Жіночий гороскоп на тиждень 31 жовтня - 6 листопада: Водоліям - підказки долі, Рибам - гроші

29 жовтня 2022, 01:03
Кому із знаків варто більше часу приділити близьким людям, а кому уникати конфліктів і суперечок.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на завтра / ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, для кого із знаків настає сприятливий Фінансовий тиждень, кому пощастить зустріти свою другу половинку, а хто зможе досягти поставлених цілей.

Про те, хто зі знаків в останньому місяці осені зможе досягти фінансової стабільності, а кому пощастить втілити в життя задумане, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні жінкам-Овнам доведеться навчитися реально оцінювати ситуацію, дивлячись на світ без рожевих окулярів. Ви зможете побачити людей з вашого оточення в іншому світлі, не ідеалізуючи людей і не приписуючи їм неіснуючих якостей. Приймайте недоліки інших і будьте терпимі. Найвдаліший день тижня - неділя.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Тілець

У цьому періоді Тільцям варто покластися на підказки інтуїції. Внутрішній голос допоможе вибрати правильний шлях в справах любовних і на професійній ниві. Ви зможете підвищити свій авторитет в колективі, Ваша думка буде цінно. Не варто нікому розповідати про свої секрети, тримайте плани при собі.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам належить прийняти непросте рішення на цьому тижні. Не варто поспішати з вибором, і не дозволяйте іншим підганяти вас в спину. Ваше рішення може вплинути на майбутнє. Підвищується ймовірність конфліктних ситуацій, проте вам в будь-якому випадку потрібно зберігати спокій і розважливість. Готовність йти на компроміс і не піддаватися на провокації допоможуть відновити мир.

Гороскоп на тиждень - Рак

У фокусі уваги Раків на цьому тижні особисті стосунки. Можливо, Вам варто придивитися до хорошого знайомого, не виключено, що між вами пробіжить іскра і відносини приймуть більш романтичний поворот. У професійній діяльності не варто відсиджуватися на лавці запасних, саме час проявити свої сильні сторони і ділові якості.

Гороскоп на тиждень - Лев

Для Левиць настає гарний час для навчання і придбання нових знань. Ви зможете застосувати отриману інформацію вже в найближчому майбутньому і отримати з неї вигоду. Обходьте стороною людей, які можуть заражати вас негативними думками. Сприятливими будуть і нові знайомства, відносини які почнуться на цьому тижні, можуть перерости в міцний союз. Підказки інтуїції в справах любовних будуть корисними.

Гороскоп на тиждень - Діва

Дівам на цьому тижні варто більше часу проводити зі своєю другою половинкою. Оточіть улюблених турботою і увагою, це допоможе зміцнити ваш союз. Негативний вплив Марса може зіпсувати настрій в понеділок. Для залучення удачі використовуйте більше блакитних і бірюзових відтінків в одязі.

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам необхідно приділити пильну увагу здоров'ю. Профілактика допоможе уникнути захворювань і попередити розвиток хронічних недуг. У професійній діяльності потрібно від роздумів переходити до активних дій. Приймаючи важливе рішення, необхідно обміркувати наслідки кожного кроку і не намагатися квапити події.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У любовних і професійних відносинах Скорпіонам варто уникати зарозумілості і гордині. Не варто проявляти зайву напористість, це може відштовхнути людей. Уміння пристосовуватися під мінливі події і терпимість до недоліків інших, швидше допоможуть домогтися бажаних результатів. Ви впевнені у власних силах і це немов магнітом привертає у ваше життя нових людей.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Для Стрільців на перший план виходять бажання особистого характеру. Не відмовляйте собі в задоволенні сходити на побачення, ваші привабливість і життєва енергія на піку і дозволяють з легкістю зачаровувати серця. Ініціативність і енергійність стають вашим ключем до успіху в будь-якій сфері. Ви зможете досягти бажаного, важливо зберігати позитивний настрій.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козерогам для того, щоб досягти успіху, потрібно розпрощатися з вантажем минулого, який тисне на плечі. Не дозволяючи негативним думкам визначати ваш настрій, ви зможете запрограмувати себе на успіх. Левову частку уваги зажадають домашні обов'язки. Вам варто приділяти більше уваги близьким людям.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Цей тиждень буде вдалим для Водоліїв. Незважаючи на негативне розташування планет, представниці знака стихії Повітря зможуть домогтися успіхів у професійній та особистій сферах. Водоліям варто бути уважними до кожної дрібниці, в них можуть ховатися важливі підказки долі. Не ігноруйте і внутрішній голос, він допоможе вибрати правильний напрямок руху.

Гороскоп на тиждень - Риби

Риб чекає спокійний і розмірений тиждень без особливих потрясінь. Сприятливий час для нових знайомств і побачень. Не виключені грошові надходження з несподіваних джерел. Сприятливий час для вирішення фінансових питань. Вдалими будуть і великі придбання.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти