Жіночий гороскоп на тиждень 3-9 жовтня: Дівам - заздрісники, Терезам - гроші, Скорпіонам - успіх

1 жовтня 2022, 01:03
Кому доведеться відстоювати свої принципи, а кому потрібно бути в курсі всіх подій, щоб не упустити важливої інформації.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому зі знаків варто бути уважними до будь-якої дрібниці, кому очікувати звісточки від колишнього, а хто зможе втілити в життя свої сміливі ідеї.

Для кого з представників зодіакального кола середина осені буде наповнена щасливими поворотами долі, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні удача буде супроводжувати тих жінок вогняного знака, які не бояться змін і відкриттів. Варто кілька разів подумати, перш ніж впускати минуле до себе на поріг. Не виключено, що колишній нагадає про себе, проте згадайте, чим закінчилися ваші відносини, перш ніж давати їм другий шанс. Не варто зациклюватися на старих помилках, цим ви можете заблокувати шлях до успіху.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Тілець

Під заступництвом Венери, самої "жіночої" планети, у Тільців з'являються шанси досягти успіхів, як в особистій, так і в професійній сферах. Ви зможете подолати труднощі і перешкоди на шляху до задуманого і реалізувати всі свої цілі. На випадок несподіваних проблем завжди тримайте під рукою запасний план. В кінці тижня ви зможете святкувати свою перемогу і пишатися досягненнями.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 3-9 жовтня: Левам - випробування, Стрільцям - небезпечні спокуси, Рибам - визнання

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Зміни на краще прийдуть в життя Близнюків вже на самому початку тижня. Потрібно бути уважними до будь-якої дрібниці, щоб не упустити блискучі можливості і перспективи. Вам потрібно бути в курсі всіх подій в разі чого швидко зорієнтуватися в ситуації і прийняти рішення. Не варто піддаватися страху і тривозі – вони ваші головні вороги, які можуть віддаляти успіх.

Гороскоп на тиждень - Рак

Вплив Венери посилить чутливість і проникливість Раків. Ви зможете без зусиль визначити внутрішні мотиви оточуючих вас людей, зчитуючи їх настрій і поведінку. З іншого боку такий стан речей можкт позначитися на результативності роботи, вам буде складно зосередитися навіть на звичних справах. Щоб відновити життєву енергію варто частіше балувати себе приємними дрібницями. Відправляйтеся на шопінг або в салон краси.

Гороскоп на тиждень - Лев

Висока енергетична активність може спровокувати у Левів емоційні гойдалки. Ваш настрій буде нестабільним і буде складно тримати почуття під контролем. Однак ваші харизма і чарівність на піку. Використовуйте цей час для зміцнення ділових зв'язків і нових знайомств як професійних, так і особистих. У відносинах з близькими у Левиць вийде повернути втрачену довіру.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам краще тримати при собі всі свої ідеї і плани. Не варто ділитися ними з оточуючими, ризикуєте нажити заздрісників, які будуть вставляти палиці в колеса. Вам варто розраховувати тільки на власні сили, так можна досягти кращих результатів. Проявивши ініціативу в справах любовних, ви зможете домогтися бажаного.

Гороскоп на тиждень - Терези

Низка неприємностей останніх тижнів добігає кінця. Терези вступають в смугу везіння і обставини складаються на вашу користь. Вам посміхнеться грошова удача, не виключені солідні надходження, які допоможуть зміцнити бюджет. Відносини з родичами покращаться, ви зможете обговорити наболілі питання. На цьому тижні можна вибирати між більше відпочивати або більше працювати.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вдалий тиждень для Скорпіонів. Зірки обіцяють успіх в будь-яких нових починаннях. Ви зможете реалізувати найсміливіші ідеї, які відкладали в довгий ящик. Вам належить зробити складний вибір, проте прислухаючись до підказок інтуїції, ви все зробите правильно. Уникайте конфліктів і не піддавайтеся на провокації недругів.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Кінець ретроградності Меркурія принесе позитивні зміни в життя Стрільців. Інтелектуальна праця цього тижня принесе найкращі результати. Не варто прислухатися до порад оточуючих, приймаючи рішення, керуйтеся власною логікою. Враховуйте власні інтереси і відстоюйте точку зору. Не погоджуйтеся на те, що вам не подобається або суперечить життєвим принципам.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Фокус уваги прекрасних Козеріжок на цьому тижні буде зосереджений на питаннях особистого характеру. Вільним варто частіше ходити на побачення і не упускати можливості познайомитися з новими людьми. Тим, хто в парі потрібно більше часу проводити разом. Оточіть свою другу половинку турботою і увагою. Для вас цей тиждень – час романтики і пристрасті.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водоліям не варто заглиблюватися в самоаналіз і картати себе за помилки минулого. Тривога і хвилювання можуть спровокувати нервове перенапруження, яке позначиться на всіх сферах життя. Запорукою вашого успіху стане спокій. Розташування планет допоможе вам обійти серйозні проблеми .

Гороскоп на тиждень - Риби

Ваша життєва енергія на максимумі, активність і ініціатива допомагають домагатися бажаного і втілювати в життя задумане. Вашій працездатності можна позаздрити, проте не варто звалювати на плечі занадто багато. Побережіть сили для вихідних. Вас чекають хороші новини, приємні сюрпризи і щасливі події.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти