Жіночий гороскоп на тиждень 4-10 липня: Близнюкам - сімейні проблеми, Терезам - знаки долі, Стрільцям - везіння

2 липня 2022, 02:01оновлено 4 липня 2022, 16:50
Кого зі знаків буде супроводжувати удача в дрібницях, а у кого загостриться конкуренція на робочому місці.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для представниць прекрасної статі розповість, кому зі знаків пощастити зустріти свою другу половинку, кому потрібно бути обережними при роботі з документами, а хто оберне собі на користь несприятливі обставини.

Для кого зі знаків середина літа стане щасливим часом, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп на тиждень - Овен

У цей період Овнам можна розраховувати на зміни в професійній діяльності. Це буде продуктивний час, і ви зможете досягти високих результатів. Однак не варто покладатися на допомогу оточуючих, потрібно взяти все в свої руки. Буде складно, проте незабаром ви зможете насолодитися плодами своєї праці. У вас вийде втілити в життя задумане.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільцям варто більше проявляти себе. Нестандартний підхід до вирішення проблем або оригінальні ідеї допоможуть вам просунутися по кар'єрних сходах. Не виключено, що ваші близькі люди звернуться до вас за допомогою. Будьте готові викроїти час, щоб їм допомогти. Вільним представникам знака зірки обіцяють зустріч з цікавою людиною, який займе всі ваші думки.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Початок руху Меркурія в сузір'ї Раку може принести Близнюкам непростий тиждень. Ви відчуєте занепад сил, ваша життєва енергія буде на низькому рівні. Це завадить сконцентруватися на роботі. Ваша неуважність може призвести до помилок, які вимагатимуть часу на виправлення. Можливо, ви переживете події, які допоможуть розставити все по місцях. Від професійних обов'язків будуть відволікати і сімейні проблеми, які раптово зваляться на вас сніжною грудкою. Постарайтеся не зіпсувати відносини з близькими.

читайте такожВелика покупка, переїзд або нова робота: 3 знаків чекають зміни в липні

Гороскоп на тиждень - Рак

Досягти успіхів у професійній та особистій сферах Ракам допоможе об'єктивна оцінка своїх можливостей. Потрібно знайти правильний баланс і розподілити обов'язки, не звалюючи занадто багато чого на свої плечі. Не варто проявляти активності в справах, в яких у вас може бракувати досвіду. У відносинах з другою половинкою прийшов час поговорити по душам. Це допоможе зрозуміти в якому напрямку рухатися, щоб зміцнити ваш союз.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цей тиждень буде наповнений різноманітними подіями, але простий його назвати не можна. Всі несприятливі обставини ви зможете обернути собі на користь, тому не варто нарікати на долю. Запасіться терпінням і спостерігайте, як буде змінюватися ситуація. Ваш спокій і розважливість принесуть удачу. А негативні думки і меланхолія можуть, навпаки, стати джерелом додаткових проблем.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам потрібно частіше згадувати про баланс робота-відпочинок. Ви можете бути зосереджені на своїх кар'єрних досягненнях, і працювати не покладаючи рук. Однак емоційне вигорання ще нікому не пішло на користь. Ретроградний Нептун може послабити уважність, тому варто бути гранично акуратними при роботі з документами. Щоб зберегти здоров'я і уникнути стресу, зірки радять налагодити режим сну.

читайте такожГороскоп на тиждень 4-10 липня: Ракам - удача, Левам - плітки, Водоліям - щастя в любові

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезів не обійде стороною негативний вплив Нептуна і перехід Меркурія. Відносини з оточуючими будуть напруженими, знайти спільну мову навіть з найближчими буде важко. У колективі може загостритися конкуренція і це може привести до серйозних розбіжностей з колегами. У той же час ваша інтуїція працює як годинник, частіше прислухайтеся до її підказкам. Зірки будуть посилати вам знаки долі, важливо бути уважними до деталей, щоб не упустити важливого. Якщо в цей непростий період ви будете зберігати доброту в душі, це повернеться вам сторицею.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонів на цьому тижні з вітерцем прокатнуться на емоційних гойдалках. Періоди активності будуть змінюватися часом, коли захочеться опустити руки і послати все до біса. Однак не варто піддаватися нападам апатії, зірки обіцяють удачу тим, хто не пасує перед труднощами. Тримайтеся подалі від конфліктних ситуацій і не дозволяйте втягувати себе в інтриги. В кінці тижня у вас з'явитися бажання зробити щось хороше. Благодійність стане плюсиком в карму.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні вдале положення планет буде готувати грунт для грошового успіху представниць знака стихії вогню. Щаслива випадковість допоможе вирішити давню проблему. У цей період удача в дрібницях буде слідувати за вами по п'ятах. Однак це не стосується особистого життя. Вільним Стрільцям можна не розраховувати на приємні зустрічі, а до нових знайомих потрібно ретельно придивлятися.

читайте такожІвана Купала 2022: як правильно сплести вінок, який принесе удачу

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогам на цьому тижні не варто поширюватися про свої плани. Тримайте їх в секреті навіть від найближчих людей. Вас чекає вдалий тиждень. Представниць творчих професій відвідає натхнення, інші можуть виявити приховані таланти. Настрій буде на висоті, а зірки обіцяють вам велику удачу. Прийшов час втілювати найсміливіші мрії.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Перешкодити досягти успіху Водоліям в цьому періоді може надмірне впертість. Ви наполегливо стоїте на своєму і не збираєтеся змінювати свою точку зору. Більш того, ви намагаєтеся досягти свого напористістю. Однак, це абсолютно провальна тактика, оточуючі схильні критикувати вас і давати жорстку відсіч. Однак не все так сумно, Водоліїв чекають позитивні зміни в житті. Ви зможете почати рух до бажаних цілей. Зірки радять керуватися логікою, найближчим часом інтуїція – не найкращий порадник.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Риби схильні діяти рішуче і швидко приймати рішення. Ви зможете прорахувати ситуацію на кілька ходів вперед і це знизити ймовірність помилок. Сприятливі заняття, які вимагають творчого підходу. Проявивши креативність, можна досягти кращих результатів. Вас чекає щастя в любові. Риби в стосунках зможуть досягти взаєморозуміння з коханою людиною. Вільні - зустріти того самого, хто змусить серце битися частіше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти