Жіночий гороскоп на тиждень 5-11 вересня: Овнам - заздрість, Близнюкам - підказки долі, Дівам - благополуччя

3 вересня 2022, 01:04оновлено 5 вересня 2022, 14:53
Кому варто прислухатися до підказок інтуїції, а хто повинен тримати язик за зубами.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, для кого нові знайомства можуть обернутися неприємностями, кому випишуть премію, а хто порадіє хорошим новинам.

Про те, для кого зі знаків початок осені стане щасливим періодом, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не варто особливо поширюватися про свої ідеї і плани. Ретроградний Меркурій активізує любителів попліткувати. Ваші недоброзичливці і заздрісники тільки й роблять, що шукають спосіб, як вставити вам палиці в колеса. Не давайте їм приводу для радості. Зберігши важливі речі в секреті, ви залучите удачу.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень під заступництвом Венери буде вдалою для прекрасної половини знака Тільця. Щасливий збіг обставин допоможе вам вирішити давню проблему і знайти відповідь на питання. Ви зможете досягти професійних успіхів. У справах любовних зірки обіцяють приємні зміни.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 5-11 вересня: Левам - сімейні проблеми, Козерогам - гроші, Рибам - сварки

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки відчують прилив життєвих сил. Хвилювання і тривоги минулого тижня відступлять, і ви зможете максимально включитися в роботу. Будьте уважні до кожної дрібниці і не випускайте з уваги незвичайні випадковості, в них можуть ховатися підказки долі не тільки на найближчі дні, а й місяці.

Гороскоп на тиждень - Рак

Вдалий тиждень для Раків. Ви зможете домогтися успіхів у професійній діяльності. Ключ вашого успіху криється в товариськості, вашій чарівності неможливо протистояти. Однак будете обережні з новими знайомими, не варто розповідати занадто багато і ділитися планами на майбутнє.

Гороскоп на тиждень - Лев

У перший тиждень вересня Левам необхідно правильно розставити пріоритети. Ви зможете домогтися успіхів, якщо зосередитеся на основному, не розпорошуючи увагу через дрібниці. Удача посміхнеться Левицям у фінансовій сфері, ви будете притягувати гроші, немов магнітом. Не виключено підвищення зарплати або солідна премія. Вільним представницям знака зірки обіцяють незабутню зустріч.

читайте такожВеликий куш і фінансове благополуччя: 3 знакам зодіаку пощастить з грошима восени 2022

Гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня у професійній діяльності дів можливі круті повороти. Не виключені привабливі ділові пропозиції, нове місце роботи або цікавий масштабний проект. Підказки інтуїції приведуть дів до фінансового благополуччя і допоможуть не упустити шанс змінити життя на краще. Головне не сидіти склавши руки і очікувати, що все саме прийде в руки, проявіть ініціативу.

Гороскоп на тиждень - Терези

Чи не найпростіший період для Терезів. Вам варто бути гранично обережними і стежити буквально за кожним словом і дією. Один невірний рух може спровокувати неприємності. Ретроградний Меркурій може посилити дратівливість і нервозність, не піддавайтеся поганому настрою. Під кінець тижня вас порадують хороші новини.

читайте такожУспіх у всіх справах і грошова удача: 3 знаки зодіаку стануть щасливчиками тижня

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам, щоб не спровокувати розбіжності і конфлікти варто приборкати свою вдачу. Бажання покритикувати буде з'являтися часто, однак щоб не зіпсувати відносини з близькими не варто йому піддаватися. Вам обов'язково потрібно довести до кінця розпочате, однак це може загрожувати виснаженням. На вихідних залиште роботу за порогом і проведіть час з близькими людьми.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На початку тижня активність і рішучість представниць знака Стрільця допоможе їм досягти успіху. Удачу принесе розташування Венери. Однак ближче до кінця періоду необхідно зменшити оберти. Ретроградний Меркурій 10 вересня не найкращий час для нових починань. На вихідних нові знайомства принесуть вам масу приємних моментів.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня увагу Козерогів буде зосереджено на справах любовних. Однак з початком фази ретроградного Меркурія нові знайомства можуть обернутися серйозними проблемами. Щоб уникнути прикрих помилок, потрібно реально оцінити свої можливості, перш ніж робити що-небудь. Підказки інтуїції допоможуть вибрати правильний шлях, який змінить життя на краще.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Розташування Венери обіцяє Водоліям приємну тиждень. Ви зможете познайомитися з людиною, яка розділить ваші інтереси і змусить ваше серце битися частіше. У професійній діяльності Творчий нестандартний підхід допоможе вирішити проблему і підвищити ваш авторитет в очах колег.

Гороскоп на тиждень - Риби

В цьому періоді риби зможуть по-іншому поглянути на звичні речі і змінити свій світогляд. Вашому погляду буде доступно набагато більше, ніж іншим знакам Зодіаку, потрібно використовувати це момент і знання собі на користь. Поменше прислухайтеся до підказок оточуючих і довіряйте своєму внутрішньому голосу. Зберігаючи спокій і розважливість, ви зможете значно просунуться вперед.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти