Жіночий гороскоп на тиждень 30 січня - 6 лютого: Водолію - велика сварка, Дівам - неприємності

29 січня 2023, 08:30оновлено 30 січня 2023, 08:34
Гороскоп для жінок на тиждень розповість, що приготували зірки на прийдешній тиждень.
Жіночий гороскоп на тиждень 30 січня - 6 лютого: Водолію - велика сварка, Дівам - неприємності
Жіночий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

Астрологічний прогноз для жінок на тиждень розкриє плани планет і допоможе правильно прожити перехід від січня до лютого.

Жіночий гороскоп на тиждень - Овен

Для представниць цього знака тиждень буде успішним, вони нарешті відчують плоди своїх старань, результати яких виведуть на новий життєвий етап. На цьому тижні планети будуть давати імпульси для форсованого розвитку і вирішення проблем будь-якої складності.

Жіночий гороскоп на тиждень - Телець

Астрологи радять жінкам-Тельцям прожити прийдешній тиждень в русі і намагатися слідувати графіку, щоб встигнути завершити всі розпочаті справи. Кожна завершена задача буде давати сили на наступну, так що не варто хвилюватися про брак сил.

Жіночий гороскоп на тиждень - Близнюки

Жінкам, які народилися під знаком Близнюків жіночий гороскоп віщує хороший тиждень і легке вирішення завдань. Для того, щоб вирішити якомога більше і позбавити себе від проблем, астрологи радять створити список завдань і вирішувати їх поступово.

Жіночий гороскоп не тиждень - Рак

Для Раків прийдешній тиждень буде вирішальним - необхідно приступити до впорядкування свої пріоритетів, думок і завдань. Також необхідно скласти список бажань і цілей на 2023 рік. Карта бажань, яку необхідно зробити Ракам – приверне в їх життя благополуччя.

Жіночий гороскоп на тиждень - Лев

На жаль, Левам на прийдешньому тижні буде важко. Складнощів додасть постійний перепад настрою, він буде впливати і на відносини з близькими, і на романтичні відносини, і на роботу. Дуже важливо стежити за тим, щоб організм добре відпочивав і наповнювався силами, також приймати допомогу від близьких.

Жіночий гороскоп на тиждень - Діва

Емоційний фон Дів на прийдешньому тижні буде нестабільним, це притягне в життя Дів різні неприємності. Експерти радять тримати на контролі емоції і продумувати кожен крок, щоб не вчинити дій, про які потім захочеться пошкодувати.

Жіночий гороскоп на тиждень - Терези

Для Терезів прийдешній тиждень буде тижнем несподіванок. Він буде наповнений дзвінками, зустрічами і подіями, про які представники цього знака навіть не припускали. На цьому тижні головним завданням для жінок-Терезів буде вміння впоратися зі своїм гнівом і негативними емоціями.

Жіночий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Прийдешній тиждень принесе Скорпіонам можливість зарядитися енергією і жити так, як хочеться саме їм. Зараз як ніколи раніше варто проявляти свої таланти і вміння, все буде приносити задоволення і радість. Також потрібно погоджуватися на те, що вам запропонують оточуючі.

Жіночий гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці на цьому тижні будуть отримувати "привіти" з минулого, швидше за все – вони будуть неприємними. Найважливіше - не піддатися впливу негативних емоцій і зберігати спокій. Ностальгія за минулим не затримається надовго, якщо намагатися в неї не занурюватися.

Жіночий гороскоп на тиждень - Козеріг

Прийдешній тиждень вимагатиме від Козерогів енергійних дій і руху. Прийшов час виходити з дому і починати жити. Козерогам необхідно намітити новий план дій і поставити собі високий цілі. Саме в цьому році вони зможуть досягти всього.

Жіночий гороскоп на тиждень - Водолій

У Водоліїв на цьому тижні можливі конфлікти і сварки в особистому житті. Кращим рішенням буде контроль над емоціями і відмова від бурхливих суперечок. Будь-яка сварка може стати глобальною, якщо не перестати підливати масло у вогонь в потрібний момент.

Жіночий гороскоп на тиждень - Риби

Рибам астрологи прогнозують спокій і умиротворення. Зірки будуть давати можливості нових знайомств і зв'язків, які, в свою чергу, сприятливо вплинуть на життя риб. Швидше за все, представники цього знака проживуть прийдешній тиждень інтуїтивно, їм допоможе Всесвіт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти