Жіночий гороскоп на тиждень 29 серпня - 4 вересня 2022: Стрільцям – гроші, Козерогам – мрія, Рибам-зміни

27 серпня 2022, 01:07оновлено 28 серпня 2022, 11:29
Кому зі знаків варто уникати конфліктів, а кому поговорити по душам з близькими людьми.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому варто триматися подалі від ризику і авантюр, кому зізнатися в почуттях дорогій людині, а хто магнітом притягне в життя позитивні зміни.

Про те, яким буде перший місяць осені для представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам найкраще відправитися у відпустку. Сприятливими будуть і поїздки, зміна обстановки піде на користь. Для професійної діяльності це буде напружений тиждень, підвищується ймовірність помилок і прорахунків. Будьте уважні і серйозно підходите до виконання своїх обов'язків. Також вам варто контролювати емоції і уникати конфліктних ситуацій.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям на цьому тижні не варто поспішати з рішеннями. Легковажність і неуважність можуть зіграти з вами поганий жарт. Важливо не переоцінювати свої сили і можливості і братися за обов'язки, які ви зможете виконати. Не варто звалювати на свої плечі важкий вантаж зобов'язань. Тримайтеся подалі від ризику і сумнівних авантюр.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 29 серпня - 4 вересня 2022: Левам – знаки долі, Дівам – гроші, Водоліям - удача

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки будуть сповнені енергії та ентузіазму. На цьому тижні вам потрібно правильно розставити пріоритети і зосередитися на виконанні основних завдань. Сприятливо на цьому тижні і навчання, ви легко засвоюєте інформацію, яку зможете успішно застосувати вже найближчим часом. Будуть вдалими покупки предметів інтер'єру і декору. Можна зробити перестановку, щоб залучити позитивну енергію в будинок.

Гороскоп на тиждень - Рак

В цьому періоді Ракам варто більше уваги звертати на сферу любовних відносин. Ваша постійна зайнятість може стати причиною проблем в сім'ї і підкосити здоров'я. Проводьте час з близькими людьми, оточуючи їх турботою і увагою. Однак, не варто відмовлятися і від запланованого, якщо щось намітили, варто йти до кінця, зірки обіцяють удачу, навіть якщо плани зміняться. Перед вами відкриються нові можливості.

Гороскоп на тиждень - Лев

Левицям, щоб досягти успіху на цьому тижні, потрібно розпрощатися з вантажем минулого і проявляти більше гнучкості, підлаштовуючись під швидко змінюються обставини. У професійній діяльності випаде можливість зайнятися цікавою справою, яке принесе солідний дохід. Ваша ініціатива в справах любовних допоможе привернути увагу об'єкта вашої симпатії.

Гороскоп на тиждень - Діва

В цьому періоді Дівам не потрібно замикатися в собі. Більше спілкуйтеся з близькими і рідними людьми про події, які можуть вас хвилювати. Рада родичів і друзів може врятувати ситуацію. І просто підтримка буде необхідна. У професійній діяльності вам доведеться докласти всіх зусиль, щоб досягти успіху. Розраховуйте тільки на власні сили.

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам належить боротися з дрібними неприємностями. Вони заберуть багато часу і сил, і краще, що можна зробити в цій ситуації, зменшити оберти і відновити життєву енергію. Приділяйте увагу повноцінному відпочинку. В особистому житті ви стоїте на порозі хвилюючих змін.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам важливо навчитися відкрито висловлювати свої думки і почуття. Визначившись зі своїми істинними бажаннями, ви зможете чітко розпланувати кожен крок і наблизитися до бажаних цілей. Приділяйте більше часу своїм захопленням і відносинам. Зізнайтеся в почуттях партнеру, це допоможе зміцнити відносини.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні будь-які нові починання Стрільців увінчаються успіхом. Можна змінювати роботу і сферу діяльності. Не виключені несподівані грошові надходження. Щоб зміцнити фінансове становище доведеться докласти всіх зусиль, тоді гроші прийдуть до вас в руки. Не бійтеся бути відвертими з коханою людиною, зізнайтеся йому в своїх почуттях.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги зможуть відшукати шлях до виконання мрії. Сприятливий період для довгострокового планування. Ви зможете скласти план дій, не упустивши жодну деталь. У професійній діяльності варто стримати активність. Ініціативність може обернутися не бонусами, а неприємностями. З новими починаннями також краще почекати.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Ваші акуратність і уважність на цьому тижні стають ключами до успіху, а допитливість в роботі допоможе привести до приємних відкриттів. Незважаючи ні на що вам вдається зберігати бадьорість духу і оптимізм. Це допоможе, немов магнітом притягнути в життя позитивні зміни. Дайте своїй другій половинці більше свободи, і вона здивує вас.

Гороскоп на тиждень - Риби

Ці жінки можуть стати слабкішими, тому їм знадобиться допомога з боку. Добре, якщо є вірні друзі, подруги і міцне чоловіче плече другої половинки. Самотнім Рибам варто знайти собі опору і не провокувати на скандали оточуючих. Астрологи радять спробувати розкрити себе в якійсь справі. За словами астрологів, навіть найдрібніші перемоги будуть благотворно позначатися на впевненості прекрасних Риб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти