокувати проблеми у відносинах з оточуючими. У спілкуванні з близькими людьми варто проявляти тактовність, уникаючи тим, які можуть викликати розбіжності. Досягти компромісу навряд чи вийде, а ось посваритися цілком можливо. Активність Меркурія може мати позитивний вплив на ваше особисте життя. Ви зможете привернути увагу об'єкта своєї симпатії. Досить просто вести себе природно.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 25-31 липня: Близнюкам - економія, Левам - нова робота, Скорпіонам - борги

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні прекрасним Ракам не варто звалювати на свої плечі непосильний тягар обов'язків. Застосовуючи ваш дар переконання, ви зможете делегувати частину обов'язків іншим. Навіть якщо ви звикли покладатися тільки на себе, колективна робота принесе максимальні результати спільній справі. При переході Юпітера в ретроградну фазу ви можете відчути занепад сил. В цей час краще правильно розставити пріоритети і сконцентруватися на завданнях першої важливості.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 25-31 липня: Овнам - вороги, Левам - уроки долі, Козерогам - грошове везіння

Гороскоп на тиждень - Лев

Вогненним Левицям в цьому періоді важливо пам'ятати про почуття міри. Не варто брати на себе занадто багато чого, як в професійному житті, так і в сфері особистих відносин. Уникайте перевтоми і дотримуйтеся балансу робота-відпочинок, залишаючи час на себе і свої маленькі задоволення. Не забувайте балувати себе приємними покупками і дрібницями, які піднімуть настрій. Відганяйте від себе негативні думки і більше спілкуйтеся з людьми, які заряджають позитивною енергією. З четверга Юпітер вступає в ретроградну фазу і вам доведеться опинитися перед складним вибором. В даному випадку будь-які зусилля будуть винагороджені, тому потрібно діяти активно.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні розташування Юпітера сприяє будь-яким починанням дів. З'являється шанс досягти успіху і реалізувати свої плани. Ви зможете навчитися чомусь новому і виявити в собі приховані таланти. Не варто ділитися своїми планами та ідеями з оточуючими, так ви можете злякати удачу. Приймати важливі рішення потрібно керуючись власним досвідом і інтуїцією, не сильно прислухаючись до порад оточуючих. Вільним Дівам зірки обіцяють доленосну зустріч.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 -31 липня: Близнюкам - переїзд, Терезам - втрати, Водоліям - підступність

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на цьому тижні потрібно звернути увагу на сферу особистих відносин. Ви зможете налагодити відносини з родичами і зміцнити свій сімейний союз. У житті самотніх представників знака може з'явитися людина, яка зіграє важливу роль. Налаштувавшись на хвилю оптимізму, ви зможете залучити в життя позитивні зміни.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У період з 25 по 31 липня Скорпіонам потрібно не дозволяти подіям йти на самоплив. Контролюючи те, що відбувається навколо, вам буде легше скласти чіткий план досягнення бажаного і досягти блискучих результатів. Не варто давати волі емоціям, спокій - ваш кращий друг на цьому тижні. Якщо ви зможете досягти душевної гармонії, є шанс досягти успіху у важливій для вас життєвій сфері. Ревнощі може затьмарити ваші відносини з партнером. Однак не варто рубати з плеча, розберіться в ситуації. Прийшов час поговорити по душам з коханими.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

У цей період Стрільцям буде складно знайти спільну мову з оточуючими. Підвищується ймовірність розбіжностей і конфліктів навіть з найближчими по духу людьми. Однак якщо ви проявите стриманість і не будете зачіпати гострі теми, сварок вдасться уникнути. В іншому Стрільців чекає вдалий тиждень, який принесе великий успіх. Головне, потрібно просто озвучити свої плани на майбутнє, так вони швидше матеріалізуються.

читайте такожГрошовий дощ і щастя в любові: 3 знаки зодіаку чекає 4 роки удачі – вони в списках везунчиків

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам слід пам'ятати про те, яку силу можуть мати кожне слово і вчинок. Приймаючи рішення, стосовно фінансових питань, необхідно ретельно обміркувати кожен свій крок і передбачити наслідки. 26 і 31 липня – дні особливого везіння. Положення планет дозволяє досягти задуманого і втілити в життя найсміливіші мрії. Вас чекає як професійний успіх, так і щастя в особистому житті. У цьому періоді важливо протистояти небезпечним спокусам, які можуть мати негативні наслідки в майбутньому.

Гороскоп на тиждень - Водолій

У ці сім днів головним помічником Водоліїв стає інтуїція. Вона працює як годинник і допомагає приймати вірні рішення. Частіше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, приймаючи важливі рішення. Підвищується ймовірність потрапити під чужий вплив. Починаючи відносини, не варто поспішати, придивіться до партнера трохи краще і постарайтеся зрозуміти його наміри, щоб не потрапити в пастку залежного союзу. Будьте пильні і уникайте спілкування з незнайомцями з привабливими пропозиціями.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні удача прийде в руки рішучим і активним представницям водного знака. Якщо чітко визначитися зі своїми бажаннями, є всі шанси втілити їх в життя. Перші дні тижня потрібно присвятити час приємним заняттям, решта – вирішення важливих питань. Рибам у відносинах варто послабити хватку і дати більше свободи своєму партнерові.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти