Жіночий гороскоп на тиждень 7-13 листопада: Ракам - важлива новина, Терезам - витрати, Водоліям - суперниця

5 листопада 2022, 01:04
Кому із знаків варто більше часу приділити близьким людям, а кому уникати сумнівних заходів і авантюр.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень для жінок / ua.depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому із знаків варто бути обережними з грошима, для кого цей час стане періодом професійних успіхів, а хто зможе зустріти людину, яка змінить життя.

Про те, хто з представників зодіакального кола зможе зміцнити своє фінансове становище в останньому місяці осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень сприятливий для вирішення фінансових питань. Ви можете планувати бюджет, платити за рахунками і проводити будь-які грошові операції. Ваші чарівність і шарм зростають, це чудовий час для нових знайомств і зміцнення відносин. У вівторок варто контролювати свої емоції, запальність може привести до неприємних наслідків.

Гороскоп на тиждень - Тілець

На початку тижня жінки-Тільці можуть відчути занепад сил, проте вже до кінця ситуація зміниться. Затемнення може спровокувати проблеми в особистій та професійній сферах. Проте вже з середи все зміниться. Ви зможете досягти кар'єрних успіхів і зміцнити авторитет. Для представниць знака, які мислять позитивно, цей період буде вдалим.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні у фокусі уваги Близнюків відносини з близькими людьми. Ви зможете зміцнити відносини з партнером і дітьми. Вільним випаде можливість зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. У професійній діяльності ви зможете впоратися зі складним завданням або вирішити важливе питання.

Гороскоп на тиждень - Рак

Ракам на цьому тижні потрібно більше звернути уваги на свої власні бажання і потреби. Побалуйте себе приємними дрібницями або зробіть те, про що давно замислювалися. Вас можуть наздогнати несподіванки, не виключено що ви отримаєте важливу новину. У вирішенні заплутаних ситуацій варто чітко дотримуватися наміченого плану.

Гороскоп на тиждень - Лев

Початок тижня стане для Левиць складним часом у професійній діяльності. Вам доведеться продумати кілька шляхів вирішення проблеми. У цьому періоді варто звернути увагу на відносини з близькими. Не варто перегинати палицю, це може спровокувати конфліктні ситуації і образи. Відновити відносини буде складно. Приділяйте більше уваги повноцінному відпочинку.

Гороскоп на тиждень - Діва

Вдалий період для Дів. Вам посміхнеться удача в професійній та особистій сфері. На початку тижня варто утриматися від великих покупок і сумнівних заходів. Будьте обережні з грошима. У житті самотніх Дів з'явиться людина, яка зможе привнести в її яскраві фарби. Це період романтики і любові.

Гороскоп на тиждень - Терези

Початок тижня може обернутися для Терезів непередбаченими витратами. Варто підрахувати доходи і зіставивши їх з витратами, грамотно розпланувати бюджет. Відкладіть великі придбання на більш сприятливий період. З іншого боку, удача посміхнеться Терезам в справах любовних. Ви зможете налагодити відносини з дорогими людьми. Вам не завадить обережність в словах і вчинках.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У першій половині тижня інтуїція стане кращим порадником Скорпіонів. Затемнення у вівторок може затьмарити любовні стосунки, проте повернути романтику в особисте життя можна буде до кінця тижня. Вихідні стануть відмінним часом для знайомств. Відносини, які почнуться в суботу або неділю матимуть серйозне продовження.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні жінки-Стрільці будуть перебувати в режимі підвищеної пильності. Така обережність буде повністю виправдана в день повного місяця. Однак не варто занадто сильно заглиблюватися в негатив і дозволяти похмурим думкам взяти верх. Страх зробити перший крок, може перешкодити вашому подальшому успіху.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня Козерогам варто стримати активність і зайняти позицію спостерігача. Після затемнення ви зможете проявити свої сильні сторони. Однак не варто брати на себе занадто багато, зосередьтеся на завданнях, які не вимагають суєти і поспішних рішень. Багатозадачність може спровокувати нервову напругу і емоційне вигорання.

Гороскоп на тиждень - Водолій

В особистому житті Водоліїв на цьому тижні можуть кипіти пристрасті. Не виключена поява суперниці. У відносинах з родичами не варто агресивно відстоювати свою точку зору. Якщо відчуваєте напругу в професійній діяльності і домашніх справах, дозвольте собі відпочити. Будьте обережні з грошима.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам надається можливість провести роботу над помилками і отримати цінний досвід. Вас чекає продуктивний період, проте не позбавлений труднощів. Емоційний стан буде нестабільним і це може підкосити вашу впевненість у власних силах. Невпевненість може переслідувати вас до середини тижня, потім справи підуть на поправку, і ви зможете достістічь потрібних результатів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти