Жіночий гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня: напруга, завершення справ і легкість

26 грудня 2022, 09:00
Тижневий прогноз для жінок допоможе всім знакам Зодіаку правильно завершити всі справи і спокійно зустріти Новий 2023 рік.
Гороскоп
Гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Прогноз астрологів-не керівництво до дії, проте він може направити на шлях правильних рішень в моменти, коли особливо важко. Жіночий гороскоп на тиждень 26 грудня-1 січня 2022 допоможе дівчатам і жінкам успішно провести минулий рік і зустріти новий.

Гороскоп на тиждень - Овен

Останній тиждень нелегкого року буде таким же як і минулий рік – напруженим. На жаль, цілком можливі сварки і конфлікти з оточуючими людьми. Незважаючи на бажання все вирішити якомога швидше – краще не поспішати з рішеннями ні в одній зі сфер життя. Кращим рішенням на цьому тижні буде спокійне завершення всіх поточних справ.

Гороскоп на тиждень - Телець

Юпітер в стійкій позиції подарує жінкам-Тельцям стабільний емоційний стан. Для Тельців найкраще проведення часу - тиждень з рідними і близькими. Зараз саме час разом ходити на шопінг і готуватися до свят. Час проведений разом допоможе уникнути конфліктів і сварок в кінці року.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Найбільша проблема жінок-Близнюків - невміння балансувати свій час. Крайні робочі дні року варто сформувати так, щоб відпочинку і роботи була рівна кількість, інакше стресів не уникнути і можна зіпсувати свято. Також наступаючий тиждень обіцяє творче натхнення і бажання створювати.

Гороскоп не тиждень - Рак

Для того щоб не зіпсувати закінчення року – Ракам потрібно прагнути до пошуку компромісів, інакше конфліктні ситуації з подругами зіпсують атмосферу святкових днів і протягнуть проблеми в Новий рік.

Гороскоп на тиждень - Лев

Для Левів цього тижня головне нічого не відкладати на потім, якщо все робити вчасно – у новому році не буде старих незавершених завдань. Гарний вплив Юпітера і Нептуна наповнить представниць цього знака сильною жіночою енергією, яка дозволить їм відчувати себе чудово.

Гороскоп на тиждень - Діва

Ретроградний Меркурій посилить емоційну чутливість Дів і вплине на стабільність настрою. На жаль, плітки та чутки можуть зіпсувати настрій цього тижня. Для Дів головне - намагатися до всього підходити з холодним розумом і прагматичним розумом.

Гороскоп на тиждень - Терези

У Терезів все буде просто і зрозуміло. У них все вийде, якщо їх підтримають близькі. Весь хід подій буде залежати від настрою Терезів. Головне, в останній тиждень року не попастися в руки маніпуляторів і обманщиків. Для цього потрібно бути уважним до оточення.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Для жінок-Скорпіонів найголовніша проблема - невпевненість. Впоравшись з цим почуттям, Скорпіони зможуть підвести до кінця всі розпочаті в минулому році справи і завдання. Меркурій буде впливати на наявність мотивації і працездатність, доведеться себе подолати, щоб доробити всю роботу вчасно.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

В останній тиждень 2022 року в житті Стрільців одну з головних ролей гратимуть слова. Дуже важливо в ці дні стежити за всім сказаним, щоб не зіпсувати навколо себе енергію і не посваритися з оточуючими людьми. Найкраще в цей час займатися жіночими справами – підготовкою будинку і себе до свят.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Терпіння все збереже. З 26 грудня по 1 січня в житті Тельців буде підвищений ризик конфліктів, обійти які вийде тільки терпінням. Також цілком можлива поява великої кількості невідкладних завдань, виконати які буде обов'язково до кінця року. Запасайтеся силами і терпінням – скоро все вщухне.

Гороскоп не тиждень - Водолій

Згідно із законом підлості Водоліїв наздоженуть труднощі у всіх сферах життя саме до кінця року, проте не варто впадати у відчай. У такий непростий період необхідно стояти на своєму і забути про смуток. Уміння приймати все як є допоможе легко і просто пройти всі глобальні життєві зміни.

Гороскоп не тиждень - Риби

Жінки-Риби незважаючи на свою закритість можуть знайти початок нового роману ще в цьому році. Для цього необхідно всього лише змінити свою звичну поведінку і дати жіночої енергії зробити вас більш відкритим до нових поворотів долі. Всі аспекти життя Риб на цьому тижні будуть успішними, турбуватися нема про що.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти