Жіночий гороскоп на тиждень 26 вересня - 2 жовтня 2022: Тільцям - інтриги, Левам - небезпечні знайомства, Рибам - важлива зустріч

24 вересня 2022, 01:04оновлено 30 вересня 2022, 14:21
Кому з знаків варто опрацювати самооцінку і не дозволяти себе ображати, а кому потрібно частіше балувати себе приємними дрібницями.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому з знаків сприятливо займатися благоустроєм будинку, кому варто побалувати себе покупками, а хто повинен триматися подалі від малознайомих людей.

Про те, хто з представників зодіакального кола стане щасливчиком в середині осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

Овнів чекає не найпростіший тиждень, однак, не позбавлена приємних подій і випадковостей. Проявляючи ініціативу в будь-якій сфері, ви зможете досягти бажаного результату. Не відкладайте важливі справи на потім, вам потрібно довести їх до кінця. В кінці тижня вирушайте на шопінг, нові покупки вас порадують. Приділіть більше уваги коханим людям і дітям.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільцям краще вирушати у відпустку. Це буде час, наповнений яскравими враженнями і незабутніми моментами. Якщо такої можливості немає, Вам потрібно частіше балувати себе. Відправляйтеся за покупками або в салон краси, це допоможе зарядитися енергією і життєвою силою. На роботі можуть виникати конфлікти, не дозволяйте втягувати себе в інтриги і не піддавайтеся на провокації.

читайте такожГороскоп на тиждень 3-9 жовтня: Овнам - заздрість, Ракам - випробування, Скорпіонам - щаслива випадковість

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам на цьому тижні варто дотримуватися політики чесності і відкритості. Щирість, навіть в тих ситуаціях, в яких ви думали це неможливо, допоможе домогтися кращих результатів і отримати бажане. Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, і це може вибити вас з колії. Вибратися з цього хаосу буде непросто, проте зберігаючи спокій, ви зможете вибрати вірний шлях.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 3-9 жовтня: Дівам - заздрісники, Терезам - гроші, Скорпіонам - успіх

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Ракам варто попрацювати над своєю самооцінкою. Відмовляйте оточуючим, коли прохання приносять дискомфорт і зневажають ваші власні інтереси. Розберіться краще у власних емоціях і почуттях і не дозволяйте нікому вас ображати. Нова інформація може стати для вас джерелом тривог і переживань. Відволіктися від негативних думок допоможе шопінг.

Гороскоп на тиждень - Лев

Левицям на цьому тижні не варто витрачати свою енергію на спілкування з негативними людьми. Будьте обережні з малознайомими людьми, нові знайомства в цьому періоді можуть бути небезпечними. Цей час варто проводити в колі рідних і близьких людей. Відвідайте батьків і приділіть більше уваги дітям.

читайте такожПритягнуть гроші магнітом: 3 знаки зодіаку зможуть розбагатіти в жовтні 2022

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні оптимізм і бадьорість духу стають вашими ключами до успіху. Зберігати і підтримувати позитивний настрій допоможуть заняття спортом і фізична активність, саме час почати здоровий спосіб життя. На цьому тижні новини можуть бути не з приємних, особливо в понеділок і вівторок. Дайте собі час для відпочинку і відновлення сил.

читайте такожУдача буде ходити по п'ятах: названі найбільш сприятливі дні жовтня 2022

Гороскоп на тиждень - Терези

Цей тиждень може стати цеглинкою до майбутніх успіхів або провалів. Багато що буде залежати від ваших вчинків в цьому періоді. Добрі справи безсумнівно повернуться сторицею, необхідно пам'ятати про принцип бумеранга. Не виключено, що в кінці тижня вам належить прийняти важливе рішення. У другій половині тижня можна вирушати в дорогу, поїздка буде успішною.

читайте такожНе зможе встояти: що найбільше приваблює чоловіків за знаком зодіаку

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам слід зосередитися на виконанні поточних справ. Ви зможете домогтися успіхів, проявивши рішучість і терпіння. Сприятливий період для великих покупок і придбань. Фінансове становище стабільне, ви можете виділити гроші на велику покупку, яка буде радувати. Приділіть більше уваги одягу, вдало підібраний наряд допоможе справити приємне враження на співрозмовників.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям на цьому тижні позитивне мислення допоможе залучити удачу. Всіма силами відганяйте від себе негативні думки, які можуть запрограмувати на провал. Уміння знайти компроміс з оточуючими і проявляти терпимість допоможуть вам досягти успіху на цьому тижні. Ви зможете навіть саму скрутну ситуацію обернути собі на користь і отримати з неї цінний досвід.

читайте такожКазкова удача і великі зміни: 3 знакам зодіаку неймовірно пощастить в рік Чорного Кролика

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Це відмінний час для отримання нових знань. Ви швидше засвоюєте інформацію і запам'ятовуєте важливе. Професійна і фінансова сфери підкинуть привід для хвилювання, проте до кінця тижня всі важливі питання вийде залагодити. Не варто скаржитися на життя і впадати в негатив, ваш оптимізм приверне в життя приємні зміни.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні ніщо не зможе похитнути впевненість Водоліїв у власних силах. Такий погляд на життя відкриє перед представницями повітряного знака всі двері. Слідкуйте за своєю спиною, недоброзичливці можуть будувати підступи. Вихідні варто провести в колі близьких людей і родичів.

читайте такожЧотири роки удачі: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків до 2026 року

Гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на цьому тижні варто частіше прислухатися до свого внутрішнього голосу і поменше, до порад оточуючих. У житті представниць знака стихії води може статися важлива зустріч, яка може кардинально змінити життя. Зірки рекомендую на початку тижня відправитися у відпустку, однак якщо цього не передбачається відновлювати життєві сили можна приємними покупками і благоустроєм будинку.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти