Жіночий гороскоп на тиждень 30 травня-5 червня: Левам - знаки долі, Стрільцям - вороги, Козерогам - великі зміни

29 травня 2022, 17:11оновлено 1 червня 2022, 15:26
Кому зі знаків варто побевіться н=від непотрібних речей, а кому зайва доброта може нашкодити.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Головна планета цього тижня - Венера - закликає більше уваги звертати на свої почуття і емоції. Однак Марс, на противагу жіночною планеті підвищує агресію, але в той же час і заряджає енергією для нових звершень.

Про те, якими сюрпризами побалує перший місяць літа представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку: Терезам - несподівані гроші, Стрільцям - заздрість.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам слід більше уваги приділяти своїй фізичній формі і духовному стану. Ви будете максимально продуктивними і зможете досягти успіхів у професійній діяльності. Зірки обіцяють цікаві зустрічі і яскраві побачення. Відносини, які почнуться на цьому тижні, будуть пристрасними і запам'ятовуються, але недовгими. Марс у вашому знаку допоможе досягти всіх поставлених цілей.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Тілець

Представницям земного знака зодіаку варто більш реалістично дивитися на речі і правильно оцінювати свої можливості. Необхідно контролювати емоції і зберігати спокій. Це допоможе досягти успіхів, як і в професійній сфері, так і зміцнити особисті відносини. Помріяти можна в більш сприятливий для цього період, а зараз потрібно зміцнювати базу на прийдешній місяць.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Жінки-Близнюки на цьому тижні можуть зіткнутися з деякими труднощами. Вони можуть виявитися випробуваннями долі і допоможуть списати деякі кармічні борги. Варто особливо остерігатися обману, не варто довіряти людям на слово, ретельно перевіряйте інформацію. Інтуїція допоможе знайти відповіді на важливі питання.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 30 травня-5 червня: Терезам - підказки долі, Козерогам - важлива людина

Гороскоп на тиждень - Рак

Не найлегший тиждень. Ракам буде здаватися, що вони пливуть проти течії. Зірки обіцяють успіхи тільки Активним і енергійним представникам знака. Лінь і бездіяльність матимуть негативні результати. У першій половині тижня бажано розправитися з найважливішими справами, а в кінці тижня побалуйте себе відпочинком, повністю відключивши голову від роботи.

Гороскоп на тиждень - Лев

Левицям буде корисно взяти паузу і перепочити. Зменшивши оберти, ви зможете помітити важливі знаки долі, які допоможуть розібратися в справжніх бажаннях, які принесуть позитивні зміни і щастя в життя. Венера - головна планета для вас на цьому тижні. Вона підказує, що прийшов час попрацювати над своєю доброзичливістю. Чим добрішими ви станете до світу, тим значніше зміниться ваше життя.

Гороскоп на тиждень - Діва

Початок червня принесе Дівам удачу, якщо вони не стануть зациклюватися на негативних думках, і відкриють душу позитиву і приємним емоціям. Марс може підкинути вам випробувань, проте ви не боїтеся труднощів і справляєтеся з завданнями. Цей тиждень принесе вам цінний досвід, який незабаром принесе вам користь.

читайте такожГороскоп на тиждень 30 травня-5 червня: Близнюкам - інтриги, Левам - збільшення доходів

Гороскоп на тиждень - Терези

Емоційний фон цього тижня у Терезів буде нестабільним. Настрій може змінюватися по кілька разів на дню. Зірки радять більше часу проводити на самоті і медитації. Більше спирайтеся на свої почуття і емоції. Довіряйте своїй інтуїції.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Марс знизить вашу емпатію, проте посилить кмітливість і логіку. Скорпіонам поменше необхідно довіряти підказкам внутрішнього голосу і побільше прислухатися до доводів розуму і особистого досвіду. У неділю Сатурн почне ретроградний рух і можливі труднощі в професійній сфері і затримки в справах. Цей день краще присвятити повноцінному відпочинку.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Цей тиждень буде не найлегшим для Стрільців. Не виключено, що несприятливий збіг обставин змусить вас поміняти свої плани. Якщо йти вибрати неправильний шлях, можна нажити собі чимало проблем і ворогів. Тому важливо чітко скласти план і продумати кожен крок і його наслідки.

читайте такожНайщасливіший місяць: 3 знаки зодіаку стануть улюбленцями удачі в червні 2022

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень може стати для Козерогів доленосним. Під впливом Венери ви зможете поглянути на звичні речі під іншим кутом. Це допоможе розібратися з власними бажаннями і устремліннями і правильно розставити пріоритети. Можливо, ви зможете зустріти людину, з яким захочете пов'язати своє життя. Ваші шарм і чарівність, немов магнітом притягують представників протилежної статі.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водолії зможуть набути впевненості у власних силах і підвищити самооцінку. Альтруїзм жінок-Водоліїв може зіграти з ними поганий жарт. У прагненні допомогти тим, хто переживає важкі часи ви можете жертвувати своїм комфортом. Ви витратите величезну кількість енергії і можете відчути себе спустошеними.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам варто бути дуже уважними до своїх вчинків. Думки і дії в цьому періоді будуть мати великий вплив на ваше майбутнє. Ви будете активні і енергійні. Ще більше сил вам додасть генеральне прибирання в будинку і звільнення від непотрібних речей. Це розчистити простір для позитивної енергії змін. Не варто поспішати з рішеннями. У роботі та особистому житті назрівають приємні зміни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти