Жіночий гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня: Рибам - випробування, Козерогам - знаки долі

26 лютого 2023, 13:22
Гороскоп для жінок на тиждень розповість про плани зірок на новий тиждень.
Жіночий гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня
Жіночий гороскоп на тиждень 27 лютого - 5 березня / pixabay.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень покаже, кому варто віддавати в світ якомога більше енергії, а кому затамувати подих і просто чекати поліпшень.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

На представниць цього знака в новому тижні буде впливати Меркурій і вплив цей буде негативним. Найбільше він зачепить особисте життя жінок-Овнів. Всьому причиною те, що слабкий Меркурій забере вміння розмовляти і вирішувати проблеми. Також астрологи не радять багато думати про минуле.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Для жінок-Тельців головною порадою на прийдешній тиждень є повчання не довіряти своїй інтуїції і не йти за покликом серця, щоб не допустити помилок. Баланс допоможе бути в міру наполегливими, працьовитими і цілеспрямованими. Не забувайте про дисципліну.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Жінкам-Близнюкам буде здаватися, що у них немає сил, проте зараз ретроградні планети відсутні, а значить варто не залишати справи і продовжувати працювати. Головне - переглянути звички і позбутися від тих, які забирають енергію.

Жіночий гороскоп на тиждень - Рак

У Раків все залежить від них самих. Зараз дуже важливо віддавати в світ багато радості, сили і енергії. Тільки в такому випадку до представниць цього знака почне притягатися удача і успіх, а життя знайде нові надихаючі фарби.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

Для Левів тиждень не буде приємним, можливі сутички з недоброзичливцями, а впоратися з цим допоможуть близькі люди поруч. Зараз варто бути уважними, не довіряти особистого малознайомим людям і намагатися не працювати в компаніях, поки краще самостійно.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Зараз в житті Дів не очікуються зміни на краще. Все тому, що Меркурій буде дуже слабким. Зараз як ніколи важливо культивувати в собі спокій і умиротворення. Це потрібно для того, щоб в потоці емоцій випадково не згорнути не туди.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Терезам також не варто очікувати дива. Весь тиждень вимагатиме приділяти більше часу відпочинку, ніж роботі, адже сил залишилося зовсім мало. Постарайтеся обнулитися і просто перечекати цей період спустошення, зовсім скоро все налагодиться.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам навпаки необхідно шукати в собі енергію і налаштовувати себе на позитивний лад. Все тому, що тиждень буде досить важким і його необхідно просто пережити. Також варто бути готовими до того, що прийдешній тиждень буде загострювати всі почуття.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям також загрожує вплив слабкого Меркурія, а значить – прийшов час приділити увагу домашнім турботам і намагатися не робити зайвих витрат. Необхідно покращити місце в якому ви живете, щоб воно стало давати вам сили і енергію.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Новий тиждень принесе Козерогам кошмарні сни. Це буде сигнал від підсвідомості про те, що зараз не варто вплутуватися в авантюри і здійснювати ризиковані вчинки. На цей тиждень для Козерогів головним другом повинна стати обережність.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

Незважаючи на занепад сил, не варто припиняти або зупиняти шлях до успіху. Також необхідно продовжувати мріяти і вчитися чекати, астрологи повідомляють, що зовсім скоро життя повернеться в звичне русло і почне радувати Водоліїв.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Для риб прийдешній тиждень стане випробуванням. Доведеться приділяти дуже багато часу спробам протистояти негативу. Якщо хтось із близьких по відношенню до риб поведе себе погано – не варто відразу їх виправдовувати. Трохи почекайте - і зірки проявлять вам всю правду.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти